Mali unikatni radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <123 |
Korisnik | |
čokolina ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 02 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 53 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sviđaju mi se svi radovi, a ova zadnja slika je prekrasna. koja je to tehnika? a ako smijem primijetiti i curica je preslatka.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Poruka za tebe u mojoj galeriji- greškom, htjela sam kod tebe, ali sam upisala na krivo mjesto
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Hvalaa.. !
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Da u pravi si trebalo je puno strpljenja, a o ljubavi da i ne govorim, obozavam sve ovo raditi, ali sam kratka s vremenom pa onda kradem od noci.
Lijepi pozdravi. |
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Kika to nisu mali ali su svakako unikatni radovi rađeni sa puno strpljenja i ljubavi
![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <123 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |