Mali unikatni radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <123> |
Korisnik | |
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-OTOK,UltraD.uljepšali ste mi dan
-Ultra,nisi pogriješio što se tiče skromnosti, -mislim da se to tebi ne događa,ti ravno u glavu,koje samopouzdanje,svaka čast,a da se vidjeti iz priložene fotke -koja ležernost-ha,ha,ha, -ubit će me tvoja cura,nedaj joj da ovo čita |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
UltraDwlux ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 396 |
hehehehe :) morao sam se malo našaliti obje suviše skromne :)
|
|
http://cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=4753
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Nema tu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
-eto vidi što čine 50-te i još ohoho(zaborav)
-hvala za ono-da imamo predivne radove- |
|
![]() |
|
-kakav sukob,molim lijepo,aaa,koji si ti mudrac dečko,to su samo komplimenti
-nema veze,kako ti kažeš -pogled u lijevi kutak smiruje sitaciju koja je na rubu "sukoba",kako nisi znao koju ćeš sliku staviti,aaa,iz tebe isijava MIR,MIR,MIR...ha,ha,ha,nadam se da se ne ljutiš ja se volim šaliti |
|
![]() |
|
UltraDwlux ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 396 |
Clash of the Guru titans ?...he he obje imate predivne radove :D
|
|
|
|
![]() |
|
-draga OTOK,guru je guru,pa iz bilo kog razloga da postane
-ne slažem se s tobom,tvoje brbljanje je poučno,pozzzz |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
KIKA, titulu gurua dobiješ ako puno brbljaš, što ne znači da to brbljanje mora biti i pametno
![]() Slažem se s tobom da je šteta što Razni hobi nema više posjetilaca, tu se zaista može pronaći toliko lijepih, zanimljivih i maštovitih radova |
|
![]() |
|
-ovaj drugi dio odgovora je za OTOK,nisam naglasila,moja isprika
|
|
![]() |
|
-draga brani,zahvaljujem,mnogo mi znači tvoja ocjena,jer sam zaljubljena u tvoj način oslikavanja,žao mi što nismo bliže pa da mi daš malo poduke
-kako se osjećam?PREDIVNO.Dobiti ovakvu pohvalu od cvjetnog gurua i kreatora je za mene poticaj za dalje.. -vaši komentari o radovima na ovoj stranici su mi nešto malo draži jer imam osjećaj da je manje vrijedna,malo ih ovamo zalazi(moj stav)ili dosta njih nezna što se tu sve može vidjeti -hvala,otpuhnula sam ti jednu pusicu... |
|
![]() |
|
Kika, slike su predobre, bravo majstorice
|
|
![]() |
|
brani ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 242 |
Draga Kika redovito pratim tvoje radove..i ovo je prekrasnooo....sve, pozdrav
|
|
![]() |
|
Hvala lijepa Ultra na posjeti i pohvali.
|
|
![]() |
|
Prva slika gore , onaj zalazak sunca je predobra :) zakon....taman moja atmosfera
![]() |
|
|
|
![]() |
|
hvala,hvala do neba,pa ti za to šaljem ogromnu pusu...
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Kiko draga,umalo ne padoh sa stolice,prekrasno majstorice,cestitam od srca.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Baš su krasne slike!!! Slikaj još!!!
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
svaka cast majstorice,krasni radovi...jedva cekam da pokazes i one druge.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
-draga čokolina hvala puno
-ove slike su rađene suhim pastelom -hvala i za moju bratičnu Emu,slika je rađena njoj za rođendan,a što je veoma interesantno to je bio njen izbor i motiva i boja -izgleda da ima nešto tetkino,privlači ju biti uz mene i pomalo mi pomagati |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |