Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - kami - decoupage
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

kami - decoupage

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2829303132 33>
Korisnik
Poruka
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2010 u 07:18
              Ovaj stolac je presavršen. No ni bočice ne zaostaju, Pregledom u "friško" morala sam to vidjeti malo bolje jer na prvi pogled činilo mi se da je na bočicama frosti u igri. Lijepu si nam priču ispričala o nastajanju ovih malih remek djela i divim se svima vama koje to tako opišete. Ja nisam od velikih riječi pa čak nisam ni redovita na forumu - zurnem u "friško" i to je to (a da ne pričam o radovima).   Sviđa mi se kako si opisala susret s dalijama - iskreno i slatko -pa tko pita ne skita       
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2010 u 08:37

uh, uhsmile181 ... moram srediti dojmove pa se naknadno još obratiti jer sad nisam u stanju artikulirano se izraziti. osim što sve izgleda tako pici-pici na kraju ne znam kako se u kreativnom prosecu uspiješ uopće sjetiti sve to fotodokumentirati. ja se ne mogu toliko koncentrirati, kad radim - radim, kad završim -slikam.     

Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2010 u 08:46
temeljito si se pripremila i ispalo je savršeno , stihovi naše prijateljice vrhunski,kao stara m a s l i n a r k a i u decoupageu i u uzgoju dajem ti izvrsnu ocjenu (5)i za umjetnički dojam i za zalaganje , još samo da odradiš jednu berbu...
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2010 u 09:24
Stalak za začine je WOW!!!Makar kako su ukusi različiti ja bi izbjegla šablonu.Malo mi je too much.Super ideja za moj ružni,smeđi stalak nađen u smeću.(Ne zezam se,Otok,nadam se da nije tvoj.)
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
mumica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 897
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mumica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2010 u 13:25
bravo za bočice, lijepo je vidjeti nešto novo, +10 za ideje
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2010 u 18:48
ideja,izvedba,umjetnicki dojam sve cista desetka.cestitamsmile99
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2010 u 19:00
smile227smile39 ne mogu nista izdvojiti, jednostavno fantasticno, svaki rad ima tvoj potpis...jednostavno i profinjeno, a to je stvarno tesko postici, bravo Kami:)))
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2010 u 19:08
na kraju balade sam kliknula,naravno dijete u meni nije moglo izdržati i odbiti ponuđenu opcijuSmile.......poslušala neli,opetWink i vratila se na početak .....
dakle stolica je .......ne,nemam riječi jer je presavršeno savršena.......od šablone (divna je ) do drugog sloja salvete,diskretnih "pečata" do stihova ....
spominjanje 2k ću zanemariti jer ga uistinu i ne vidim a mislim da nije ni potrebanSmile.......
dugo si se prijetila s bočicama orangine i mogu reći da su odlične......zgodna ideja s "šablonom " masline..... iako više volim cijele pofarbane jer tako ne vidim njihov eventualno poluprazan ili čak prazan sadržajWacko........a slovo M ? Cool.......eto,ne moraš više razmišljati šta ćeš mi pokloniti za rođendansmile96.....
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2010 u 19:25
Hvala svima, jako jako mi je drago da vam se stolac sviđa pa evo i komentara komentara prikladno duljini Heart

Gogs: nisam htjela napisati 'kao frosty' da nekog ne zbunim, ali baš je tako ispalo na bočicama ;)
a, susret s dalijama je bio sudbonosan, već sam istražila sve slične bijele sorte koje postoje Smile
anastazija: ni ja se ne mogu koncentrirati pa moram usputno još toga raditi, npr. fotkati međufaze mobitelom haha
maslina55: hvala duplo, ponosna sam na ocjenu, a berba je za domaću zadaću u budućnosti Approve
Kiki: što je nekom dovoljno slano, drugom je premalo, tako i sa začinima - neke ne želiš izbjeći Cool
mumica: drago mi je, treba isprobati nešto što mi padne napamet pa znam da to mogu primijeniti još koji put :)
sarita: hvala na iskrenoj čestitci Smile
Biljana: jako lijep komentar, baš mi znači Embarrassed
mare: uf, secirala si stolac u tanane Big%20smile 2k se vidi s 10cm udaljenosti, pukotine popunjene zelenom, a slova bijelom, blaženi koji vjeruju LOL
e, vidiš, ja baš hoću da se vidi poluprazna/polupuna bočica jer se zbediram kad mi iznenada nestane maslinovog...Confused
prvo te praznina potakne da ju napuniš, a onda te sadržaj iz nje mami da ga potrošiš Tongue
Na vrh
Bi-Biljana View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 702
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Bi-Biljana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2010 u 22:51
sve mi je pre pre pre divnooooo  smile39smile39
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2010 u 13:45
Kami nije me bilo 100 godina, a ti i dalje radiš jedno prekrasne radove, super su ti ideje, izvedba i aranžiranje. Prekrasno smile93
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2010 u 14:16
Pa ja nisam bila tu još od stalka za začine, mislila sam da nema ništa novo i skoro sam propustila stolac - taj savršeni uradak, pa bila bi  baš prava šteta
prelijep je 
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2010 u 15:16
Bi-Biljana, Dorina i OTOK: hvala puno na divnim komentarima Smile
Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 843
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2010 u 10:33
-sve što radiš za mene je divota,ali ovo zadnje djelo je prefantastično
Na vrh
ElzaBuba View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 576
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ElzaBuba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2010 u 22:11

Trenutačno rijetko posjećujem forum, a sada sam na tvojim stranicama ostala toliko dok nisam pregledala sve zaostatke.

Šta reći? nemam dovoljno snažnih riječi da opišem svoje osjećaje dok sam pregledavala tvoje radove, ne znam šta mi je ljepše, dašćice, polica ili sada, na kraju stolica.
Posebne čestitke za opis, jesi li razmišljala da se okušaš i u pisanju?
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2010 u 23:23
Kika: puno hvala, baš mi je drago da ti je tako fantastično Big%20smile
Elza: hvala, čast mi je da si se zadržala i da ti se svidjelo viđeno, a pisanje će naći svoje mjesto - teško da ću pisati manje, a možda ću pisati više Cool
Na vrh
brani View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 242
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje brani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2010 u 17:31
Kami, šta da kažem..prekrasno
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1087
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2010 u 23:27
Jako dugo me nije bilo, a sada imam što za vidjeti, odlični radovi sjajne ideje .
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2010 u 15:51
mama miaaa koji radovi! oe daščice su fantastične još s motivom vjetrenjača.... fantastično!smile94
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2010 u 12:12
Tu me jako dugo nije bilo ali od svega su mi "negativne-flašice" super.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2829303132 33>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.