Hoya - moje dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 159160161162163 272> |
Korisnik | |
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Preslatka i tako raskošna!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Istina da sada vrtovi "teško dišu"ali ovo što si pokazala je predivno
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Vjerujem da si izabrala jedan mali dio svog carstva, ali svakako plijeni pažnju jer je cvijeće jako, jako lijepo!
![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Krasne su ti žilavice... Ona prva mise najviše sviđa, mislim da ću dogodine imati cijelo carstvo clmatisa kad vidim ove vaše ljepote
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Prekrasni su ti cvijetići i baš ti se lijepo drže, vidi se da ih lijepo njeguješ pa te i lijepo nagradjuju
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Koliko sam ja toga propustila, pa čak i tvoj rođendan. No oprostit ćeš mi, jer ljeto je moje godišnje doba, kad malo zanemarujem vrtove, iako se tvoj zaista nebi smio zanemariti.
Sretan ti rođendan draga Hoya, znam da si se prekrasno provela, a vrt, tvoj vrt je uvijek inspiracija za mene.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Eh baš sam srečković... napišem poruku i umjesto da se pojavi tu kod tebe ode... manituu ...
Draga moja, prvo ti želim čestitati rođendan, jer nisam sigurna da sam to napravila tamo gdje je mjesto za čestitanje. Kako ti kažeš, od 10. mjeseca ti se svašta izdogađalo, tako je slično i kod mene, pa sam u debelom zaostatku i u svom i u forumskim vrtovima. No od moga zadnjeg posjeta, tvoj vrt je zablistao, procvao i to najviše u "tvojim" bojama. Oduševio me tepih od campanula, pa tepih od seduma, pa krugovi od santolina, pa krug oko višnje, kamenjari, kameni zidovi... ukratko sve draga moja, sve. Ti toliko ljubavi daješ svome cvijeću i ono ti uzvraća na najljepši mogući način, ljepotom svojih cvjetova
![]() ![]() Ove zadnje slike su prekrasne i teško mi se odlučiti koja od njih je naj... možda klematis (multić ako se ne varam). Jedna velika
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Alo Hoyče, samo da te pozdravim.... skoro svaku večer s tobom sam u "Las Vegasu"
![]() ![]() ![]() Predivne poklone si dobila i one na fešti i one od naše Otok
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
život je more
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
izgleda da sam i ja puno toga propustila,ali sad cu nadoknaditi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Joj, misty, da znaš kako sam je polako, polao ugoravala na terasu. MM je ove godien pokleknnuo i sad joj se konačno i on divi.
Miro, teško dišu vrtovi, a ja točim, točim ... al' će biti računa!
Bergenija, ovi su cvijetovi dosta zaklonjeni. Sve što je više na suncu - otužno je.
Medvjed - drago mi te bilo vidjeti u mom vrtu! Imaš pravo, i ja mislim povećati kolekciju. To je sve kriva naša Flavia
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Da, da Lora, kod mene je toliko lijepo da ja na mobitelu imam sliku, ne svog vrta nego tvoje agapantuse, klupicu i dihondru
![]() ![]() Triša, često ja mislim kako si tamo u uvali, uživaš i tako treba. Neće CIF pobjeći! I hvala ti na čestici!
kat.rea, vruće nam je, i nama i "njuškicama". Hvala ti na lijepim riječima, ali vjeruj mi uživo je ovih dana otužna slika.
he, he korijenko, ja stvarno, dok zaljevam mislim: Valjda još samo B.... i ja na ovoj strani zaljevamo !
Ma, znaš Lantana, nikada nisam bila zadovoljnija sa izgledom balkona, A vidim da me ljudi malo čudno gledaju. Malo zastanu, izgleda monotono, ludo jednostavno, ali su mi bujne vaze. I da znaš, jednom si mi rekla da bi ti mini ruže posadila u jedan od mojih vrtova. Evo - nakon godinu dana sam te poslušala. A ruže su se spasile u zemlji!
Gio, svi smo ove dane propustili divote u tuđim vrtovima. Ali, nadoknadit ćemo to po zimi.
|
|
![]() |
|
I sad vidim: Imam novu titulu! Ja sam guru! Mo'š' mislit!
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Veliki
![]() Guruice čestitam ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
jannette77 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 138 |
Hortezije i klematisi
![]() |
|
![]() |
|
smrcko, Lora, jannette - Pusa!
Idem kod MKM ! Veliki pozdrav svima !
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 159160161162163 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |