Gogin-zg vrtek |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 14> |
Korisnik | |
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nema frke W.lily zapelcat ću ti budleu.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Draga, eto mene i u tvom vrtu, jučer sam ga poškicala na brzinu, al kako su klinci navalili da hoće na kompa, onda sam odustala od pisanja...danas su u kazni bez igrica pa da iskoristim priliku.
Koja glicinija, lupinusi, one neke plave i roze cvjetajuće divote!!!Toliko sam oduševljena da sam imena zaboravila! ![]() Moja glicinija ima skoro tri godine pa još nije cvjetala (druga, ne ona koju su rezali, nju ne računam...), a trebala bi biti neka blijeda bijelo krem, sa ljubičastim u sredini...vidjeti ćemo. Ak uhvatiš priliku zapelcaj mi buddleiu pliiiiiizzzz! Hvala puno! ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
I treba i treba!
![]() |
|
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
može Baka.poslikat ću cvijetnjak.
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
I kad se naspavaš i sve središ.... onda slikice molimo!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
evo me opet u Zg.sve se dosta dobro drži osim žutih zečića.njih su pojeli oni sluzavi gadovi.Sara žao mi je kaj ti ih nisam donjela da budu kod tebe.Medo tvoja bergenija se dobro drži.sve je obraslo morat ću se ozbiljno primiti pljevljenja ,ali mi se baš i ne da previše.rađe bi leža i spa
![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Goga, čujem da si se vrnula. Kak su biljke?
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Goge, pa ti si nam pobegla z metropole
![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
opa! tak se da. bitno je da nisi blizu svojih biljaka i da se dobro odmoriš
![]() |
|
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
ljetujem,kupam se ,ronim i kradem pelcere po Istri.
![]() |
|
![]() |
|
Gogs di si? štrajkaš ili čupaš?
|
|
|
|
![]() |
|
znam Misty, ima dosta toga efektnog i pametnijeg
![]() |
|
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
znači moram kupit voltarene...
|
|
|
|
![]() |
|
već ima pripremljenu ispričnicu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ja imam ispričnicu saro
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ali mi se nedamo
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 14> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |