Bi-Biljana i salvete |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 29> |
Korisnik | |
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
i ja volim kaktuse,kad je moj procvjetao uslikala sam i bila odusevljena kao i ti...steta sto mu cvijet traje samo 1 dan pa zato ovaj kaktus zovu "jedan dan zivota"
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
moram priznati da zimi puno češće prošećem ovim dijelom foruma, ljeti sam u vrtovima, pa sam tek sada i vidjela tvoje radove i moram priznati da mi i ne liče na početničke
![]() poseban je ovaj zadnji ormarić ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
drage moje, hvala na posjeti i lijepim komentarima, dajete mi podstrek za dalje |
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Draga Bi-Bi. , baš mi je žao što do sada nisam ostavila komentar a već nekoliko puta sam bila u tvojoj galeriji,znaš ja sam ti iz kluba 50+ pa nekada mislim da sam komentirala
![]() Dakle , dok ne zaboravim što sam htjela reći , super su radovi , netko reće profi i to je to , naravno , meni najdraži morski motivi s početka ali to je subjektivno,sve je lijepo! Ah, da , i nakit!!! |
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
maslina55 hvala za lijepe riječi, godi mi čuti pohvale od takve majstorice kao što si ti.
![]() (priznajem da često zaronim u tvoju galeriju, puna si ideja i ja ih pokušavam ukrasti
![]() |
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Gledam tvoje radove, sve pohvale, krasni su ti.
Pa gledam taj prekrasan kaktus, a vidim imaš ti još njih na tom stalku. Pa se sada pitam, kako to da još nisi uzela taj stalak u svoje ruke i "sredila ga" |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
sve pohvale za ove krasne radove. Ja sam ti kao i maslina, gledam i mislim da sam komentirala i kao što ona kaže "niš" od toga - ali gledala jesam (da ne misliš suprotno). Krenuli te cekeri (rogožari) a ja baš jednog pospremila na tavan jer mu pukla ručka i žao mi ga baciti.
![]() |
|
![]() |
|
Otok i Gogs hvala na posjeti i pohvalama.
Polica će doći na red nekom drugom zgodom jer je još uvijek zatrpana sa puuunoooo teglica sa koječime (čitaj : moje cvjećke
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Mislim da ti nece biti tesko srediti i policu. Vidjela neke radove u zivo, mislim da ti nisi pocetnik, ali ako ti takokazes onda je . Pogledala i nadivila se sve mi se svidja a najvise ona plava ogrlica, bus mi pokazala kako si je radila. Vidimo se.
![]() |
|
![]() |
|
hvala baka tanja
![]() a ja sam vidjela i puuunoooo tvojih radova u živo i mogu reći da su u stvarnosti ljepši nego na slikama.
|
|
|
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
draga moja , iakop sam na "Vi" s decopageom, moram priznati da sam oduševljena tvojim radovima. najviše me" obara s nogu" nakt
![]() |
|
![]() |
|
tatjana43, hvala na posjeti.
a bolje da te obori neki fakin
![]() |
|
|
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
nisam ti ja baš neka agresivka draga,ne brini. ali fakat padam na nakit. |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
zašto su mi slike mutne
![]() |
|
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
A to si sutila da si napravila. Mutne su zato je nisi rekla da nesto radis, pa ti se klomp osvetio. Super je.
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Samo sto napisem a ti nesto novo, e pa bas mi je zgodno,.
|
|
![]() |
|
sorry, baka tanja,
![]() |
|
|
|
![]() |
|
i još tipkamo u isto vrijeme
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 29> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |