Naše dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 140> |
Korisnik | |
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ovi tvoji ščiri su stvarno neobične biljke !
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
lijepo Kate
![]() trubače su prekrasne, kak to kod tebe šćir samo uvis raste, ja imam one koji vise kao surle ![]() |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Super su ti Amaranthusi
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
svratila sam da uzivam u tvom cvijecu
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Baš su posebni ti ščirevi! I lijepi i neobični.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Kaktusiću, nemam pojma koliko vrsta ih ima, ali kao što sam i slikom pokazala nije garancija da će biti isti kao oni iz kojih je sjeme. Meni osobno su oni lanjski bili najljepši ( dvorske lude), oni imaju crvenkast list, metličasti zeleni list, a ovih zadnjih nisam prije imala, oni su mi iznenađenje
![]() Ivna, lanjski su bili čak do 1 m visoki, ali gotovo bez lišća... oni sa druge slike su jedva 25 cm i tanucke stabljike tako da su polegli. Metličasti su od 40 do 80 cm, kako koji, dok su ovi zadnji cca 1/2 m za sada, ali imaju puno listova i široki su... oni podsječaju na trikolore...
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Rudbekije su mi
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lijepi ščiri nisam ni znala da ih ima toliko vrsta
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Ovu seriju slika bi ja nazvala " Svi moji ščiri"
Lani sam imala najviše ovakvih
koje sam ja nazvala "till eulenspiegel" odnosno kapa dvorske lude
![]() no ove godine uopće nijedan nije takav nego mali i "jednorogi"
ovakvih metličastih sam imala i lani, a imam ih i ove godine
no ovaj je nešto između prva dva
no ovih širokog lista nisam imala, otkud su se oni stvorili pojma nemam...
a cvijet mu je isto drugačiji
P.S. Konte i Sara vi ste sada ovoga zadnjega dobile.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Ova se rudbekia izgleda nije mogla odlučiti jel bi bila R. fulgida ( žuta - jednobojna) ili R. hirta ( višebojna), pa je ispala špricana
![]() za ljubitelje mirisa evo jedna grana moje glicinije stablašice/penjačice
da ne mislite da imam samo one posebne prkose, imam ja i prkosa vulgaris koji se sami zasiju gdje oni hoće
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Curke moje i Toni, hvala vam lijepa što posječujete moje malo dvorište,
![]() Eh Konte, da ga bar može stvaaarno pripisati, onak jednim potezom pera
![]() ![]() Evo moje " trudnice" - raste joj bušica
![]() procvjetao mi i ove godine posađeni hibiskus
a pored njega je ova žuta loptica - Rudbeckia laciniata Goldquelle od SilveK
između crnookoh rudbekia - Rudbeckia hirta skrila se "ona druga" crocosmia
|
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
LIJEPO LIJEPO MA PRELIJEPOOOOOOOO eh da ste mi bliže pa da i meni ovako dođete na kaficu ljubim vas !!!!
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
super je euphorbija i ja je imam i uopće nije zahtjevna...stoji mi na tv i samo je ponekad malo zalijem.......a trublje su ti prekrasne
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ma tvoj muž je za 10 (čak mi je jednom i dvorac pripisao
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Kate , poklon je za deset, bravo za mužića
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 140> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |