Naše dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9495969798 140> |
Korisnik | |
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
imam osjecaj da na svakoj strani svijeta imas lijepi vrt i jos ljepse cvijece.
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
odlično ti uspijeva banana palma
![]() a mini ruže su simpa |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
imaš trudnicu, bit ćeš baka Banana!
ovaj novi sukulent je prekrasan!
lijepi pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
jannette77 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 138 |
Još čemo mi i papati banane
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Uopće nisi davila,samo ti stavljaj slike,lijepi mi je sukulent kojem neznaš ime
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Krasnog cvijeća kod tebe.
Vidiš kako banana zna koliko brineš za nju pa te odlučila nagraditi. Ovaj novi cvijetak nekako me podsjeća na siroticu (aptenia) samo sa šarenim lišćem. Ali ima njih i takvih - pogledaj pod aptenia cordifolia variegata, možda je to |
|
![]() |
|
Misty, da znaš da sam pored "rogova " posijala slak, a kako sam da bih rogove uglavila u zemlju morala malo pomaknuti jedan ščir, a poslije ga vratila u zemlju i zalijala obilno ( vidi se mokro na slici) tako već danas se vidi da nešto niče...
Antonija, moja kuća je skoro na sredini parcele i na nijednoj strani nemam puno prostora, ali zato nastojim barem jedan uski dio zasaditi sa cvijećem...
Mari, Jannette, biti će malih bananica valjda, ali nažalost one kod nas ne uspiju dozoriti, njima treba 14 (ili 16, nisam sigurna) sunčanih mjeseci, a to kod nas nažalost nema...
Sarić
![]() ![]() Sukulentić me osvojio svojim bojama... tko o čemu, ja o bojama
![]() Mali kaktus, jelda da je cakan
![]() Otoče, imaš pravo za bananu, ja sam lani i sijeno sušila i skupljala zbog banane, pa žica kao zaštita pa krov... ali eto mi i nagrade...
Pogledala sam apteniu c. variegatu, ali ona je zeleno žuta ili zeleno bijela, a ovaj moj ima uz rub lista ljubičaste boje i sa donje strane su listovi ljubičasti... tako da mislim da nije..., ali hvala na trudu.
A sad opet malo sličica...
procvala jedna od novih mini ruža žuto narandžasta
Lani sam imala ščir sa metličastim cvatom i one moje "dvorske lude", oba sa zelenim listovima, a ove godine su metličasti i ovi koji još nemaju cvijeta ali imaju šareni list
a ovome je list "zeleniji"
Ovaj ostić je mislim bračanin
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
limeni je bas
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Nana ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 332 |
Volim zaći u tvoj vrt, puno lijepoga što nemam, a ne mogu ni imati. Posebno lijepo zvuči limena glazba.
Odnedavno i ja imam sukulent kao tvoj novi, samo skromnijih dimenzija, ali raste. Zato me je razveselilo što sam upravo na netu slučajno naletila na sliku s nazivom. Sjetila sam se da sam ga kod tebe vidjela neidentificiranog, pa je veselje dvostruko. Dakle, gotovo sam sigurna, to je Crassula pellucida ssp marginalis 'Variegata'. Provjeri.
Pusa prelijepoj Rei
|
|
(O)smijeh je najbolji facelifting
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Puno pozdrava djevojkama. Trubljica mi je jako lijepa, ja ju imam ali ne cvjeta još..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Curke hvala, ja sada uživam u mirisu mojih truba i moram vam reći da je čaroban, mmmmm.
Nana, hvala ti je to je on.
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
baš volim što vas ovako vidim zajedno...
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9495969798 140> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |