Galerija bake Tatjane |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6667686970 85> |
Korisnik | |
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
U moderne kuhinje malo starinske bočice unose toplinu i posebnu energiju, jako lijepo
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Mumi boju san napravila prema salveti, jer si stavim na al. foliju boje i onda pomalo mijesam, da dobijem istu kao salvetu.
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
joj što je sve lijepo, komplet boca predivan a tek vaze, nemam riječi, samo me interesira čime si vaze bojala jer izgledaju jako neobično
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Puno hvala na podrsci i lijepim rijecima.
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...pridružujem se svim komplimentima i divim se energiji i snazi kojom se nosiš s nedaćama... sve je prekrasno, posebno komplet bočica za ocat i ulja oduševljava...bravo Tatjana
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
nisam duuuuugo bila kod tebe u galeriji.....ima tu svašta lijepoga ali crne boce su mi suuuuuuper,suuuuuper
![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Svratila sam u tvoju galeriju i da znaš baš sam ostala
![]() |
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
kaktusići jedva čekaju nove lijepe teglice, a i komplet boca ukrasit će kuhinju
|
|
![]() |
|
nirvana ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 10 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 183 |
Boce predobre!
|
|
![]() |
|
Cure moje jako se lijepo zahvaljujem na pohvalama.Trudim se uz sve moje probleme nesto i napraviti.
|
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
boce za ulja i ocat su mi preeediiivneeeee. super!!
|
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
-o,kakva prekrasna djela
-komplet boca za svaku pohvalu |
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
draga moja Tanja, uredno pratim tvoje radove i neiscrpan talent i ideje. svaka čast! oduševile su me tvoje flašice za ocat i ulje, a o svijetioniku da ne govorim.
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Baš si bila vrijedna Tatjana!
Dosta lipih radova, a posebno mi se svidila ona kutija s vilom-super! ![]() ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Jako volim uporabne predmete, pa su mi zato ove bočice zapele za oči, jako su lijepe!
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
prekrasni radovi, od kojih su neki na sreću završili kod mene.
bravo majstorice!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
za suncokretovo ulje:
![]() za bučino ulje: ![]() za maslinovo ulje: ![]() za vinski ocat: ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mala boca pretvorena u vazicu:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
stigli noviteti iz butige - staklenka za šipak:
![]() slomljena vaza pretvorena u novu: ![]() ![]() nova teglice za kaktuse: ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Kaj ste brze a nisam ni sve stavila. Kiki to su slike kupljene u Lumusu, pa sam stavila na tanjur.
Hvala |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6667686970 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |