Biljanin decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 30> |
Korisnik | |
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-o kutiji i njenoj ljepoti suvišno je pisati,svi znamo da je prva liga
-slika kao da je uzeta iz mog albuma,a gospodin na njoj liči na moga tatu iz mladih dana,moram ponovo pogledati slike.... |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
kutija je mrak mrakova, šablona je divna
|
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
ona vješalica mi je prekrasna, ali kutijica me je totalno oborila s nogu.
jednostavno je u svakom slučaju predobra, slikica, 3d šablonica... ![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Baš izgleda kako shabby kutija treba izgledat, 2K ti je odličan, sve skupa-ne može nego tako!
![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
prelijepa kutija Biljana,sa ovim motivom si me vratila u djetinjstvo jer imam slicnu sliku.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Wow, super, steta sto nisi blize, da udruzimo snage, premda je i na daljinu moguce. Ides u Paris, blago tebi i ja bih jos jedanput, uzivaj i dodji puna novih materijala i ideja
![]() |
|
![]() |
|
SandraST ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 16 Svibanj 2010 Lokacija: Gabon Status: Offline Bodovi: 90 |
Da, moja je. Ja sam je zapravo isplanirala i osnovala još 2005, ali je sve do sada nisam pokrenila. Evo, ja i Vania zapravo krećemo u pothvate. Imamo puno toga za pokazati, ali i za naučiti pa su nam svi članovi dobrodošli i kao polaznici tečajeva i kao predavači na tečajevima. Sad ću iskoristit priliku, da svi oni koji pročitaju ovu poruku daju prijedloge na koji način bi mogli sudjelovati u ovom projektu. I molim vas nemojte biti skromni, pohvalite nam se. Prve radionice će krenuti sredinom Studenog, 4 vikenda za redom i sve će biti na temu Božića i Nove Godine, ali ono što ćemo izrađivati bit će nešto sasvim novo. Trenutno smo u fazi osmišljavanja i planiranja pa nam je svaka ideja i savjet od velikog značaja. za desetak dana odlazim u Pariz po neke nove materijale i edukaciju.
Poz,
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Ha, ha, dobra si Sandra, hvala ti
![]() Pogledala sam album slika, sa prekrasnim radovima Udruge Suncokret. Da li je to tvoja udruga? |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
SandraST ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 16 Svibanj 2010 Lokacija: Gabon Status: Offline Bodovi: 90 |
http://www.facebook.com/album.php?aid=2566&id=100001399901497&l=04c8a8494e
Pozdrav, Sandra
PS. Imam komplekse zbog tvojih radova, prekrasni su
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Dvije krasne okrugle sličice, krasno si nacrtala te ružice
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Slikat, slikat (mislim kistom), nego šta!
![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Hvala draga moja mare i kika
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
predobre su ti plpčice,predobre...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Biljana predivni tanjuri
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 30> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |