kami - decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 33> |
Korisnik | |
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
uh, uh |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
temeljito si se pripremila i ispalo je savršeno , stihovi naše prijateljice vrhunski,kao stara m a s l i n a r k a i u decoupageu i u uzgoju dajem ti izvrsnu ocjenu (5)i za umjetnički dojam i za zalaganje , još samo da odradiš jednu berbu...
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Stalak za začine je WOW!!!Makar kako su ukusi različiti ja bi izbjegla šablonu.Malo mi je too much.Super ideja za moj ružni,smeđi stalak nađen u smeću.(Ne zezam se,Otok,nadam se da nije tvoj.)
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
bravo za bočice, lijepo je vidjeti nešto novo, +10 za ideje
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
ideja,izvedba,umjetnicki dojam sve cista desetka.cestitam
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
na kraju balade sam kliknula,naravno dijete u meni nije moglo izdržati i odbiti ponuđenu opciju
![]() ![]() dakle stolica je .......ne,nemam riječi jer je presavršeno savršena.......od šablone (divna je ) do drugog sloja salvete,diskretnih "pečata" do stihova .... spominjanje 2k ću zanemariti jer ga uistinu i ne vidim a mislim da nije ni potreban ![]() dugo si se prijetila s bočicama orangine i mogu reći da su odlične......zgodna ideja s "šablonom " masline..... iako više volim cijele pofarbane jer tako ne vidim njihov eventualno poluprazan ili čak prazan sadržaj ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Hvala svima, jako jako mi je drago da vam se stolac sviđa pa evo i komentara komentara prikladno duljini
![]() Gogs: nisam htjela napisati 'kao frosty' da nekog ne zbunim, ali baš je tako ispalo na bočicama ;) a, susret s dalijama je bio sudbonosan, već sam istražila sve slične bijele sorte koje postoje ![]() anastazija: ni ja se ne mogu koncentrirati pa moram usputno još toga raditi, npr. fotkati međufaze mobitelom haha maslina55: hvala duplo, ponosna sam na ocjenu, a berba je za domaću zadaću u budućnosti ![]() Kiki: što je nekom dovoljno slano, drugom je premalo, tako i sa začinima - neke ne želiš izbjeći ![]() mumica: drago mi je, treba isprobati nešto što mi padne napamet pa znam da to mogu primijeniti još koji put :) sarita: hvala na iskrenoj čestitci ![]() Biljana: jako lijep komentar, baš mi znači ![]() mare: uf, secirala si stolac u tanane ![]() ![]() e, vidiš, ja baš hoću da se vidi poluprazna/polupuna bočica jer se zbediram kad mi iznenada nestane maslinovog... ![]() prvo te praznina potakne da ju napuniš, a onda te sadržaj iz nje mami da ga potrošiš ![]() |
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
sve mi je pre pre pre divnooooo
![]() ![]() |
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Kami nije me bilo 100 godina, a ti i dalje radiš jedno prekrasne radove, super su ti ideje, izvedba i aranžiranje. Prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Pa ja nisam bila tu još od stalka za začine, mislila sam da nema ništa novo i skoro sam propustila stolac - taj savršeni uradak, pa bila bi baš prava šteta
prelijep je |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Bi-Biljana, Dorina i OTOK: hvala puno na divnim komentarima
![]() |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
-sve što radiš za mene je divota,ali ovo zadnje djelo je prefantastično
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Trenutačno rijetko posjećujem forum, a sada sam na tvojim stranicama ostala toliko dok nisam pregledala sve zaostatke. Šta reći? nemam dovoljno snažnih riječi da opišem svoje osjećaje dok sam pregledavala tvoje radove, ne znam šta mi je ljepše, dašćice, polica ili sada, na kraju stolica.Posebne čestitke za opis, jesi li razmišljala da se okušaš i u pisanju?
|
|
![]() |
|
Kika: puno hvala, baš mi je drago da ti je tako fantastično
![]() Elza: hvala, čast mi je da si se zadržala i da ti se svidjelo viđeno, a pisanje će naći svoje mjesto - teško da ću pisati manje, a možda ću pisati više ![]() |
|
![]() |
|
brani ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 242 |
Kami, šta da kažem..prekrasno
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Jako dugo me nije bilo, a sada imam što za vidjeti, odlični radovi sjajne ideje .
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
mama miaaa koji radovi! oe daščice su fantastične još s motivom vjetrenjača.... fantastično!
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Tu me jako dugo nije bilo ali od svega su mi "negativne-flašice" super.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 33> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |