Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moj vrt u slikama-jannette77
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moj vrt u slikama-jannette77

Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 8>
Korisnik
Poruka
jannette77 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Status: Offline
Bodovi: 138
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jannette77 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2010 u 18:36

Haj,cvjetno društvo nadam se da vam nije pre vruče,evo da stavim par slikica ništa specijalno ali meni drago.

Ovo je ruža slikana poslije kiše,navečer,meni osobno PREKRASNA slika,pre dobra, da sam htjela ne bi ovako dobro ispala!

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jannette77 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2010 u 18:41
hibiskusi

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2010 u 18:42
Lijep vrt imaš, mnoštvo zanimljivih detalja i prekrasnih biljčica. Ruže su ti kraljicesmile141
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jannette77 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2010 u 18:47
Pokušas slikanja "bumbij",tako ja zovem bumbare!

vrtić za čuvar kuće

anđeoska truba,još jako mala

nije mi jasno zašto joj je jedan listić onak malo sfrkan,to sam primjetila na dosta cviječa čak i na povrću

Na vrh
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jannette77 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2010 u 18:51
OOOOOOOOOO "teta "Smrčko ,moram priznat da me zadivljujete sa svojim vrtom svaki dan šnjofkam po Vašem vrtu,jučer sam tražila neke detalje vezano za paradajz,ali nisam našoUnhappy,pa nije ni čudo kad toga ima mooore!!!
Baš mi je drago što ste došli k meni!!!
Na vrh
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jannette77 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2010 u 18:58
zvonćići za koje sam mislila da neće uspjet,borila sa i izborila napokon procvjetali,juuuuppppiiii!!!

a ovo su moji novi stanari neki dan presađeni,znam da nije pametno sad presađivati ali bolje to nego da propadnu

margaretica baš mi je ćeće

i malecka ružica sa cvjetićima poput zvjezde

Na vrh
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jannette77 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2010 u 18:59
Paradajz napokon se razbujao

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2010 u 19:48
Originalno poslano od člana jannette77 jannette77 napisao:

OOOOOOOOOO "teta "Smrčko ,moram priznat da me zadivljujete sa svojim vrtom svaki dan šnjofkam po Vašem vrtu,jučer sam tražila neke detalje vezano za paradajz,ali nisam našoUnhappy,pa nije ni čudo kad toga ima mooore!!!
Baš mi je drago što ste došli k meni!!!

Ej nisam ti ja tetasmile223, mlađahna sam si dok se ne vidim na slikamaLOL. Nisam kriva kad me ogledalo lažeWink

Samo ti pitaj što te zanima u vezi paradaiza, ako mogu pomoći napisat ćim stignemHug
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jannette77 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2010 u 22:01
Ma htjela sam naći one slikice gdje je prikazano kako se paradajz "obrezuje" mislim da ste to Vi stavili kad ste objašnjavali vezano za paradajz!Valjda nisam fulala!?!?
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2010 u 22:21
koji lijepi paradajiz (pomadore), ne dao bog da neko moje stavi osramotila bi se samo tako, moram ih počupati.
i cvijeće ti je lijepo
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jannette77 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2010 u 22:28
Ma Antonija(imenjakinje smo ali kršteno) ne vjerujem da je baš tako grozno,vidiš da je i moj svakakav ima ga ćak i pedalj veličine hi hi hi.
Hvala ti na posjeti!!Wink
Na vrh
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jannette77 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2010 u 23:02
e sad imam par slikica sa nekim živinama po bilju i nešto što mi napada ruže pa ako bi neko bio dobar da mi odgovori šta je to i kako da se toga riješim Embarrassed

izgleda ko paučina a i bube su skroz bijele i kad ih dotakneš škaću ko blesave

a ovo mi je na lišću ruža

Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2010 u 19:35
ovu margareticu bih ti najradije maznula!
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2010 u 20:59
Pod hitno poprskaj ruže,to su ti uši,a bilo bi dobro i smečim protiv crne hrđe,pitaj u poljo apoteci,ja svoje ruže prskam svaka 2,3 tjedna inače nebi opstale,drugo cvijeće ti je lijepo,a i paradajz lijepo izgleda
Na vrh
waterlily View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 709
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje waterlily Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2010 u 21:12
Prekrasni hibiskusi i margaretica!smile227
Čekam nove slike!
Na vrh
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jannette77 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2010 u 02:44

Retriver Sara nedam nedam moja je,ma dala bi ti ja da imam dvije ali ovako...šmrc

Mali kaktus hvala na savjetu i sigurno bum s nečim pošpricala jer se to čudo širi ko ludo!!!

Waterlily hvala na pohvalama ,nadam se da ću ubrzo stavit nove slikise.

Djevojćice hvala vam na posjeti mojih biljćicasmile73
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2010 u 06:29
Jannette pokušaj isprati ta zaražena mjesta na ružama pjenom od deterđenta za suđe. Staviš pjenu na spužvicu i pokupiš s njom tu paučinu, ostavi pjenu na ružama par sati a onda isperi vodom kod zalijevanja. Taj savjet dobila sam od prijatelja koji dugo ima prelijepi ružičnjak Wink
Time is something you can never get back..
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2010 u 10:26
Hibiskusi su ti baš lipi,a i ostalo cviće je tako dražesnoThumbs%20Upsmile106
Na vrh
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jannette77 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Srpanj 2010 u 00:19
misti-da to sa deterđentom sam već čula ali ne na ovaj način nego da se samo pošprica ,problem mi je sa tom paučinom što je ima puno, hibiskus je pun,svejedno hvala na savjetu svakako bum probala pa javim šta je bilo.

Miro hvala što si svratila!!!
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Srpanj 2010 u 06:51
Originalno poslano od člana jannette77 jannette77 napisao:

Haj,cvjetno društvo nadam se da vam nije pre vruče,evo da stavim par slikica ništa specijalno ali meni drago.

Ovo je ruža slikana poslije kiše,navečer,meni osobno PREKRASNA slika,pre dobra, da sam htjela ne bi ovako dobro ispala!

Čudesno je lijepa! Kao i puno još tvog prelijepog cvijeća! LOL
Time is something you can never get back..
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 8>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.