Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 105106107108109 203> |
Korisnik | |
mimi 45 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 111 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
..već par dana mislim kako moram prošetati Korijenko tvojim vrtom ...al puno vas je pa ne stignem.Panoramske slike su fantastične...uh što bi dala za jednu onakvu stijenu na dvorištu...kane su ti prelijepe..plavi ljiljan ( nadam se da će jednom i u mom vrtu cvasti)...imamo iste ljuljačke samo je moja roza(boja fasade pa zato)....sve za pet i sretat ćemo se ubuduće
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
ajme.. ja nemam riječi
![]() samo da znaš i ja sam obožavateljka tvojih panoramika. |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Šetala sam dugo, rashladila se (barem se meni čini da je kod tebe hladnije), lijepo sam odmorila i dušu i oći i samo mogu opet ponoviti, ovo je jedno prekrasno zeleno, rascvjetano i njegovano imanje
![]() Sorry za zjevalice ja sam mislila da su žuti ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Kod tebe je uvijek užitak prošetati: uredno i lijepo!
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Korjenko hvala ti na odgovoru.Kleome su stvarno zanimljive biljke i dosta su velike pa mi djeluju da su višegodišnje.Dakle u proljeće ćemo ih sijati...
Što se tiče rudbekija moje su drugačije od tvojih, cvijet je drugog oblika .Evo slike za usporedbu ....
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Kao i baki, i meni su tvoji panoramski snimci mrak! A cinije su ti najljepše na CIF-u!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
ja nemam rijeći genijalnooooooooo
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
matilda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Lokacija: Krapina Status: Offline Bodovi: 540 |
wow koje prekrasne panorame. nekoliko puta sam ih pogledala i svaki puta uživala u njima.
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Sreća da imaš puno prostora, jer kad dođu moje liliput glicinije (koje uopće nisu liliput, osim cvjeta), a tek glicinija........
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ovih sam dana boravila u Istri,ne na obali iako sam i tu bila svaki dan,nekoliko puta je padala dobra kiša i mislila sam si da bi to i kod vas u Rijeci trebalo padati,i sad vidim da sam u pravu,još nikad usred sezone nisam vidjela tako zelenu Istru,bar u ovom djelu gdje sam ja bila
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Korjenko, svaki puta me oduševi urednost tvog dvorišta
![]() negdje sam u ćošku slike vidjela žutu kanu kako se pokušava ugurati u vidokrug, medena je ![]() živica od tuja je stvarno super ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Hvala Korijenko Ali panoramske slike pokazuju zapravo kakav je vrt. Inače može čovjek sliknuti cvijet a okolo (a ne vide se) same koprive i to ne ukrasne! A tvoja hacijenda zaslužuje da ju gledamo u punom sjaju i veličini.Kao i uvijek: prekrasno, uredno, zeleno, rascvjetano, sad i povrće a bit će i grožđa
![]() |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Šarene cinjije da sad nisam vidla nigdje.
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Sve što je lijepo kratko traje.... tako barem kažu...tako je i meni danas prvi radni dan nakon meni "kratkog" GO, povratak u normalu, manje landranja i više uživanja u vrtu
![]() Najprije da zahvalim svima koji ste posjećivali moj vrt i pisali mi lijepe komentare, cure super ste i da vas nemam falila bi mi svakodnevna druženja a moj vrt sigurno ne bi bio tako lijep......
![]() Imam nešto novih slikica pa evo.....
Na ovog sam ljepotana baš ponosna, otkad sam ga presadila u veću vazu povećali su mu se i listovi i cvijet a i dobio je novu frendicu gonfrenu..
![]() Cleome
![]() Stalno cvatu a nikako da ih uslikam, Hoyine alstoemerie
![]() Novi penstemon - samo neznam koja vrsta
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Heliopsis - svakim danom više cvjetova...
![]() ![]() Pasići - evo i bijelih....Lantana ne brini što nema žutih
![]() ![]() Garofulići i kadifice
![]() Počinje i clerodendron
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Ispod "lopatara" širi se ivica,kameleon, erica već cvate a lavandu sam svu već pošišala...
![]() Visoke žute kadifice
![]() Buco
![]() Hoste obične bijele
![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
I za kraj par djelova vrta-kruga
![]() ![]() ![]() Danas moram opet slikati jer su mi predivne Jagodine sitne rudbeckie, Lorina nepeta, Dudin lab-lab...... a japanske anemone svakim danom sve ljepše i bujnije....jesen pomalo stiže u vrt a morala bi malo i u šumu, ciklama ima sigurno......
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 105106107108109 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |