Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mali bilogorski vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Mali bilogorski vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 9394959697 165>
Korisnik
Poruka
mimi 45 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Status: Offline
Bodovi: 111
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimi 45 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2010 u 16:08
bromelija koje ti je ono drvo...na posljednjim slikama..kao nešto visi?
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2010 u 16:13
Dobrice naša draga smile78, kakve su ti to mahune ili je nešto drugo ?
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2010 u 16:13
to drvo je glicinija jedna je oblikovana kao stablašica, a druga penjačica....imam još mladica Wink
napisala sam ti pp jesi vidjela??
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2010 u 16:17
Bromi nisam dobola novu PP od 11.08. ,molim te ponovi Sleepy
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2010 u 16:23
nisam odgovorila za mahune Tongue to je sjeme glicinije pčelice su bile jako vrijedne i ima ih jako puno...pored cvijeta i te mahune su dekorativne kada sam ispod imam osječaj kao da sam u đungli Wink
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2010 u 16:48
Obradovao me novi klematis ima cvijetak samo što je umjesto generala Silkolskog -- Prezident ali neka i on je lijep

a procvijetao i dr Rupel

i ovo je nova biljka koju sam uspijela zapelcati

kao i ove dvije

nove burgmansije nadam se duple ...Flavia Wink

i još neke biljke na zakorijenjivanju....ovaj je mjesec idealan

Na vrh
mimi 45 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimi 45 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2010 u 16:58
..ja sam gliciniju prije dvije godine pokušala pretvoriti u drvce te je tako i orezivala a ona mi je varatila tako što nije cvala.Ove godine sam je pustila da pušta svoje grane i evo još uvijek ima po neki cvijet..zašto?
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2010 u 17:02
moraju se ostavit dva pupa kod obrezivanja i kada tu potjera ima cvijet to je moje iskustvo

Na vrh
mimi 45 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimi 45 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2010 u 17:28
...Hvalaaaaaaaaaaaa
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2010 u 21:56
Bromić draga, hvala ti na odgovoru za tomicu Wink, ja jadna gledam, vrtim i nikak skužiti tko ili što je tomica LOLLOLLOL, a s obzirom da je kod tebe raskoš kojekakvih egzota, ne mogu ja to sve popamtiti smile42. I kao što je netko več rekao, ne smijem uopće dolaziti u tvoj "mali bilogorski vrt", a znaš zašto, jer mi odmah porastu apetiti, samo škicam i pišem si... i ovo bih i ono bih Wink. Bilo bi to super kad ne bi došla zima, a onda je jao i pomagaj, kamo sve smjestiti... I ti imaš kao Flavia hibired, bugored, koprivored i neznam više  čega sve nemaš, no ja sam smile64ovako zijevala. Daj mi molim te reci jel ti ona srčeka ili lanac sreće što si nam zimus podijelila u KT po ljeti iznosiš van? Moj je krenuo pa stao Confused, a neznam šta mu fali...
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2010 u 22:03
Puno uspjeha sa novim biljkama Thumbs%20Up!

Jel uopće moguče  da ti nešto nemaš Wink

Dobro Kata kaže ,baš me zanima gdje ti to sve lijepo pospremiš kada dođe zima !?smile73
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2010 u 22:17
Nisam dugo prošetala tvojim vrtom. dosta sam se našetala ali je vrijedilo. Predivne biljke, prekrasnih boja. Kamenjar preprekrasanClapClapClapClap

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2010 u 22:52
Nisam odavno bila kod tebe aliiiiiiiii nemam šta daci komentarišem kod tebe je inače sve ljepše od ljepšeg 
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2010 u 22:34
Draga Bromi,kod tebe dolazim uvijek samo uživati! Sve je tako lijepo da neznam kaj bi izdvojila,svaka ti čast   smile58  !

smile79
Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2010 u 22:59
Predivno sve od jezerca sa mostićem do kamenjara. smile213
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2010 u 23:00
svega lijepog sam se nagledala Clap
probala sam odgonetnuti šta je sve u pelcergardu, ali nisam usjela LOL
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2010 u 05:54
Pelcergrad ,kako kaže Kontesa je Thumbs%20Up puuuuuno novog cvićaClap
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2010 u 13:55
Zaista, Bromi, kod tebe je sve na pelcanju!! Sad sam se sjetila da ti, ludica, nisam poslala raznorazne grančice mojih grmića i drva koje imam - to ću idući put poslati! Jooooj, jedva čekam doći doma i otvoriti tvoj paketić Heart
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2010 u 14:05
I mene je ovaj put oduševio kamenjar, mali je, ali slatki Clap
život je more
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2010 u 14:14
Joooj Lantana...nije ti baš ni mali taj kamenjar!!! Kod nje ti je sve bujno i veliko!!!! smile72 Naša Bromi je maherica pa su joj sve biljke turbo lijepe, velike i bujne smile120
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 9394959697 165>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.