Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - mare-nostrum početak
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

mare-nostrum početak

Odgovori Odgovori Stranica  <1 9495969798 100>
Korisnik
Poruka
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2010 u 14:51
Jedna ali vrijedna, super.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2010 u 14:59
prvo sam pomislila da je kutija iz filma"Grof Monte Kristo" ma mare draga napravila si jos ljepse,bravo majstorice.smile120
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2010 u 16:00
smile46Imala sam deset stranica zaostataka!
Ali je vrijedilo. I dalje nemam baš neki bogati riječnik, kojim bih opisala svoje divljenje: Mare ti si fenomenalna umjetnica!
Zadivljuju konačni "proizvodi" ali i način obrade, ideje.. stvarno si famozna!Thumbs%20UpClap
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2010 u 16:38
Stvarno izgleda jako stara!
O konačnom rezultatu i tvojoj izvedbi-ko što Tatjana reče:
jedna ali vrijedna!
...uff, sad mi opet fale oni Primaverini smajlići "you're the women!!!"...a šta se može...ona i renn su kraljice od smajlića, ja ću se ko obična raja poslužit raspoloživim:
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
Angell View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 225
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Angell Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2010 u 16:52
draga mare ovo je prekrasno,zdjelice,crijepovi,slike,kutija.,jaoj nemam riječi,ti si kraljica...Smilei još nesebično nam sve i opišeš..ma predivno.hvala ti na tomesmile58.Samo mi reci di kupuješ to platno za slikanje...ono di si radila mornarsku patinu,to sama radiš platno ili'?nemam pojma,al evo zarazila si me i s ovime,i svakako ću probati....LOLznam neće biti ni do koljena tvojim radovima ali nema veze.Big%20smileSmile
Slab je onaj koji je izgubio vjeru u sebe.
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2010 u 19:11
hvala svima i velike, velike puse smile79..........nemojte me toliko hvaliti ,još ću se umisliti i dići nos....a znate kako je teško hodati dignutog nosaWinkLOL....
i svakako se posebno zahvaljujem valisi,kami.mareD,karmen,anastaziji,sariti koje me vrijedno prate i na mojim blogovima.....hvala vam drage moje smile79.....ako sam nekoga izostavila sorry,nije namjerno....
angell ta platna kupujem u ofertisimi,neš vjerovati u požegi......ali ima ih ponekad i u kineskim trgovinama......10-20 kn su,ovisi o veličini....

a sad nešto potpuno novo......EKSKLUZIVA,dosad nigdje objavljene slike!!!......šalu na stranu,ovo sam sinoć isprobala i prilično mi se sviđa rezultat.......etui u novom ruhu.....
plamiram za par dana napraviti tutorijal a vi do tada recite jel vam se sviđa i šta mislite kako sam ovo radilaSmile

Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2010 u 19:44
A mare, mare...
Ovo izgleda fantastično i zaista je, bar za mene, još neviđeno
Nemam blage veze kako si ovo radila, al idem ja bubnit...ako bude i glupo-šta me briga, imam pravo na glupost, plavuša sam

Dakle, prva pretpostavka mi je da si nanijela struktur pastu ili nešto slično, i utiskivala nešto, nešto....a šta...???...stvarno ne znam....ili si stavila neku šablonu kroz koju si pravila udubljenja olovkom, vrhom tankog kista, i sl....

Znači, neki, ajmo reć- obrnuti postupak korištenja šablone i struktur paste.

Ja sam se malo pogubila među bočicama, nešto sam i zaboravila slikat, sad sam malo u nekoj komercijali-kao kad na onu mašinu za kolače serijski izbacivaš kolače, pa mi se ne da ni slikat.
A šta ćeš, mora se i to izgleda ...iako ja, inače, volim radit ono što volim, a ne što moram.     
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2010 u 20:20
blizu si mare,blizu....a opet ne tako blizuWinkLOL........
Na vrh
valliSa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje valliSa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2010 u 20:51
mare prelijepo je ...neću ni pogađat kako si to radila jer ćeš nam ti sve lijepo objasnit...Wink
Na vrh
Angell View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 225
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Angell Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2010 u 21:39
ah al ti si svestrana ženo,pa ja ću riknuti od zavistiiiiiiii prekrasno,jedva čekam da objasniš....
Slab je onaj koji je izgubio vjeru u sebe.
Na vrh
Bi-Biljana View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 702
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Bi-Biljana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2010 u 22:02
prelijepo.... ne usudim se ni probati objasniti kako si to napravila. strpljivo čekam....
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2010 u 22:21
baš ste ljeničine LOL........mare je na dobrom tragu.....
angell hvala na posjeti blogu smile79
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2010 u 22:33
Ja nisam stigla još ni pohvaliti onu prekrasnu plavu kutiju, a ti već izbacila novi rad.
Sad si krenula na reljefe, ispao je jako lijep etui.
Možda neka mase za modeliranje koju si "izrezbarila"?

Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 843
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2010 u 00:57
-kutija fantastična,a etui nešto posebno
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2010 u 08:22
Originalno poslano od člana mare-nostrum mare-nostrum napisao:

gotovo sam sigurna da to nisu uljane boje jer nisu ni malo masne.....kad ih staviš na predmet izgledaju kao obojana voda......i dok se ne osuše mogu se vodom oprati s predmeta.......

kako sam ja u deeebelom zaostatku moram se prvo vratiti na color ink. ink je tinta, što i samo ime kažeLOLLOLLOL, dakle nije uljana boja.  a ako se mogu prati vodom onda je vjerojatno na vodenoj bazi a razrjeđivač je možda obična voda pa su zato tak sitno napisali deklaraciju da ne znaš da si kupila običnu vodu smile96(nemojte ovo sa vodom ozbiljno shvatiti, samo lupetam.... rano je .... nisam ni kavu još dovršila...)

ovaj tvoj opis te boje "kao obojana voda" mene jako podsjeća na one tuševe u boji. dobila sam prije jedno 20 godina jednom na poklon jednu kutijicu u kojoj je bilo 8 različitih boja tuševa i sjećam se kakvo je to oduševljenje bilo. a tek mamino oduševljenje kad je zelena završila po tepihu! sreći nikad kraja!
htjedoh reći... možda bi i ti tuševi u boji mogli koristiti za ovo.... a vjerojatno su jeftiniji nego ove male bočice iz lumosaConfused

za radove te neću hvalit, sve su ti već rekli.... a i da ne nigneš nos - opasno je tako hodati!

neću ni pogađati kako si reljef radila.... jelda ćeš nam rećiErmm

Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2010 u 21:48
             ma šta da se više kaže kad je sve rečeno. Pohvale pršte sa svih strana i to opravdano, nedmašuješ samu sebe. Nisam baš redovita na forumu ali neke stranice ipak na brzaka pregledam ( i to samo slikice ) no ne stignem komentirati. U kući imam pad od "tri atomske bombe" već četiri mjeseca.Ali doći će i tome kraj. Teško je izdvojiti neki od tvojih zadnjih radova ali morska kutija je predobra, no rad etuia ne želim ni pogađati jer sam totalno van igre . Tutorijali su ti odlični i nastavi tako dalje. Kad se dim od prašine u kući (za neka dva mjeseca) slegne bacam se na čitanje i učenje s tvojih stranica. Lijepi pozdrav           
Na vrh
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2010 u 23:15
smile39etui je mrak. Draga odlicna si, osmislila si kviz-pitalicu?Mogu reci, samo da si koristila neku struktur pastu, sablonice, boje i patinu, a postupak ces nam naravno ti reci. Posebno mi se dopada boja, ovi prelazi nijansi, bravo smile120
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2010 u 03:19
...draga moja Mare...i meni se k'o i tebi događa mali zamor materijala smile61uz dosta drugih peripetija, ali danas sam odlučila pregledati sve galerije u ovom dijelu i iskomentirati koliko mogu... žao mi je što ne uspijevam skopčati kako ostaviti komentar na blogu, mada ga posjećujem i uživam u tvojim opisima, duhovitim i korisnim, kao i ovdje... no da počnem od kraja, od ovog prekrasnog i neobičnog etuia... prepoznajem pečate, i sama imam te uzorke s leptirićima i viticama, dakle utiskivala si ih u neku masu za modeliranje, možda DAS ili efaplast ili nešto slično, obložila njome etui, osušila i patinirala možda izvanrednom Vivinom glanz patinom Inka gold... meni tako nekako izgleda, no uskoro ćeš nas valjda riješiti napetosti Embarrassed 

...moram se osvrnuti i na ovu jedinstvenu duplo shabbiranu kutiju, majstorski je ispala, djeluje fakat strahovito staro i pravo je malo remek-djelo, što me u tvojoj galeriji zapravo i ne čudi, jer je prepuna jedinstvenih radova You%20Are%20The%20Woman

...a colorink sam otkrila već na vašem štandu na Flori i ostala osupnuta spoznajom da se može konačno i kod nas nabaviti... to je toooo....izvanredne tuš boje, ali na bazi alkohola i u tome je štos... klasični tuševi su krasni, kao što piše Anastazija i daleko jeftiniji, ali se nažalost s ovim efektima ne mogu koristiti....ti si savršeno izmiksala boje, a posebno mi je dobra zdjelica što podsjeća na Mliječnu stazu...
... ogrlicu koje si vlasnica, onu s trokutastim medaljonom radila sam podražavajući tuševe na bazi alkohola, snalazeći se s bojama za žigove kojih nažalost ima samo u odredjenom i malom rasponu boja... no čim sam doznala za colorink boje, završila sam kod Ane u Lumosu i obavila kupovinu, pa će primjena tih čudesnih tuševa uskoro biti viđena i na nakitu od polimerne gline.... da i btw, diluent nije ništa drugo do li alkohol...i sorry kaj sam se raspisala smile82 
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2010 u 09:57

Mare, etui mi je mrak! znam da ćeš nam otkriti kako si ga napravila mene si malo zbunila.... na prvoj slici mi se čini kao da si preko struktur paste išla s malim pečatima npr. leptiri ali me ova druga slika umjesto da to potvrdi dovela do novog zaključka, mislim da si to radila kontur pastom pa patinirala a leptire si preko šablone iscrtala i onda malo izdigla konturom. Baš sam zakomplicirala ali kao i uvijek uspjela si probuditi onaj znatiželjni dio u meni. Pusa

Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 843
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2010 u 11:12
-evo me ponovo da i ja dam svoj komentar za etui,jest ovo,jest ono,a meni liči na tzv.bakropis-a mi smo na tečaju radili na posebnoj foliji utiskivanjem motiva tupim vrhovima slično kao olovka
jest moguće da lupam ali svako gleda svojim očima
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 9495969798 100>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,797 sekundi.