Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Naše dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Naše dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4142434445 140>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Status: Offline
Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2010 u 22:35
Ovi tvoji ščiri su stvarno neobične biljke !
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2010 u 22:19
lijepo Kate
trubače su prekrasne,
kak to kod tebe šćir samo uvis raste, ja imam one koji vise kao surle
Na vrh
josipa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 992
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje josipa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2010 u 22:07
Super su ti Amaranthusi Thumbs%20Up,i ja ih imam na par mjesta u vrtu ali nisu svugdje isti. Sve zavisi od zemlje.Meni je jedan narastao metar i 30 u visinu i ogroman je a drugi sitni i uski.
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2010 u 20:18
svratila sam da uzivam u tvom cvijecu
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2010 u 16:04
Baš su posebni ti ščirevi! I lijepi i neobični.
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2010 u 15:54
Kaktusiću, nemam pojma koliko vrsta ih ima, ali kao što sam i slikom pokazala nije garancija da će biti isti kao oni iz kojih je sjeme. Meni osobno su oni lanjski bili najljepši ( dvorske lude), oni imaju crvenkast list, metličasti zeleni list, a ovih zadnjih nisam prije imala, oni su mi iznenađenje Wink.
Ha,ha, Sarić, imaš pravo, stvaraju neku svoju priču kako se transformiraju i mijenjaju "opravicu".
Ivna, lanjski su bili čak do 1 m visoki, ali gotovo bez lišća... oni sa druge slike su jedva 25 cm i tanucke stabljike tako da su polegli. Metličasti su od 40 do 80 cm, kako koji, dok su ovi zadnji cca 1/2 m za sada, ali imaju puno listova i široki su... oni podsječaju na trikolore...
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2010 u 08:27
Rudbekije su mi smile227 ! Kate, taj šćir , koliko on "ode" u visinu ? Meni on efektno izgleda ali bojim se da na svojih malo kvadrata nemam baš uslove za njega a uvijek mi oko zapne na njemu...
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2010 u 22:07
otkud samo izvlačiš sve te divne cvjeteke...tvoji šćiri pomalo konstruiraju jednu zgodnu priču, pa neće više biti zanimljivi samo po izgledu, a baš su štosni. Kak je euphorbia?
lijepi pozdrav
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2010 u 22:03
Lijepi ščiri nisam ni znala da ih ima toliko vrstaTongue
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2010 u 21:07
Ovu seriju slika bi ja nazvala " Svi moji ščiri"
Lani sam imala najviše ovakvih
ščir%20-%20amaranthus
 koje sam ja nazvala "till eulenspiegel" odnosno kapa dvorske lude LOL
no ove godine uopće nijedan nije takav nego mali i "jednorogi"
Picture%20964
ovakvih metličastih sam imala i lani, a imam ih i ove godine
Picture%20962
no ovaj je nešto između prva dva
Picture%20970
 no ovih širokog lista nisam imala, otkud su se oni stvorili pojma nemam...
Picture%20960
a cvijet mu je isto drugačiji
Picture%20961
P.S. Konte i Sara vi ste sada ovoga zadnjega dobile.

Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2010 u 20:43
Malo moga krumpirka
Picture%20966
ove begonije, odnosno njihovo sjeme su mi stigle sa zemljom i baš su mi... drugačije
Picture%20967
 imaju krupniji cvijet od bijelih kupljenih i roskasti rub po laticama
Picture%20969
 bijela za usporedbu

Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2010 u 20:39
Ova se rudbekia izgleda nije mogla odlučiti jel bi bila R. fulgida ( žuta - jednobojna) ili R. hirta ( višebojna), pa je ispala špricana LOL
Picture%20959
za ljubitelje mirisa evo jedna grana moje glicinije stablašice/penjačice
Picture%20958
da ne mislite da imam samo one posebne prkose, imam ja i prkosa vulgaris koji se sami zasiju gdje oni hoće Wink
Picture%20965
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2010 u 20:30
Ovo su puzajući ( ili viseći) prkosi
Picture%20956
bijeli
Picture%20953
žuti
Picture%20951
i još je jedan žuto/narandžasti i krupnijeg cvijeta, ali nikako ih uloviti da svi zajedno cvatu Confused
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2010 u 20:27
Curke moje i Toni, hvala vam lijepa što posječujete moje malo dvorište, smile78svima.
Eh Konte, da ga bar može stvaaarno pripisati, onak jednim potezom pera Wink, no on je to sebi tak posložio... ak je kontesa, onda ima dvorac LOL.
Evo moje " trudnice" - raste joj bušica LOL
Picture%20948
procvjetao mi i ove godine posađeni hibiskus
Picture%20949
 a pored njega je ova žuta loptica - Rudbeckia laciniata Goldquelle od SilveK
između crnookoh rudbekia - Rudbeckia hirta skrila se "ona druga" crocosmia
Picture%20957
Na vrh
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2010 u 17:58
LIJEPO LIJEPO MA PRELIJEPOOOOOOOO eh da ste mi bliže pa da i meni ovako dođete na kaficu ljubim vas !!!!
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2010 u 15:52
super je euphorbija i ja je imam i uopće nije zahtjevna...stoji mi na tv i samo je ponekad malo zalijem.......a trublje su ti prekrasne smile57
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2010 u 23:12
ma tvoj muž je za 10 (čak mi je jednom i dvorac pripisao LOL) i uvijek se sjeti tvoje ljubavi prema cvetekima Thumbs%20Up 
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 13567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2010 u 22:56
smile64
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2010 u 22:55
Kate , poklon je za deset, bravo za mužića Clap!
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2010 u 22:42
super euphorbia!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4142434445 140>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,453 sekundi.