Bigmamma's dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5657585960 74> |
Korisnik | |
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Krasan ti j vrt!
Moram priznati da mi malo fali šarenilo onih gajbi ![]() |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
![]() |
|
![]() |
|
Prvi krug, citisus (jedva da se vidi, pojele ga lisne uši, al riješili smo to) okružen gilardijama
![]() Cornus alba sibirica (joj što volim pisat na stranjskom ono malo što znam ![]() ![]() Isti taj cornus sa svojim cvjetićima ![]() ...i svojim nekim bobicama, to su valjda plodovi (ni znala nisam da to ima) ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Prekrasno, ja se mučim sa e maticom u ove kasne sate, pa sam došla odmoriti dušu i oči. Divno Bigi!
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Prekrasan vrt imas Bigi
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Konte, draga, ni sumnjala nisam da ćeš dat sve od sebe da mi "pomogneš".
Misty, ušetine nestale, svekrva mi napravila neku magičnu tekućinu (ona stalno nešto eksperimentira), al se ne sjeća što je sve stavila unutra. Hoće to s godinama, valjda. ![]() Bakić, hvala ti na posjeti i pohvalama, al imam tu sreću da uz svoju dičinu (najčešće, ne uvijek) sve stignem. Ja ti najprije obavim po kući sve što imam, poigram se s njima, pjevam, plešem, što god traže od mene, a onda me puste da napravim. Jer da ne zadovoljim najprije njihove potrebe, niš ne bi mogla. |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Bigi vrt ti je krasan i imaš lijepih ideja. Otok s cvijećem, kamenjar...vjerujem da ćeš i uz onu stazu naći neku savršenu ideju.
Svaka čast, uz posao, "dičinu" kako bi rekli Grobničani, i muža, držiš vrt super!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Prelijepi su svi kamenom okruženi otočići, ali ovaj me posebno oduševio!
![]() Bigić evo savjeta koji sam dobila od prijatelja iz Slovenije: "... ako se pojave listne uši mogu biti različite boje pa čak i boje cvijeta,uzmi malo tekućine za pranje suđa spjeni sa spužvicom i pređi preko njih par puta ujutro i uvečer, pa će nestati..." Ovo mi je napisao na mom forumu za slučaj da mi se na ruži pojave listne uši, nisam probala (nije mi trebalo), ali on je iskusan vrtlar i ja mu vjerujem! ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
noo nema me koji dan i imam kaj za vidjeti
![]() no ne brini..bumo TM i ja izabralicvijećke za koje se ti nemreš odlučiti ![]() nego...ako katek dođe u obilazak tvoje glicinije....jel bu došla u obilazak moje? ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Kamenjar stvarno izgleda divno...sve biljkice su ti za 10
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Uopće ne sumnjam da ćeš nešto lijepo smisliti na tom mjestu gdje je bila živica. Ima do jeseni dosta vremena za osmišljavanje kombinacija. A osim ruža ima puno raznih lijepih cvatućih grmova
|
|
![]() |
|
Kaktusiću, ja da nemam mjesta, valjda bi ga zmislila. Da ti iskrena budem, ruže su mi pale na pamet kad sam tvoj ružičnjak vidjela. Odmah sam poželjela i ja nešto takvo.
Anči, hvala ti, samo ti dođi. Jesi za ![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Blago tebi kad imaš mjesta za novo cvijeće,i ja naravno glasam za ruže i proljetne lukovice,i na mojoj gredici sa ružama su posađeni narcici.
Imaš puno lijepog cvijeća,a i kamenjar je super.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5657585960 74> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |