Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - MIMI 45-moja oaza mira
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

MIMI 45-moja oaza mira

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2930313233 34>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2010 u 09:07
Dakle vrt je zbilja prekrasan!ClapClapClapClap

E sad imam dva pitanja!Wink
Koliko ti je "star" hibiskus?
Koliko ti je star euonymus?
Imam tri hibića  stari od dvije do tri godine i tri euonymusa starih tu negdje. Pa me zanima koliko će im trebati da narastu na veličinu tvojih, koji su oba, i hibić i euonymus prekrasni! 
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
mimi 45 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 111
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimi 45 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2010 u 08:47
....cvjetoljubci moji zahvaljujem na lijepim riječima a budući slike govore više od riječi...opet slikice...

Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2010 u 06:50
Tvoje jezero je san snova,a kamenjar super i vidila sam kameleon meni tako dragsmile93smile71
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2010 u 00:20
Mnoštvo predivnih detaljasmile99
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2010 u 23:55
ukusno ,uredno,raznovrsno,zaista prelijepo,pa bogami i ja poslije ove vreline sjela malo u tu hladovinu i  uživala
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2010 u 19:01
smile141kad mislim da ne može bolje ti me opet iznenadiš ...kamenjar je fenomenalan
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2010 u 17:47
Prekrasno Mimi
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2010 u 17:43
Sve sam ti ostalo već vidjela i pohvalila, ova zadnja slika je - "E, baš to".
Sličan želim da mi bude dio u dvorištu koji ja zovem "forumski vrt"!
Na vrh
goga-zg View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-zg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2010 u 17:30
dobro nam došla.imaš prekrasnu okućnicu ,pravi mali botanički vrt.Tongue
Na vrh
mimi 45 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimi 45 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2010 u 16:51

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2010 u 15:51
Mimi, slikice su svakim danom sve bolje,  a ono na njima je uobičajeno lijepo i svima nama, cvjetoljupcima, milo!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
mimi 45 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimi 45 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2010 u 15:30
Triša, evo ponudit ću ti klupu da ti bude udobnije nego na kamenu...hi hi

a da mi ne budeš ljubomorna evo nešto i za tvoje okice...

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2010 u 09:48
Originalno poslano od člana mimi 45 mimi 45 napisao:

..evo još jedna Misty samo za tebe

Ne mogu se dovoljno nadiviti ovoj ljepoti, mogla bih sve ovo gledati satima! Sve je tako raskošno a istovremeno tako jednostavno, spokojno, čisto..
Time is something you can never get back..
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2010 u 09:46
Ma nemoj, a za nas ostalih - baš ću šetati i sjesti na kamen i uživati, a ti dođi ako želišsmile79
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2010 u 09:21
Na vrh
mimi 45 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimi 45 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2010 u 09:03

..evo još jedna Misty samo za tebe
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2010 u 08:00
Originalno poslano od člana mimi 45 mimi 45 napisao:

Nekad sam imala razastrto svuda okolo...pa sam što zbog djece(da se mogu igrati),što zbog vremena(budući da radim)a i zbog suše(mora se i voda štedjeti) svela sve pretežno oko mog jezera i terase
Ova tri razloga zbog kojih tvoj vrt ima toliko zelenih površina su od vrta napravila ono što mi je u njemu najljepše (jezerce je izvan konkurencije!), taj prelijepi zeleni mir! Kako je ugodna šetnja ovom zelenom alejom tako je ugodan i spokoj kojim sve odiše! LOL
Time is something you can never get back..
Na vrh
mimi 45 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimi 45 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2010 u 07:42
HOYA,GIO,BAKA...hvala što ste svratile
BAKA-meni i je moje jezerce u biti centar zbivanja i nemam možda površinski mnogo pod cvijećem, ali ipak dosta vrsta.
Nekad sam imala razastrto svuda okolo...pa sam što zbog djece(da se mogu igrati),što zbog vremena(budući da radim)a i zbog suše(mora se i voda štedjeti) svela sve pretežno oko mog jezera i terase
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2010 u 07:26
Pa  malo me nije bilo i pogledala sam od zadnjeg svog javljanja...
Predivne slike, predivnog vrta. Sve uredno, ima i za odmor i za uživanje. Cvijeća kao u priči (Živjela Moslavina!Wink) ali slike jezerca s kojeg god kuta su ipak prva liga!ClapClapClap
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2010 u 22:17
bravo i na vockama
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2930313233 34>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.