Galerija bake Tatjane |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 85> |
Korisnik | |
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-o,kakva prekrasna djela
-komplet boca za svaku pohvalu |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
boce za ulja i ocat su mi preeediiivneeeee. super!!
|
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Cure moje jako se lijepo zahvaljujem na pohvalama.Trudim se uz sve moje probleme nesto i napraviti.
|
|
![]() |
|
nirvana ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 10 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 183 |
Boce predobre!
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
kaktusići jedva čekaju nove lijepe teglice, a i komplet boca ukrasit će kuhinju
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Svratila sam u tvoju galeriju i da znaš baš sam ostala
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
nisam duuuuugo bila kod tebe u galeriji.....ima tu svašta lijepoga ali crne boce su mi suuuuuuper,suuuuuper
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...pridružujem se svim komplimentima i divim se energiji i snazi kojom se nosiš s nedaćama... sve je prekrasno, posebno komplet bočica za ocat i ulja oduševljava...bravo Tatjana
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Puno hvala na podrsci i lijepim rijecima.
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
joj što je sve lijepo, komplet boca predivan a tek vaze, nemam riječi, samo me interesira čime si vaze bojala jer izgledaju jako neobično
|
|
![]() |
|
Mumi boju san napravila prema salveti, jer si stavim na al. foliju boje i onda pomalo mijesam, da dobijem istu kao salvetu.
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
U moderne kuhinje malo starinske bočice unose toplinu i posebnu energiju, jako lijepo
|
|
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
zaista radiš lijepe stvarčice.najbolje mi je kad popraviš nešto što se slomi i to na kraju ispadne ljepše nego prije.
![]() |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
-Draga Tatjana,sretan ti rođendan i da nam još dugo budeš na forumu
-zdrava i vesela bila--DJEVICE-- |
|
![]() |
|
Kiki hvala na lijepim zeljama.
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Sretan rodjendan i svako dobro
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
i ja se pridružujem čestitkama i želim ti svako dobro a zdravlja i inspiracije najviše
|
|
![]() |
|
Puno hvala na lijepim zeljama za moj rodjendan.
|
|
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
[IMG]http://i31.tinypic.com/k154t1.jpg" />
|
|
![]() |
|
Čekam nove radove starije sam vidim već komentirala
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |