OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 195196197198199 374> |
Korisnik | |
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cikasice pa more, cvjetna raskoš pa more, uuuuuh kako ovo lijepo izgleda Otočiću
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
UH kako nas mamiš draga baš kao što je ivna rekla : cvijeće pa more pa opet cvijeće pa more .. ja sam već pala u trans zbog tvojih slika taaaako sam ljubomorna na vas koji imate more blizu priznajem
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Zapravo sam samo došla namočiti noge!
![]() ![]() Šalim se. Ti si stručnjak al' vidim žališ se na vodenike... meni pak ove godine pelargonije
![]() Vodenike se za sad drže. Tvoje su lani bile prekrasne.
Stvarno ne znam o čem ovisi, jer ljeto je pakleno, ali zalijevamo....
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Uh dugo sam morala pregledavati tvoj vrt, puno novosti, lijepog cvijeća, ali cikasice su kraljice nad kraljicama, kako se samo lijepo zelene, cobaea se vinula u visine, prekrasan cvijet, a tek oni sukulenti, ma mogla bi do ujutro nabrajati
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
draga...ovo je mrak film
![]() uopće ne znam od kuda da krenem..ali sad ek vidim šarenolisnu lantanu ![]() a tek cikasice ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Cikasica je svih oduševila, razumljivo, mene kao i Medu dipladenija, to je cvijet za koji prvi put čujem, šarenolisna lantana i tvoji raskošni đirani, naravno
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Moj vrt na +36
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opa,pa ti imaš i smokva,vrt ti je lijep iako je vruće
|
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Koliko god volim cvijeće, koje ti je zbilja prekrasno, bujno i rascvjetano, moram priznat da bi (skoro) sve dala za jedno kupanje u moru (večernje).
![]() Najradije bih skočila u onu sliku... ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Mali kaktus, nije ono smokva. To je mandarina, krcata je plodovima, ali da bi narasli treba dobro zalijevati uz ovu vrućinu i sušu.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ušuljala sam se u strahu od komaraca!
![]() ![]() Vidim nema ih a zelenila kao u priči. Stvarno je vrt za dušu! Svaki kutak nekako drugačiji a lijep za sebe!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Tvoj vrt u ove vrele dane je osvježenje kao dobro rashlađeno piće,tako zelen osvježavajući uz lipe nijanse crvenkasto-naranđastih boja sukulentica,ma kažem,kao dobar koktel
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Predivan ti je vrt unatoč vrućinama!
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Vrt i na 36 izgleda prekrasno, i ja sam na prvi pogled mislila da su ono smokve a ne mandarine
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Vrt izgleda svježe, mora da tih 36 cvijeće dobor podnosi!
A što se tiče mandarina znam da treba zalijevati jer su moji svekri na GO pa ja zalijevam njihove i moram reći da boli glava koliko vode progutaju!
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
lijep ti je vrt na +36, cvijeće ti se odlično drži
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
istina u tvome vrtu sve buja i cvijeta i sigurna sam da je to tvoja zasluga.....svaka čast to je velika ljubav za vrtom i biljkama da sam bliže pomogla bih barem sa kantom vode ovako samo mogu poslati jedan pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Raskošno i prekrasno, kao i uvijek, bez obzira na vremenske uvjete!
lijepi pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Ma super je vrt i na plus 36, drži se super, sve je lijepo i zeleno i rascvjetano!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 195196197198199 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |