Moja djedovina-sestrin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 103> |
Korisnik | |
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Krasno ti napreduju lantane, a gladiole su zbilja posebne!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Sutra putujem.Srce me boli što ću zateći.Samo spaljenu zemlju i grmove ružmarina i oleandra.Nadam se samo da mi je budleja živa.
|
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Uh, zaista su bile velike vrućine i suša, nadam se da je ipak preživilo još ponešto osim oleandra i ružmarina, jer je vrt prelijep
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Gušt je prošetati po tvojoj djedovini!I duboko udisati mirise biljkica u njemu!
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Kiki dobro se provedi na GO, i ja se nadam da će situacija koju zatekneš u vrtu biti zadovoljavajuća..... I da..... šatirana gladiola je |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Evo me na poslu nakon GO.Umorna.Tako sam se naradila ,a ništa se ne vidi.Teško je u staračkom domaćinstvu.Uglavno sam čistila i kuću i vrt.Pola vrta je stvarno bila spaljena zemlja.Tek jučer je pala kiša.Staviću par fotki kad se probudim i dođem k sebi.
|
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Kornjača ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 145 |
vrt je divan,puno kamenja i raznih detalja.
![]() |
|
vladati nad sobom
najveca je vlast |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Našla sam svoju dušu u tvom vrtu, svaki kamen i kamenčić su posebni, ako mi je što u srcu, to je dalmatinsko kamenje!!!! Prekrasna djedovina, a ti i sestra ste joj udahnule dašak sadašnjosti!!!!
Ja sam pred 2 godine nabasala u Viru na čovjeka koji prodaje pored placa valiikkoooo kamenje!!!! Naručila i doveo mi u Međimurje, 100 kn komad, 20-30 kg teški veliki komadi, plosnati,sa rupama za cvijeće, jedva rukujem njima, ali volim ih seliti po vrtu!!!! A i sa bilo kojeg ljetovanja sam se vračala sa prtljažnikom punim kamenja!!!! Suprug je svjestan sa kim živi, za i on zavolio kamenje!!!! Ali nemojte misliti da se sa šetnje kod mene ne vračam sa džepovima punim kamenčića!! |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Uvijek je tako nakon povratka! Nadam se da će se biljčice oporaviti sada uz tvoju njegu i jedva čekam nove sličice
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Freeland daj adresu na pp.Poslaću ti par oblutaka sa mog otoka,sa plaže ispred kuće.
|
|
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 103> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |