Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj medvjeđi vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj medvjeđi vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4243444546 83>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
goga-zg View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-zg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2010 u 20:54
kakva bordo kopriva.smile93
gdje si ju upecao.i ja bi takvu.LOL
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2010 u 20:37
Pa od kupovine ne boli kičma, samo malo novčanik Wink
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2010 u 20:25
samo ti kupuj Medo,nisi jedini,nebuš dobil po prstekimaTongue
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2010 u 20:20
Danas sam opet usput stao u jednom tc i naravno da sam pokupio biljku... moram pod hitno prestat ulazit u odjele u kojima drže bilje jer ne bum imal kam s njim, obzirom da sve fino stoji na terasi i čeka bolje dane da mogu sadit... danas upiknuo Calocephalus. naravno nemam pojma o toj biljci, osim ovoga što sam tu uspio pokupit, ali mi se dopala pa sam je morao uzeti i što je najbolje od svega, košta samo 9 kn :)

a evo jedne bolje slike one moje koprive za sve vas koprivoljupce

eto, sad još samo moram posadit sve te svoje siročeke i ak me netko vidi da kupim još jednu biljku prije neg ozdravim, nek me mazne po prstima
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2010 u 13:15
Nebum išel nikam, al ak hočeš dam ti broj telefona ;).
Zalijevao sam šlaufom, nisam baš tak hrabar da bi nosil kante. Kaj se koprive tiče, imam te u vidu.
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2010 u 22:53
bego Medek, kako ti se ono zove doktor smile173 i koji mu je ono broj telefona? zalijevao si? čime? kantom ili šlaufom? smile105 ako je odgovor kanta...onda je to krivooooo jer tebe boli kičma (sjećaš se) Angry
dobro veli Sara Wink kad opet ideš k mami? smile96
rojžica je baš če če Smile
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2010 u 21:57
Saro, ja si mislim da ću i ja imat poneku pa bu valjda i od mojeg uzgoja nešto :)
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2010 u 21:56
Znam da sam već postavio sliku ove ruže, ali sad sam bio vani i nakon zalijevanja je jednostavno izgledala neodoljivo pa sam je morao slikati i postaviti je ovdje

Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2010 u 21:56
dobro da mama ima još koju koprivu, jer nas ima puno fanova iste!Wink
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2010 u 21:41
Istina je da je Mrežnica prekrasna, a ovi moji frendovi imaju vikendicu na takvom mjestu da ti mozak stane od pogleda. jako volim tamo otići, što zbog svega što se tamo može vidjeti, ali ponajviše zbog dragih prijatelja. pokušavam se držati doktorskih savjeta, nisu oni ni za što, a to sam naučio sad kad sam se pokušao vratiti na posao unatoč njihovom savjetu da bi bilo bolje da još malo mirujem... uf! a što se povrća tiče, stvarno je prefino. peršin ima poseban okus kad ga ubereš iz vlastitog vrta, mrkvice su toliko slatke da bih ih mogao jesti stalno, a paradajzu se nadam više nego ičem. to mi je omiljeno povrće i stvarno bih volio da uberem koji primjerak još ovog ljeta
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2010 u 20:31
Mrežnica je krasna. Bila sam jednom daaavno (bolje ne spominjati) kad smo se još vozili skuterom!

Inače osim terapije slušaj i doktorske savjete. Bojim se da uz to ide: ne nositi ništa teško, ne... ovo.... ne onoConfused
Morat ćeš naći neku "zlatnu sredinu" između tegoba i vrtnih radova!

A zavidim ti na domaćem povrću. Veliko ili malo, nema veze, ima poseban miris i okus!Thumbs%20Up

Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2010 u 19:49
Konte, malo pretjerujem, jel da? :) mrežnica je super! radovalo bi me da još koji puta odem ove godine, ali to ne smiju znat moji doktori, tak da ak odem nemoj nikom reć ;)

Saro, recimo da pokazuje rezultate, ali sad me opet počelo malo trgat pa opet pribjegavam terapiji tabletama, bu valjda bolje uskoro. Neobična kopriva je sigurna, mama ih ima preko nekoliko u vrtu, a mene nisu preveć zanimale dok nisam vidio da ih mama ima u vrtu i da joj svake godine ponovno niknu tamo gdje su bile prethodne, znaš neme i cvijeće u teglama hehehe
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2010 u 18:48
veseli me da terapija pokazuje dobre rezultate i da se bolje osjećaš, pa će ti to omogućiti da se za koji tjedan primiš možda i motike.
Unatoč svim nedaćama vrtek ti lijepo napreduje i lagano se zaokružuje u prepoznatljivu cvjelinu. Čak ti je i hibi sirijac procvao!!! Vrlo je zgodna ona kombinacija različitih oblika šćireva, naročito onih šmrkalja.
A tek neobična kopriva!!! Takvu nemam u svojoj kolekciji pa ju dobro čuvaj! Nisam znala da voliš koprive!
lijepi pozdrav
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2010 u 16:47
ma sigurnooo pretjeruješ kad kažeš da ništa ne cvate Wink jer ja vidim puno lijepih cvijetića Thumbs%20Up
sad kad spominješ mrežnicu...prije neke 3 god smo se svaki vikend kupali na toj predivnoj rijeci Smile
ozdravi brzooo Smile
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2010 u 16:25
Gioia je, Lajka je stvarno preslatko stvorenje i nadam se da ću je uskoro vidjeti. što se lopoča tiče, mislim da sam već propustio puni cvat, ali ako opet odem na Mrežnicu, sigurno ću provjeriti i slikati ako ih bude. ako ne, onda dogodine...

Anaida, hvala na pohvalama i poduci, svakako ću podvezati gladidole i ščireke. jedva čekam da asteri procvatu, nisam ih još imao pa će ovi biti moji prvi

Misty znam da mi svakodnevno putovanje ne koristi puno, ali ljudi koji se tamo sa mnom bave su vrhunski stručnjaci i vjerujem im. danas se osjećam već znatno bolje, ali izgleda da će ovaj puta terapija malo potrajati. čini se da će me ostavit tri tjedna, a nakon toga će me izgleda ostaviti na mirovanju još neko vrijeme... što se tibetanaca tiče,, imao sam se sreće s njima susresti i radio sam ih nekad svakoga jutra, ali kako sam selio sve se nekako poremetilo i izgleda da je vrijeme da se vratim na stare navike. moram ih potražiti, imam negdje i knjigu. ali svakako ću skoknuti i na onu stranicu da malo poškicam... hvala ti još jednom!

OTOK drago mi je da si to učinila, siguran sam da će te iznenaditi brzinom kojom raste. nadam se samo da će nam i procvasti još u ovoj godini, ako ne, onda dogodine idemo ranije ;)

Miro možda ipak malo pretjerujem kad velim da niš ne cvate, ali nekako me razmazilo cvijeće početkom ljeta pa sad valjda očekujem previše. tušt ću svakako probati, vidim sad da ga ima još uokolo vrta
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2010 u 08:56
Kod tebe sve rascvjetanije i jezerce je rascvjetano i puno je životaThumbs%20UpOnaj tušt što si ga uslikao ja ubacim kad kuham blitvicu lešo i kap maslinovog ulja i guštajSmile
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2010 u 08:39
Lijepo je kod tebe.

Naravno da sam te kopirala - đumbir je posađen
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2010 u 08:39
Nisam baš sigurna da ćeš imati puno koristi od terapija na koje moraš voziti do Zg i natrag Unhappy
Možda bi bilo bolje da neke vježbe probaš sam, doma? Svrati na forum kojeg sam ti spomenula i baci pogled na holističke metode liječenja, tema "Fontana mladosti" i dobro prikazanu vježbu pet tibetanaca. Mnogima je koristila!
A vrt i pored svega ne izgleda zapušteno, naprotiv! Smile
Time is something you can never get back..
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2010 u 07:59
Hej, pa i naši ljubimci su dio naše sreće - i moraju biti na slikicama! Žao mi je što opet boluješ, Medo naš. Želim ti, kao i svi, da nam čim prije budeš dobro i to sasvim dobro!! Gladiolice obavezno priveži uz neki štap. Koprivica je zaista lijepa, raščupana i zgodna. Šćirevi super izgledaju, a znam da će ti se dopasti i asteri jer su zaista lijepi kad počnu cvasti - i šire se na sve strane, tako da ih iduće godine očekuj duplo toliko.
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2010 u 07:40
ako su zivotije prisutne u vrtu zasto ih ne bi uslikao?
i ja bi Lajku dovela kuci,preslatka je.
a lopoci kad se otvore ,vauuuu,al ce to biti divan prizor,koji ces nadam se slikati
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4243444546 83>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,391 sekundi.