OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 163164165166167 374> |
Korisnik | |
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Uistinu je prekrasno! Ja baš nemam sreće s penjačicama ovu godinu
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Toliko uživam u tvom slaku da ti ne mogu opisati,koja lipa boja,naročito onaj izrazito plavi
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Divno ti je cvijeće
![]() Moj pitomi slak jedva da je narastao par desetki cm, cvjeta ni zglave. Ali zato divlji mi podavi sve ![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Prekrasno
![]() ![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Zaista tvoja lagerstroemia plijeni pažnju!
Ta boja cvijeta mi je najdraža!
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Prekrasno OTOK! Slak je predivan, ali ova lagerstroemija
mi se posebno dopala. Ako je moguće bilježim se za koju reznicu. Stvarno je predivna! |
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Bože koja ljepotaaaaaaaa ali ipak mislim da je moj slak ZAKON
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
predivne boje...volim šareno
vinke su se pravo razrasle i rascvijetale ali posebno me je oduševila lagerstroemija odlična je ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
A ove godine ovakav
![]() ![]() A iduće godine ..... mislim da ću pomiješati sve te boje A za još malo boje pobrinule su se vinke ![]() i lagerstroemija ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Baš me ovog ljeta veseli slak, pogotovo kad sam ujutro doma, jer su mu cvjetovi otvoreni samo ujutro
Lani sam ga isto imala, ali bijeli i svjetlo plavi, ovakav ![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Otočiću...plumbago ti je bio prekrasan....ja sam negdje pročitala da mu treba porezati ocvale cvjetiće i da će potom opet bujno cvasti....tako sam napravila i sad se već sprema na ponovnu cvatnju! |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
jeste jesenja kombinacija,ali je krasna,ta boja erice
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Uživala sam u tvom vrtu, kao i uvijek...onaj amaranthus tricolor je jako interesantan, nisam ga nikad prije vidjela...baš lijepo!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hej Otočiću prekrasno je ono šareno lišće, baš dekorativno - misli na mene ako je trajnica.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
i jesu ove tvoje slike u meni pobudile osjećaj da dolazi jesen, ali ona rana lijepa kada dugo imamo bablje ljeto, svakako slike i buketić i cvijeće ti je za deset!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Draga Otok, obožavam plavo i ljubičasto cvijeće, oduševila si me njima ali ona stijena, more i nebo........
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Imam Otok taj šćir i ja! Sad sam mu dala puno mjesta, zraka i pristup sunčeku pa se nadam da bu rasel sretan!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Tvoj vrt je neiscrpan,toliko toga lipog
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 163164165166167 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |