mare-nostrum početak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9495969798 100> |
Korisnik | |
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jedna ali vrijedna, super.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
prvo sam pomislila da je kutija iz filma"Grof Monte Kristo" ma mare draga napravila si jos ljepse,bravo majstorice.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() Ali je vrijedilo. I dalje nemam baš neki bogati riječnik, kojim bih opisala svoje divljenje: Mare ti si fenomenalna umjetnica!
Zadivljuju konačni "proizvodi" ali i način obrade, ideje.. stvarno si famozna!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Stvarno izgleda jako stara!
O konačnom rezultatu i tvojoj izvedbi-ko što Tatjana reče: jedna ali vrijedna! ...uff, sad mi opet fale oni Primaverini smajlići "you're the women!!!"...a šta se može...ona i renn su kraljice od smajlića, ja ću se ko obična raja poslužit raspoloživim: ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Angell ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 225 |
draga mare ovo je prekrasno,zdjelice,crijepovi,slike,kutija.,jaoj nemam riječi,ti si kraljica...
|
Slab je onaj koji je izgubio vjeru u sebe.
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
hvala svima i velike, velike puse
![]() ![]() ![]() i svakako se posebno zahvaljujem valisi,kami.mareD,karmen,anastaziji,sariti koje me vrijedno prate i na mojim blogovima.....hvala vam drage moje ![]() angell ta platna kupujem u ofertisimi,neš vjerovati u požegi......ali ima ih ponekad i u kineskim trgovinama......10-20 kn su,ovisi o veličini.... a sad nešto potpuno novo......EKSKLUZIVA,dosad nigdje objavljene slike!!!......šalu na stranu,ovo sam sinoć isprobala i prilično mi se sviđa rezultat.......etui u novom ruhu..... plamiram za par dana napraviti tutorijal a vi do tada recite jel vam se sviđa i šta mislite kako sam ovo radila ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
A mare, mare...
![]() Ovo izgleda fantastično i zaista je, bar za mene, još neviđeno Nemam blage veze kako si ovo radila, al idem ja bubnit...ako bude i glupo-šta me briga, imam pravo na glupost, plavuša sam ![]() ![]() Dakle, ![]() Znači, neki, ajmo reć- obrnuti postupak korištenja šablone i struktur paste. Ja sam se malo pogubila među bočicama, nešto sam i zaboravila slikat, sad sam malo u nekoj komercijali-kao kad na onu mašinu za kolače serijski izbacivaš kolače, pa mi se ne da ni slikat. A šta ćeš, mora se i to izgleda ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
blizu si mare,blizu....a opet ne tako blizu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
mare prelijepo je ...neću ni pogađat kako si to radila jer ćeš nam ti sve lijepo objasnit...
![]() |
|
![]() |
|
Angell ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 225 |
ah al ti si svestrana ženo,pa ja ću riknuti od zavistiiiiiiii
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Slab je onaj koji je izgubio vjeru u sebe.
|
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
prelijepo.... ne usudim se ni probati objasniti kako si to napravila. strpljivo čekam....
|
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
baš ste ljeničine
![]() angell hvala na posjeti blogu ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ja nisam stigla još ni pohvaliti onu prekrasnu plavu kutiju, a ti već izbacila novi rad.
Sad si krenula na reljefe, ispao je jako lijep etui. Možda neka mase za modeliranje koju si "izrezbarila"? |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
-kutija fantastična,a etui nešto posebno
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
kako sam ja u deeebelom zaostatku moram se prvo vratiti na color ink. ink je tinta, što i samo ime kaže ![]() ![]() ![]() ![]() ovaj tvoj opis te boje "kao obojana voda" mene jako podsjeća na one tuševe u boji. dobila sam prije jedno 20 godina jednom na poklon jednu kutijicu u kojoj je bilo 8 različitih boja tuševa i sjećam se kakvo je to oduševljenje bilo. a tek mamino oduševljenje kad je zelena završila po tepihu! sreći nikad kraja! htjedoh reći... možda bi i ti tuševi u boji mogli koristiti za ovo.... a vjerojatno su jeftiniji nego ove male bočice iz lumosa ![]() za radove te neću hvalit, sve su ti već rekli.... a i da ne nigneš nos - opasno je tako hodati! neću ni pogađati kako si reljef radila.... jelda ćeš nam reći ![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...draga moja Mare...i meni se k'o i tebi događa mali zamor materijala
![]() ![]() ...moram se osvrnuti i na ovu jedinstvenu duplo shabbiranu kutiju, majstorski je ispala, djeluje fakat strahovito staro i pravo je malo remek-djelo, što me u tvojoj galeriji zapravo i ne čudi, jer je prepuna jedinstvenih radova
![]() ...a colorink sam otkrila već na vašem štandu na Flori i ostala osupnuta spoznajom da se može konačno i kod nas nabaviti... to je toooo....izvanredne tuš boje, ali na bazi alkohola i u tome je štos... klasični tuševi su krasni, kao što piše Anastazija i daleko jeftiniji, ali se nažalost s ovim efektima ne mogu koristiti....ti si savršeno izmiksala boje, a posebno mi je dobra zdjelica što podsjeća na Mliječnu stazu...
... ogrlicu koje si vlasnica, onu s trokutastim medaljonom radila sam podražavajući tuševe na bazi alkohola, snalazeći se s bojama za žigove kojih nažalost ima samo u odredjenom i malom rasponu boja... no čim sam doznala za colorink boje, završila sam kod Ane u Lumosu i obavila kupovinu, pa će primjena tih čudesnih tuševa uskoro biti viđena i na nakitu od polimerne gline.... da i btw, diluent nije ništa drugo do li alkohol...i sorry kaj sam se raspisala
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Mare, etui mi je mrak! znam da ćeš nam otkriti kako si ga napravila mene si malo zbunila.... na prvoj slici mi se čini kao da si preko struktur paste išla s malim pečatima npr. leptiri ali me ova druga slika umjesto da to potvrdi dovela do novog zaključka, mislim da si to radila kontur pastom pa patinirala a leptire si preko šablone iscrtala i onda malo izdigla konturom. Baš sam zakomplicirala ali kao i uvijek uspjela si probuditi onaj znatiželjni dio u meni. Pusa |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
-evo me ponovo da i ja dam svoj komentar za etui,jest ovo,jest ono,a meni liči na tzv.bakropis-a mi smo na tečaju radili na posebnoj foliji utiskivanjem motiva tupim vrhovima slično kao olovka
jest moguće da lupam ali svako gleda svojim očima |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9495969798 100> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |