Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - mare-nostrum početak
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

mare-nostrum početak

Odgovori Odgovori Stranica  <1 9596979899 100>
Korisnik
Poruka
Angell View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Status: Offline
Bodovi: 225
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Angell Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2010 u 11:52
maree ja još čekam tutorial za etue
i malo sam nsetrpljiva jer uskoro idem mami,a ondje nemam net...
Slab je onaj koji je izgubio vjeru u sebe.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2010 u 12:29
sve sam napravila,poslikala i mislila danas staviti......ali nekakav problem s prenosom slika na komp.....mislim da je USB,nadam se da ću to do kraja dana riješiti.......
Na vrh
Angell View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Angell Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2010 u 12:32
ma riješiti ćeš ti to,ne sumnjam ja u tebe,ja strpljivo i dalje čekam.i znam da ćeš to kao i uvijek super i poučno objasniti
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2010 u 12:34
smile79  
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2010 u 20:29
hvala vam svima na trudu ,bile ste blizu....prima je bila najbliže ......
danas su se komp i fotić udružili i zezeli me cijeli dan.....u totalnoj sam frci s vremenom i mislila sm vas uputiti na blog da pogledate kako sam ovo radila.....
ali obećanje je obećanje i evo tutorijal....nadam se da ća vam se svidjeti.....

PA DA KRENEMO......

jedan stari,ofucani etui i aeroplast......navodno je on bolji od das mase jer je elastičniji i ne suši se brzo...... ja ni o das masi ne znam previše ali sam ipak za svaki slučaj uzela preporučeni aeroplast:))....

aeroplast sam razvaljala,naravno na mašinu za tijesto;).......najprije na debljinu br 1,pa na br.3 i na kraju na br.5.....ne smije biti ni predebeo ni pretanak,petica mi se učinila sasvim OK:)))....

nakon toga sam izrezala komade veličine plohe etuia ....za ljepljenje sam koristila patexovo neopren ljepilo ali možete koristiti i UHU.....
važno je masu zalijepiti tako da ispod ne ostanu mjehurići.....

rubove mase sam malo pritisnula prstom ali mogla sam se poslužiti i tupom stranom noža.....

na još vlažnu masu sam utisnula žigove,pečate.....

nakon što se aeroplast osušio premazala sam cijeli etui twin color bojom apricot-gold.....

sve sam to patinirala sa svemoćnim bitumenom:)).....

nakon toga sam cijeli etui namazala ovom čarobnom smjesom.....
kao što vidite nema nikakvu etiketu,račun sam zaboravila uzeti i ja najiskrenije ne znam šta je to......kupljeno je u megacoloru.....molim bilo koga tko zna ili može saznati kako se ova divota zove da me prosvjetli:))))......i sve nas zajedno:))))....
uglavnom TO mažem prstima i kad se osuši daje predivan zlaćani odsjaj....

i na kraju nakon lakiranja,tri sloja,etui izgleda ovako.....
šta bi piere cardin rrkao ne znam ali meni se ovo sviđa:))))....

a etui s početka priče nakon lakiranja izgleda ovako.....

na mom blogu ima još par stvari napravljenih ovom tehnokom i veselilo bi me da ih pogledate....komentari dobrodošli.....
pusa svima....smile79
Na vrh
UltraDwlux View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 396
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje UltraDwlux Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2010 u 20:40
Svaka čast na izgledu!!!! oduševilo me jako :D smile64
Na vrh
Angell View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Angell Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2010 u 20:46
prekrasno mare,i tako čini mi se jednostavno je,prvo trebam isprobati pa nek onda pričam jel... hvala ti mare,svakako to napravim-pst pokušam..,e sad mene još nešto zanima nije baš na ovoj temi pa me ispričajte svi molim..kako radiš novčanike,negdje sam vidjela na tvom blogu al neznam postupak,jel isto kao rokovnik??
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2010 u 20:51
hvala vamsmile79.....ultra tebi poseban pozdrav,čini mi se da si mi prvi puta u posjeti....
draga angell novčanike sam radila kao klasičan decoupage......znači prebojaš u bijelo.zalijepiš salvetu,dotjeraš rubove i sve prelakiraš......
Na vrh
Angell View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Angell Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2010 u 20:53
Ma cmoknem te takvu dobru..i darovitu..
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2010 u 22:51
sve sto uradis je potvrda tvoga potpisa"nije znanje znati vec........"hvala nasa mare n.smile162
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 843
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2010 u 15:29
-svoje znanje nesebično daješ,bravo i od mene jedno veeeliiikoooo hvala.....

Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2010 u 09:22
Mare nema se sta reci, ali sredila sam si kicmicu pa ne mogu sjediti, a stara koka je pala jer ju je pes povukao. Znas i ja moram neke tvoje stvari preslikati si, jer stvarno su lijepe, prelijepe, pohvale vrene.
Super je.
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2010 u 15:11
Mare moje duboko poštovanje!Big%20smile
1.Talent
2.Ideje, razvijaš, istražuješ, usavršavaš 
3.Kako reče netko, nesebično dijeliš s ostalima i podučavaš!
Svaka čast!ClapClapClap
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2010 u 00:11
....draga Mare N.... zakoooon si!!! smile78
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2010 u 19:13
smile39 odlican tutorial....fantastican etui!!!!
Na vrh
Šabica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 358
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šabica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2010 u 23:01
ti si jednostavno nevjerojatna, svi ti savjeti i prekrasni radovi.
Ono za stari rokovnik je stvarno odličan brzinski make over.

kutijica izgleda kao da je nađena tko zna gdje nakon što su je tko zna kakve vremenske prilike i neprilike snašle,
a što se etuia tiće mislim da bi Pierre Cardin bio veoma zadovoljan i došao na radionicu kod tebe.

smile120
Na vrh
Bi-Biljana View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 702
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Bi-Biljana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2010 u 21:18
Predivno!! Ja te više neću oslovljavati sa Mare-nostrum!!!! Od danas te zovem PROFESORICE!!!! a tko ti je kriv kad se držiš svog potpisa "nije znanje.....". Hvala ti smile78
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2010 u 14:01
Evo me nakon dugo vremena, Mare uvijek me svojim radovima iznova oduševiš, od ideje do izvedbe, Prekrasno.smile120
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1087
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2010 u 00:09
Nadam se da ćemo uskoro vidjeti neki novi uradak, popračen lijepom pričom i za mene vrlo korisnim uputama.
Hvala ti na tome
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2010 u 15:32
dragička,morska kutija i etuii su savršeni! bravo draga! smile95
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 9596979899 100>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.