natine kućne čarolije :-) |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 96979899100 109> |
Korisnik | |
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-sretan rođendan ti,sretan rođendan ti,sretan rođendan nato...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
sretan rodjendan natasa i svako dobro.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
sretan rođendan draga nato
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Draga Nato, i ovdje ti želim svako dobro...
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
drage moje, prekrasne moje, od srca vam hvala... jako ste me uveselile i ispunile mi srce toplinom...
sve vas grlim, ljubim i bilo bi lijepo da možete kod mene ma sirne tortice sa prelijevom od malina... |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Pridružujem se čestitkama, a ostalo i tako znaš
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
drage moje, još jednom vam se az amivhsvaljujem na divnim čestitkama, prekrasnim željama i častim vas novim ogledalom...
neko vrijeme nisam radila ogledala, pa je konačno vrijeme da savpočastim jednim, novima... poznanica me zamolila da napravim ogledalo za ejndju djevojčicu,imenom ana... zadala je samo zadatak da sm idejilroza boju... kako je malena još beba, gledala sam da koristim nitomikev koji će joj moći biti blizak neko duže vrijeme... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
krasno kao i uvjek,cestitam
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Fantastično do zadnjeg detalja, kao i uvijek!
![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
![]() samo da se javim |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
![]() |
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Slucajno sam zalutala trazeci nesto za ukras na kutiju, reci mi molim te dali si to stavljala cipku ili 3 D.
Nisam sve stigla pogledati jer imas puno, a jos ne mogu dobro sjediti. Radovi su ti super. |
|
![]() |
|
nisam sigurna na koje škrinjice točno misliš, ali, ako su u pitanju ljubičasta i crvena, među ovim zadnjim škrinjicama, tada je okolo njih stavljena prava čipkana traka...
|
|
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Da tako sam i mislila, jer mi djeluje kao cipka.
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
-kao i svako do sada i ovo ogledalce je predivno
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Ogledalce za Anu čarobno je
![]() |
|
![]() |
|
lilana ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2010 Lokacija: Yemen Status: Offline Bodovi: 32 |
Jooooj,ja sam se ukocila pregledala sam svih 98 stranica jednostavno nisam mogla da se zaustavim.Moje iskreno divljenje od jedne pocetnice.Mogu li te zamoliti za jedno objasnjenje.Zanima me onaj sat sa predivnim grozdovima.pretpostavljam da su salvete nalepljene ne das masu ali kako si odmerila da salveta tacno prekrije grozd.ma to mi uopste nije jasno kako si uradila. puno uspeha u daljem radu
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Čekam nove radove
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 96979899100 109> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |