mare-nostrum početak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 100> |
Korisnik | |
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kako sam ja u deeebelom zaostatku moram se prvo vratiti na color ink. ink je tinta, što i samo ime kaže ![]() ![]() ![]() ![]() ovaj tvoj opis te boje "kao obojana voda" mene jako podsjeća na one tuševe u boji. dobila sam prije jedno 20 godina jednom na poklon jednu kutijicu u kojoj je bilo 8 različitih boja tuševa i sjećam se kakvo je to oduševljenje bilo. a tek mamino oduševljenje kad je zelena završila po tepihu! sreći nikad kraja! htjedoh reći... možda bi i ti tuševi u boji mogli koristiti za ovo.... a vjerojatno su jeftiniji nego ove male bočice iz lumosa ![]() za radove te neću hvalit, sve su ti već rekli.... a i da ne nigneš nos - opasno je tako hodati! neću ni pogađati kako si reljef radila.... jelda ćeš nam reći ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
-kutija fantastična,a etui nešto posebno
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ja nisam stigla još ni pohvaliti onu prekrasnu plavu kutiju, a ti već izbacila novi rad.
Sad si krenula na reljefe, ispao je jako lijep etui. Možda neka mase za modeliranje koju si "izrezbarila"? |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
baš ste ljeničine
![]() angell hvala na posjeti blogu ![]() |
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
prelijepo.... ne usudim se ni probati objasniti kako si to napravila. strpljivo čekam....
|
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
Angell ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 225 |
ah al ti si svestrana ženo,pa ja ću riknuti od zavistiiiiiiii
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Slab je onaj koji je izgubio vjeru u sebe.
|
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
mare prelijepo je ...neću ni pogađat kako si to radila jer ćeš nam ti sve lijepo objasnit...
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
blizu si mare,blizu....a opet ne tako blizu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
A mare, mare...
![]() Ovo izgleda fantastično i zaista je, bar za mene, još neviđeno Nemam blage veze kako si ovo radila, al idem ja bubnit...ako bude i glupo-šta me briga, imam pravo na glupost, plavuša sam ![]() ![]() Dakle, ![]() Znači, neki, ajmo reć- obrnuti postupak korištenja šablone i struktur paste. Ja sam se malo pogubila među bočicama, nešto sam i zaboravila slikat, sad sam malo u nekoj komercijali-kao kad na onu mašinu za kolače serijski izbacivaš kolače, pa mi se ne da ni slikat. A šta ćeš, mora se i to izgleda ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
hvala svima i velike, velike puse
![]() ![]() ![]() i svakako se posebno zahvaljujem valisi,kami.mareD,karmen,anastaziji,sariti koje me vrijedno prate i na mojim blogovima.....hvala vam drage moje ![]() angell ta platna kupujem u ofertisimi,neš vjerovati u požegi......ali ima ih ponekad i u kineskim trgovinama......10-20 kn su,ovisi o veličini.... a sad nešto potpuno novo......EKSKLUZIVA,dosad nigdje objavljene slike!!!......šalu na stranu,ovo sam sinoć isprobala i prilično mi se sviđa rezultat.......etui u novom ruhu..... plamiram za par dana napraviti tutorijal a vi do tada recite jel vam se sviđa i šta mislite kako sam ovo radila ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Angell ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 225 |
draga mare ovo je prekrasno,zdjelice,crijepovi,slike,kutija.,jaoj nemam riječi,ti si kraljica...
|
Slab je onaj koji je izgubio vjeru u sebe.
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Stvarno izgleda jako stara!
O konačnom rezultatu i tvojoj izvedbi-ko što Tatjana reče: jedna ali vrijedna! ...uff, sad mi opet fale oni Primaverini smajlići "you're the women!!!"...a šta se može...ona i renn su kraljice od smajlića, ja ću se ko obična raja poslužit raspoloživim: ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() Ali je vrijedilo. I dalje nemam baš neki bogati riječnik, kojim bih opisala svoje divljenje: Mare ti si fenomenalna umjetnica!
Zadivljuju konačni "proizvodi" ali i način obrade, ideje.. stvarno si famozna!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
prvo sam pomislila da je kutija iz filma"Grof Monte Kristo" ma mare draga napravila si jos ljepse,bravo majstorice.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Jedna ali vrijedna, super.
|
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
odlično urađena kutija, jako mi se sviđa
![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Tu si u pravu.... prije 30 godina bi tako nešto bacila bez grižnje savjesti a sada izvlačim takve divote i pokušavam im udahnuti dušu za neka druga vremena
|
|
![]() |
|
mumica i karmen hvala vam
![]() ![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Slažem se super ti je kutija i super mi je ova salveta koju sam morala nabaviti haha.... konačni ishod "stari ofucani izgled" genijalno mare
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
joj kutija je više nego predobra, izgleda kao da joj je 1000 godina, stvarno predobra
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 100> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |