Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - kami - decoupage
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

kami - decoupage

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2627282930 33>
Korisnik
Poruka
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2010 u 13:05
Hvala na divnom komplimentu Lolla, drago mi je da ti se svidjelo Embarrassed
Volim se poigrati decoupagem, a šlapica i svašta nešto mojega iz origami tehnike i ostalog je u podforumu Ostala hobistika > Razni hobi
(tamo ima još svačeg predivnog po galerijama od ostalih) Big%20smile
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 843
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2010 u 18:22
Sve je čudo.
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1087
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2010 u 22:52
Mene je jako zaintrigirala ona kutijica pokraj plavih papučica izgleda mi jako dobro oslikana, tako "akvarelna", voljela bi je malo bolje vidjeti , jako mi se sviđa
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2010 u 23:00
Kika: kad ti je sve čudo, hvala :)
Nada: hvala, ali samo je kutijica mojih ruku djelo. Nabrzaka sam trebala kutijicu za papučice pa sam doma našla neke stranice starog kalendara. Tvoje vješto slikarsko oko je dobro primijetilo akvarel tehniku jer su na kalendaru bile slike nekih domaćih autora ;)
Na vrh
nirvana View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 183
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nirvana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2010 u 01:12
Draga Kami,naći se u tvojoj galeriji je kao da gledam napet triler.Kreativno,uzbudljivo, nepredviđeno i maštovito!Moj duboki naklon!smile211
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2010 u 11:00
I pod temperaturom,savršena!
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2010 u 11:05
nirvana: hvala na posjeti, drago mi je ako ti se nešto ili štošta svidjelo i zabavilo te Big%20smile
oliva: hvala, ali ha? kaj sam pod temperaturom? ili si ti pod temperaturom? LOL
edit: ahaaa, to je Lolla citirala moje stare slike, to je od prošle jeseni, ali tad sam stvarno bila pod temperaturom dok sam to radila Embarrassed
A odmah me tvoj komentar podsjetio na ono: pod svim vremenskim uvjetima, frizura je postojana Cool

Evo, gotovi svi ispiti na studiju, ali sad još neke obavezice i malo odmora prije kreativne obnove Tongue
Nikako da decoupage dođe na red, stalno samo neke origami stvarčice povremeno napravim za poklon, ali za decoupage imam još više toga u planu (i garaži...)
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2010 u 15:02
Ima li koga?!? Odnijele me morske struje na 3.stranu...Trebalo mi je malo kreativnog odmora...
Prošli vikend je bio kišovit pa se nisam mogla baciti na čuda iz garaže, ali sam prionula na cijeli niz drvenih stvarčica
koje mi je moja draga teta ostavila za preurediti dosta davno Tongue

Teta mi je donijela 2 stare daščice blizanke koje su bile spremne za umirovljenje jer je rezbarijama od noža već bila gužva...
Daščice su bipolarne, da ne velim dvolične LOL

Mlle.Daščica 1 Cool (Ovo zguljeno pri dnu je od slučajnog peglanja s običnim papirom za kruh umjesto masnim,
naravno da se salveta zalijepila za papir, ostavila tak pohabano)

Mlle.Daščica 2 Approve (Ovo sunašce u 2k pukotinama je prouzrokovao moj prstić koji je nestrpljivo išao pipnuti jeL se Step 2 posušio - nije)

Teta je silno htjela 3 drvene sličice za kuhinjski zid, a žuto-zeleni tonovi će savršeno odgovarati...

Dotična šablonica je potufkana zlatnom bojom i upotpunila je motive taman kolko sam htjela...

I pojedinačno poziranje (fotke s odsjajem bolje prikazuju teksturu drveta Smile)...

I onda je došao red na nešto nalik bačvici (u tako nečem se inače izrađivao putar?) koja je bila sva zapuštena i neobrađena i u jednom trenu sam izbila gornji kolut pa se skoro sve raspalo Confused Tad sam odlučila da ću samo prefarbati sve u svijetlo bež i metalne obruče u zlatno, posprejati unutrašnjost zlatno i nek ostane spigano kak je...
Lijepa raznobojna salvetica, malo raznih (posuđenih) šablona, sjenčanja, crtanja, bojanja i naposlijetku satenskog lakiranja...

Poziranje okolo-naokolo...

I još malo...

Očito je da je teta htjela da joj to bude stalak za kišobrane pa sam nacrtala i pobojala jednostavne kišobrane i krivca za kišu Smile

Vesela drvena družina...

Još je ostao stalak za začine, ali on će se predstaviti sam ovih dana, umislio se...
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2010 u 16:23
drvene sličice sjajne, ali bačvic ili kako bi kod mene u podravini rekli motilnica je odlična ideja, spašavanje jednog tradicijskog predmeta od zaborava, lijep ukras, a može biti i koristan komadić namještaja samo mi se čini da bi trebao postojati još koji dio da bi "stroj" funkcionirao
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2010 u 16:33
nada-m: puno hvala na lijepom komentaru i meni novom (podravskom) nazivu Big%20smile
Ova bačvica je već služila kao dekorativni element ili eventualno stalak za cvijeće tako da vjerojatno nije ni bila u stvarnoj uporabi...Koliko se sjećam, pri izradi putra se koristi još drvena drška s krugom s kojim se potiskuje od vrha prema dnu ili tako nešto slično...Baš ću pitati baku prvom prilikom Smile
Na vrh
mumica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 897
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mumica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2010 u 16:51
pa kami ti si prava majstorica, toliko je sve odlično da se ne mogu nagledatismile58
Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 843
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2010 u 20:10
-da ne zaboravim,što se tiče mutilice za mlijeko iz koje se dobijao maslac kod nas u Hercegovini se zvao"STAP",a duga drvena drška sa krugom je "MEĆAJA"
-a radovi i motivi sve za deset
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2010 u 21:42
Bravo pronašli smo sve djelove i neke od naziva za motilnicu, baš mi je drago podsjetiti se na stare naprave i običaje, samo je jedan problem u svemu tome , što se ja svega toga sječam i u živo, jako dugo pamtim.
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2010 u 22:18
bas sam uzivala na ovoj izlozbi tvojih divnih radova ,imam osjecaj da ih izvodis sa lakocom,sve je tako jasno i cisto...cestitam majstoricesmile99
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2010 u 17:11
mumica, Kika i sarita: hvala puno moje dame Smile nije stvar lakoće, nego nenerviranja pri izradi nečega Wink
@nada-m: u ovom slučaju, super da te pamćenje tako dobro služi Big%20smile
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2010 u 18:14
hej djevojčice!!!! pa ovo je divno!!!!.......ali ajmo po redu.....
daščice su predobre,divan motiv.....prva mi jer apsolutno savršena.preporučam se za niskozemski  motiv u zamjenu za mimozuWink.....
a na drugoj je nemirni prstić baš na pravom mjestu i daje joj osobni pečatSmile....
pločice su odlične,sviđa mi se što si pustila teksturu drveta da se vidi a šablone dozirane s mjerom.....da naglase a ne da preuzmu:::::
a novi stalak za kišobrane!!!.........OMG!!!!..... predobar mi je,jedna od meni najdražih salveta.......i jedna od meni najdražih šablonaTongue........
a na kraju ove balade da još kažem -  kišobranom i kanticom si me potpuno osvojila smile89
Na vrh
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2010 u 20:10
smile89apsolutno prekrasno, sve mi se svidja od odabranih (neki i nevidjeni) motiva, sablona, boja, bravo kami smile71
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2010 u 22:38
kako si dobra! već si nas sve naučila da moramo navoditi nazive iz svog kraja za raznorazne predmete kojima se ti pozabaviš.. ali ja ne znam kako se kod nas kaže za ono nešto u čemu se putar pravio.Cry ali zato znam šta se radi s takvim drvenim stvarima kad se drvo toliko isuši da obruči padaju. napuniš vodom! i ostaviš nekoliko dana. drvo se napije vode i poveća obujam i sve dođe na svoje mjesto a obruči više ne budu preširoki i ne padaju. vidjela ja kad je djed bure "popravljao".Wink

dvolične daščice su mi mmmmmm! vrlo sličan prizor sa kravicama i vjetrenjačom sam vidjela u Danskoj gdje još imaju takvih old fashioned vjetrenjača koje su zapravo nekada pokretale mlinove. i ova salvetica sa stepeništem mi je jako draga pa po tome ispada da mi je daščica br.2 ljepša, mada ni prvoj ništa ne fali, ali eto.... ja izabrala ljubimicu.

daščice-sličice za kuhinju su baš baš! izvrsno si odabrala motive obzirom na podlogu i namjenu!
napravila sam tri kruga oko stalka za kišobrane i još se nisam odlučila koju stranu bi ja okrenula naprijed
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2010 u 09:10
mare, Biljana i anastazija: hvala djevojke, kakvi osebujni komentari Smile

@mare: malo se sudara ova donja šablona s tvojom raskošnom, ali nisam mogla ostaviti kišobrane da vise u zraku Tongue
(čuvam ti nizozemsku, kako si znala da su mi ostale 3/4 LOL)
@anastazija: e, baš to za močenje i sušenje bačvi mi je tata objašnjavao, ali ova je previše spigana da bi se itko s njom bacio u umijeće bačvarenja...
Kad je stalak na podu, vidi se samo po jedna strana, ali može se plesati oko nje Tongue
Malo mi je žao da kravica i stepenište nije na različitim daščicama, ali nema veze...

Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2010 u 09:36
sada moram barem nešto komentirati. Juče nisam vidjela gornje slikice( sve nešto u pola centimetra, čak ni povečati se nije dalo??????) e a danas je to već nešto i to ne samo nešto nego             o la la. Prekrasni radovi, motivi .. cure su već sve rekle. Malu prednost dajem motivima s vjetrenjačama Nisam ja od nekih velikih riječi (mislim pisanja) ali ovo je +5+          
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2627282930 33>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.