Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj medvjeđi vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj medvjeđi vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4142434445 83>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2010 u 11:05
Hej Medo, zajedno s tobom prošetala tvojim vrtom, vidjela nekoliko prekrasnih stvar, na mrežnici bi najradje bila ostala među lopočima, a u vrtu čekala pomidore da pocrvene, pa da probam dali su tvoji fini kao moji.
Eto to je to, čekaj me tu, doći ću opet.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2010 u 10:54
Misty je, istina je da nas neko voli tamo i to izgleda jedino rješenje ovih miterioznih zaobilazaka nevremena

Lantana hvala na posjeti, uvijek si dobrodošla
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2010 u 09:26
Medo kod tebe uvijek nešto novo ili u priči ili u slici Clap, uživala sam malo u tvom vrtu i doći ću opet Wink
život je more
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2010 u 09:16
Originalno poslano od člana Medvjed34 Medvjed34 napisao:

Niho draga, njega ti to tak lovi stalno, tako da su ove poze uobičajene :).

Jučer smo imali kišu i dost jako nevrijeme. Mislim da bum danas nekak moral pobrat ovih par šljiva kaj su mi ostale na granama jer je puhnul veter i zel ih vrag.
Srećom, opet me zaobišla jača tuča. počelo je nekaj lupat po krovu i autu, ali izgleda da je stražnji dio naselja dobio dosta... neko me fakat voli tam gore ;)
Oluja nije zaobišla ni moj kraj, čak nisam sigurna jeli bilo i tuče jer je pljusak bio tako strašan da gotovo nije ni bilo razlike! Ali čini se da i mene neko tamo gore voli pa nije bilo većih šteta! Wink
Time is something you can never get back..
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2010 u 07:19
Noviteti suThumbs%20Up Teško je proći pokraj cvića gdje se prodaje,a ne počastiti se sa nečim ,zato ja uz puno napora zaobolazim i nastojim stišavati samokontrolom strasti,a tebi je lako ti imaš veeeeliki vrt i puno mista smile57
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2010 u 07:05
bum poslikal ak ima kaj novoga... rekli su da bu opet nekaj kakti padalo pa se nadam da bum uhvatil malo suhog vremena da poberem to kaj je pocurelo
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2010 u 06:58
Medo, i kod mene kiša, kiša - ali srećom bez tuče.. danas, kad budeš brao šljive, slobodno nam opet poslikaš vrteka! 
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2010 u 06:54
Niho draga, njega ti to tak lovi stalno, tako da su ove poze uobičajene :).

Jučer smo imali kišu i dost jako nevrijeme. Mislim da bum danas nekak moral pobrat ovih par šljiva kaj su mi ostale na granama jer je puhnul veter i zel ih vrag.
Srećom, opet me zaobišla jača tuča. počelo je nekaj lupat po krovu i autu, ali izgleda da je stražnji dio naselja dobio dosta... neko me fakat voli tam gore ;)
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2010 u 17:14
Originalno poslano od člana kat.rea kat.rea napisao:

Konti ja mislim da nije njega kičmitis čopio od nošenja pelcera, neg je on ziher htio kopirati Sreleta i nešto ovako izvesti LOL
.........smile156njega je poštene uhvatilooooooo hahah a lud si do bola LOLLOLLOLLOL
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2010 u 17:01
Misty, nešto slično je i meni palo na pamet :)
Kaj se starih navika tiče, moram ih malo obnovit pa će i one mene

Stefkaja hvala, a koprivica je stvarno baš guba. i meni postaje sve draža iz dana u dan
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2010 u 14:13
Woow Medo sve ti je divno..nova biljkica..nemrem joj ime zapamtit je super a koprivica je wooow...
Dream as if you'll live forever , live as if you'll die today
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2010 u 13:28
Originalno poslano od člana Medvjed34 Medvjed34 napisao:

Znam da sam već postavio sliku ove ruže, ali sad sam bio vani i nakon zalijevanja je jednostavno izgledala neodoljivo pa sam je morao slikati i postaviti je ovdje

Kao posuta draguljima! Prelijepa!!!!!
A neke stare navike ne treba zaboravljati! Wink
Time is something you can never get back..
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2010 u 07:51
konte i boljeda čkomiš [IMG]smileys/smiley2.gif" align="middle" /> mogu si sam mislit kaj si štela reć

kate na popisu si, probal bum skemijat nekaj, mortig i za sljedeću kavu, al ne obečajem nisht. glede sreletove poze, da sam probal tak nekaj napravit, vjerojatno bi i ostal u toj pozi za na se veke

gioia, hvala na posjeti
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2010 u 00:12
kateeek morti imaš praf LOL a morti je...noooo bum čkomila LOL
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2010 u 23:55
medo divni noviteti
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2010 u 22:54
Konti ja mislim da nije njega kičmitis čopio od nošenja pelcera, neg je on ziher htio kopirati Sreleta i nešto ovako izvesti LOL
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2010 u 22:45
medo...daj ti nama rađe reci gdje mama živi pa da se s njom dogovorimo jer bu tebe kičmitis još više primio od nošenja pelcera smile156 
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2010 u 22:40
I mene na popis .
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2010 u 22:39
Evo sam malo smile199 i sve pregledala i moram priznati unatoč vručini i tvom kičmitisu dvorište ti super izgleda, ima svašta rscvjetanog Clap. Ščireki su se baš razrasli i viseći i stajaći Wink, ali priča o sirotoj ružici me oborila s nogu...... vidš da je njoj dovoljna tvoja ljubav i ona sve preživljava i onda te obraduje prekrasnim cvijetom.Calocephalus sam imala i ja lani, bio prekrasan, velik, ali...... plesao je jedno ljeto Cry. Ova crna kopriva je stvarno mrak, no izgleda da je to neka posebna sorta kada joj se po zimi ne smrzne korijen Question.
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2010 u 22:30
Mali kaktus, trebalo bi me malo potašpat po njime. imam na terasi još biljke od prije 5 tjedana, a taj bi ih rado posadil. imam more ideja kako, gdje i zašto, ali nemam mogućnosti

OTOK, nije u ovom slučaju puno patio novčanik, uvijek naletim na neko poniženje pa se usrećim s malim nofčekima :)

Goga, mama ih ima preko nekoliko u vrtu, znači i tebe dodajem popisu?
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4142434445 83>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.