Cvjetni spomenar |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 32> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Radoviiii, to je meni super! Stvarati, saditi, graditi - odmah sam za! jedva čekam rezultat radova! Bravo za vas!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
baš si lijepo prikazala radove na stazi u vrtu
![]() a kak da je tako uredno, kao da ste rezali tortu, a ne kopali zemlju ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ajme koliko posla. Obožavam kad se nešto kopa, preuređuje, uređuje, ma to je super.
I kad je dio po dio gotov, onda staneš gledaš i diviš se, a onda dođe TM, pa se i on čudi, e to je ono pravo.
Bijela tritoma - super je - prvi puta je vidim, a osim plavog, koje mi je najdraže, strašno mi je lijepo i bijelo.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Mimi 45 nadam se da te nisam previše rastužila sa zidićem? Možda je ipak bilo mjesto krivo za sušu, em južna strana, a i pod strehom. Ja imam sreću pa mi je mm dozvolio širinu zidića od nekih 120 cm, tako da ipak kad pada kiša i cvijeće ima neke koristi od nje. Onih pola metra uz terasu je isto suho, al ja se tješim da ima vode odozdo...naravno, zalijevam češće.
MM mi je velika podrška, bez njegove pomoći bi sve bilo puno teže, on je moj Bob graditelj. Hvala ti na posjeti! Dođi ponovo! ![]() Sve što te zanima samo pitaj! |
|
![]() |
|
mimi 45 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 111 |
Waterlily,pozdrav u tvom vrtu malo sam ti jutros prošetala dok pijem kavicu...prekrasno...neki su me detalji i rastužili jer su me podsjetili na nešto moje...imala sam sličan zidić od cigle uz južnu stranu kuće pa sam ga prošle godine srušila,jer sa te strane i ispod strehe skoro niti jednom cvijeću nije pasalo..zemlja je uvijek bila suha kao pepeo ma koliko ja zalijevala.Vidim da si zaposlena..ali to je najslađi dio kad nešto zamisliš pa to počneš ostvarivati...budi vrijedna i neka sve uspije onako kako si zamislila a neka pitanja postavit ću drugi put...(vjerujem da ti je suprug podrška u svemu tome kao i moj meni)
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
E drage moje, vidjeti ćemo kak će to na kraju ispasti, i mene zanima kao i vas!
![]() Danas bole ruke, noge, al ne odustajemo...klin se klinom izbija, a nas čeka još podosta posla! |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Obožavam vrtne makeover-e
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Sad sam virnula i iznenadila se ,ma vidim ja da če vrijedne ruke stvarno nešto prekrasno napraviti,jedva čekam da to sve vidim
![]() |
|
![]() |
|
Nadam se da hoće, Otok! Hvala na posjeti!
Ovaj ćošak nam je bio dosta težak za održavanje, tak da bude valjda bolje. |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ooooo, radovi u toku. To volim, jer će poslije nastati nešto lijepo
|
|
![]() |
|
Baka, riječi ti se pozlatile!
![]() Od radova evo ovo! Sutra idemo dalje, još malo kopanja, pa zatrpavanje.... Još malčice molim, slike su mi premale! ![]() ![]() Kopanje od terase prema desno...prva slika Druga slika gledano od dvorišta prema terasi. ![]() Zaokružili smo kamenjar, bijela tritoma, jedna jedina, i još malo pogleda prema terasi ![]() E sad, zapadni dio...vidite crtu desno, ovaj polukrug u travi? E to još moramo iskopati. Ova cijev što viri, tu će doći mala fontanica kuglica. Donja slika, gledano sa druge strane. ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Sad sam tek vidjela što te snašlo....
![]() Glavu gore, sredit ćeš ti to lijepo pomalo, možda će manjkati poneki cvijet...a zanima nas i stazica i ostali radovi! ![]() |
|
![]() |
|
Hvala Vam na lijepim riječima utjehe, mogu reći da je pomoglo, jer se dosta biljčica oporavilo, a one koje neće ove godine, budu dogodine...
![]() Evo kod mene su radovi u tijeku, da ne mislite slučajno da štrajkamo, tako da će biti novih sličica, ako ne danas, onda sutra ili prekosutra. Radimo stazicu okolo kamenjara, kopamo naveliko, naširoko i duboko, uglavnom sunce prži, a mi se roštiljamo. I maleni kopaju, tako da smo svi s lopatama. MM me pitao; A nećeš slikat početak radova? P.S Nadam se da ću konačno imati vremena i u šetnju vašim krasnim vrtovima! ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Tek sad sam pregledale slikice nevremena kod tebe! Zaista je gadno bilo! Fuj!
No, nakon svake kiše dolazi sunce.......... vjrujem da će biljke ponovno zablistati!
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Baš šteta za biljke. No, siguran sam da će se sve oporaviti, one su ponekad jače nego mi.
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Toliko njege,ljubavi i pažnje i onda dođe nešto i paffff....žao mi je ,ali znam da če ti se biljkice oporaviti i da češ u njima uživati
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
samo da te pozdravim
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Hvala vam svima na lijepim riječima utjehe, moram samo reći da se nadam da će ovi monsuni više prestati i preseliti se u neke druge krajeve, evo i danas imam jezero vani, bio i jaki vjetar, ali ipak nas poštedilo tuče. Čekam da biljke prizdrave i da dođu k sebi pa da popravim dojam sa novim slikama!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 32> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |