razglednice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 26> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mari hvala na slikama,uzivala sam
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() Večerašnji pogled kroz prozor
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
baka hvala na razglednici, izgleda optimistično, ako se možemo nadati
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Je Mari. Talijani imaju poslovicu:Rosso di sera, bel' tempo si spera.
Crveno navečer, nada u lijepo vrijeme!
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i moja mama tako kaze ![]() |
|
![]() |
|
Negdje ima tema Jesen ili slično, ali za pronaći je ovdje trebao bi cijeli vod policije!
![]() ![]() Pa ću ja tako moje jučerašnje sličice staviti u razglednice.
Naslov bi bio: malo sunca,malo oblaka.Malo zelenog, malo žutog, crvenog....
![]() U mjesec dana od kad smo bili tu negdje, Gorski Kotar se obojao...
![]() ![]() ![]() Kod Delnica je sunce još škrto pokušavalo obasjati šarenilo na zemlji....
|
|
![]() |
|
Oko Karlovca je zasjalo punim sjajem, za jedan lijepi jesenski dan
![]() Ovo prekrasno stablo je negdje na nekom raskršću u metropoli
![]() ![]() ![]() Slikano je sve iz auta, pa....
Mladi drvored u Bauerovoj
![]() ![]() Krošnja malo iz bližeg....
|
|
![]() |
|
E sad su slike s mjesta gdje su jesenske boje doista prave....
![]() Cvjetnjak iz aviona ili...gusta divlja loza
![]() ![]() Pa malo lišća i stabala, u svim jesenskim bojama
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Još malo loze
![]() ![]() ![]() ![]() I na kraju neka četinjača(naravski ja nemam pojma koja), drvored na Medvešćaku
![]() Uredno pošišana sa strane kolnika, razbarušena sa strane pločnika, meni su se svidjele bobice
![]() Kvaliteta slika je takva kakva je, jer osim onih u parku i loze, sve je slikano iz ipak jurećeg auta!
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Lijepe slike Baka, raskošna priroda i prave jesenje boje
|
|
![]() |
|
Definitivno, što se boja tiče, volim jesen. Puno toplih boja u nizu tonova....
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prekrasno dočarana jesen
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Vau predivne slikice baka, ajde šetaj i slikaj još - jesen je predivna.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
baka, pa ti si putovala
![]() lijepe slikice si nam donijela s puta ![]() |
|
![]() |
|
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Baka, ti dođeš s mora slikati nama metropolu???
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Proljeće, ja to sad jednom godišnje i s malo sreće po lijepom vremenu.Slikala sam i lani, jer su tamo gore boje prekrasne.Općenito vi u Zagrebu imate puuuno parkova,zelenja i mene to uvijek oduševljava iznova. Sad i ja to gledam turističkim očima...
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Baka, evo i moj mali prilog ovoj prekrasnoj jeseni...
![]() ![]() Slikano u nedjelju na obroncima Sljemena...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 26> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |