moje biljčice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 150> |
Korisnik | |
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Kakvi primjerci hibiskusa!
![]() A ruža na kraju je
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
U tvom vrtu je pravo uživanje za oči ,uvijek nešto lipo pokažeš
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Antonija ![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
hvala vam drage moje na lijepim komentarima.....danas konačno malo sinulo sunce pa možda biljke živnu poslije ovih kiša
Jagoda budem potražila takav hibi i ako ga nađem tvoj je,inače budeš pričekala da ovaj moj poraste pa nema frke za pelcer |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Hanči preljepa ti je ona specijalna plava kadulja, a hibi žuto-crveni je
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
već jako dugo se nisam družila sa tvojim prekokrasnim cvijećkama i onda me dočekaju sve ove divote
![]() ljupki phloxići, onda novitet u obliku crvenog hibija sa žutim rubom, crveni panstemon je baš pozer, fuksije su za mene uvijek kraljice, one bijele rudbeckie mislim da još nisam ni vidjela, englezice se šepure kao na engleskom dvoru (moje cvatu trč trč pa cvijet ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
hibiskusi su ti prelijepi! pasiflora koju sam posadila za tebe raste naveliko, mislim da se i gospar primio a za jasmin još nisam sigurna!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Hana, ružica je baš posebna.. Crvena s bijelim printom. |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
za hibije
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Hibiskusi su ti zaista prekrasni, baš si odlučila imati sve moguće boje
A ta kiša, pa valjda ne pada baš stalno, daj malo poslikaj i ostalo |
|
![]() |
|
Mirina zebrina
![]() i za kraj jedna ruža ![]() |
|
![]() |
|
Bromin hibi
![]() ![]() i još jedan moj ![]() |
|
![]() |
|
hvala cure i dečki na lijepim komentarima...za sad samo par slikica,pada kiša pa mi se neda van
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
žuti hibi
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
cvijeće ti je prekrasno, ovaj dupli žuti hibiskus je da ti pamet stane
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Eh, da i ja sam imala podužu šetnju tvojim vrtom, a onda sam samo vikala, Božeee, majko mila, jer od toliko ljepote teško je izabrati favorita. Da si tata-mata za ruže to več odavno znam, ali izabrati najljepšu ... nemoguće, od zadnjih slikica u oko mi upale baron i magenta, koja je favorit... baron... magenta, bar... mag..., ma objeee. Fuksije su ti mrak, opet neznaš koja je ljepša od koje, pa hibiji, sve kapitalci posebnih boja i oblika... Žute pupavice, anjfačne i dupličke
![]() ![]() Ovaj sukulent sam vidjela da mu neznaš ime, imam ga i ja
ime mu je Crassula pellucida ssp marginalis 'Variegata' , zahvaljujući Nani koja meni je otkrila ime
![]() Skoro sam zaboravila, onu francusku lavandu imam ja, ubola dvije u K....mu, pa ti mogu poslati koju grančicu...
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Meni su favoriti, draga Hanči, fuksije i kadulja.... A hibić je ljepotančić!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 150> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |