Jakarande - Jacaranda Mimosifolia |
Odgovori | Stranica 12> |
Korisnik | |
minimode
Odrastao grm Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 06 Veljača 2010 u 09:35 |
da li je to ovo stablo u donjem lijevom kutu slike?
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
Sponzorirani linkovi | |
antun007
Odrastao grm Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da , prekrasna ti je |
|
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
|
nbjelovu
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Minimode, jel to tvoja? Jako lici na jacarandu ovako na slici. Ja je imam vec pet godina i nikad nije cvala. Doduse u pitaru je.
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
janiczsa
Novo sjeme Pridružen: 22 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 19 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da li netko zna, da li bi ta biljka uspijevala na kontinentu? Posadila bih ju vani...
|
|
Željka
Pustio korijenje Pridružen: 06 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 424 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Naravno da NE bi uspjevala... Eventualno u posudi (tako je ja držim) - ali vani NIKAKO! Ipak je to biljka iz toplijih podneblja.
|
|
|
|
hana
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mini jel to tvoje drvo???????????????
|
|
minimode
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hanči, nina raste na mojoj djedovini ali nije moje :) |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
hana
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
al možeš pokupit sjemenke kad ih bude?
|
|
janiczsa
Novo sjeme Pridružen: 22 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 19 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
to sam si i mislila... ipak je tu hladno po zimi...
|
|
minimode
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hana, hoću ako budem u "mjestu događaja"
|
|
O. Wilde |
|
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nikad vidla ni čula.Koja ljepota.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mijenjam izjavu.Sretna sam vlasnica jedne.Dobila je od našeg dragog forumaša na jednoj nedavnoj kavi.
|
|
|
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo moje cure iz Rijeke ili druge koje su voljne pomoći, recite mi gdje bih ja mogla nabaviti ovo drvce, znate li. Baš bi mi pasalo tamo u Njivicama ( mislim da bi mu klima odgovarala).
jakaranda - plavo drvce
Isto tako u proljeće viđam neko drvo tu prema Preluci ga ima i ima plave cvjetove, raste onako, kao samoniklo sa plavim cvjetovima, sličan cvijet magnoliji po izgledu. Nemam pojma kako se to drvo zove, jako je dekorativno. Vjerujem da je to još netko zapazio sa našeg područja. Hajde malo pomozite a ako nema pomoći, lovit ću ga u cvijetu sa fotoaparatom u proljeće.
|
|
Željka
Pustio korijenje Pridružen: 06 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 424 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mira, ja imam dva već dosta velika stabalca (oko 1,5m), a živim u Vinkovcima pa ako imaš nekoga iz VK a tko će kod tebe - poklanjam ti. Ne može se poslati poštom jer je velik...
|
|
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
željka, ostavljaš li ih zimi vani ili ih sklanjaš?
i gube li lišće zimi? |
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovbo sam našla na jednom stranom forumu, morala sam staviti jer je predivno
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E, pa ne mogu vjerovati!!! HVALA!!!!!
Draga Željka, snaći ću se za dostavu. Imaš pp
|
|
Željka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Natalija one nemaju šanse u Slavoniji, ja se s njima mučim već par godina a i one samnom... Lišće opadne skoro pa sve, ali na proljeće izrastu novi. Prekrasan mi je ali DEFINITIVNO Slavonija nije podneblje za njih.
|
|
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
fala na odgovoru, ja sam u dalmaciji i dobila sam malecku jakarandu i nisam sigurna mogu li je ostaviti ove zimi vani, znam da je kod nas neusporedivo toplije nego na kontinentu, ali baš prošle zime smo imali nalet snijega i jako puno leda pa mi je dosta toga propalo
|
|
Odgovori | Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |