Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - OTOK- moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

OTOK- moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 194195196197198 374>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 953
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2010 u 12:31
Jooooj Otok,da mi se malo bućnuti!Biljke super izgledaju,sigurno ih redovno zalijevaš,a cikasica je...ma,nemam adekvatne riječi!
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2010 u 13:40
Ova cikasica je mrak,tak nešto još nisam vidjela! smile120
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2010 u 14:25
Moja draga Otok, krasna ti je cikasica! Baš sam MM-u pokazala kakva je prava palma (ja imam neku jad i bijeda, zato ju ni ne slikam Wink ) I ostale slikice su mi che-che, a posebno more, more na slici...
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2010 u 15:24
Prekrasna ti je Cikas, a ni ostalo ne kaska za njom
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2010 u 19:28
Originalno poslano od člana OTOK OTOK napisao:

Anaida, ma i ja sam se najprije oduševila s tom crvenom bojom, onda sam shvatila da nije prava. Vidjela sam do sada samo one našpricane slatnim i srebrnim .
Ma bitno je da ti misliš na mene LOL
Otok ja sam nedavno skoro to kupila,ali MM me je uvjeravao da je to pofarbano,a ja tvrdila da nije,moram mu se ispričati,sva sreća da nisam kupila.
Tvoje cikasice i sukulenti me dovode do ludila,prekarsno je ne modu oči odvojiti od njih
Na vrh
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2010 u 23:16
Serija slika žutih cvijetova ti je odlična! A točka na i je palmica: bujna, sočno zelena.
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2010 u 23:31
prelijepa žuta fantazija
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2010 u 09:14
Sunce je pola toga spržilo usprkos zalijevanju, ali ipak još je ponešto živo

pelargonije

šarenolisna lantana ima žuti cvijet

dipladenija

Od vodenika nažalost nemam baš puno toga slikati, rastu, procvjetaju i onda jednostavno propadnu, žao mi je jer sam uvijek imala lijepe vodenike koje su cvale do kasno u jesen. Nešto niče po vrtu što se samo rasijalo, pa možda nešto i bude.
Evo jedne od rijetkih

Ali zato su procvjetale vinke iz prve ture sijanja, a ima ih dosta koje su još male

I za kraj, procvao je i ovaj crvenko (znam mu i ime ali mi malo šteka mozak po ovoj vrućini)

Sada moram raditi, ali popodne .....

Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2010 u 09:21
joj kak mamiš sa ovim "mokrim" slikama ja se moram patit još do kraja kolovoza pa tek onda na more...blago vama koji tu stalno živite (znam da ima i minusa ko svugdje ali ipak.....) divan ti je otok
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2010 u 09:32
Je da je vrimesmile46ali na tvom cviću se to puno ne vidi,puno je cvitova na pelargoniji,lantani,vodenikama,eh,a more....milinaThumbs%20Up
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2010 u 12:30
Moooore smile93!!! Što bih dala da mogu sad bućnut pa se poslije opružit u toj uvalici. Već me je sama slika malo rashladila, hvala Otoče Thumbs%20Up.
Za tvoju sam šarenolisnu lantanu pomislila da je ona žuto zelena salvia pa sam bila u čudu kakav joj je to cvijet. Čitati treba, čitati ... al znoj mi se cijedi u oči pa ponešto preskočim LOL.
Super ti se sve drži s obzirom na ovu pripeku, mene sve po teglama dočeka sparušeno dok dođem s posla a zalijevam svaki dan, nakad i dva puta.  
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2010 u 14:46
sve je lijepo a naročito more, odoh i ja popodne na kupanje
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2010 u 16:19
Kad sam vidjela tvoju cobeu (prekrasna je smile94) sjetila sam se svoje provale da mi je procvjetala cobea (a ustvari moja je pandoreasmile195)Stvarno je velika razlika, ogromna! Cobea ima uistinu prelijep cvijet!

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2010 u 17:39
A i pandorea je prekrasna. Imam i pandoreu, primila mi se iz grančice, samo je jako mala i baš ne raste.
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2010 u 17:49
Predivno je i ovo što sunce nije spržilo, a dipladenija me jako zainteresirala. prvi puta vidim tu biljčicu, jako mi se dopada!
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 953
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2010 u 18:02
Bok,Otočić,baš je tlaka ova vrućina,i nama i biljkama.Kod mene je pomor.Mislim da je pandorea malo spora na početku,svoju sam iz sjemena uzgojila,ovo joj je treća godina,i tek sad značajnije cvate i raste.
Kad si tvoja formira pošteni korijen,počet će rasti ko luda,još kad ju nahraniš...
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2010 u 21:28
Prelistala sam nekoliko stranica sa uzivanjem
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2010 u 22:47
Raskoš zelenila, boja, mora i kamena, pa što bi čovjek više poželi, meni dovoljno, a vidim da i ti uživaš.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2010 u 23:02
CIKASICA .-je ista mojasmile96-predivna jeeeeeee
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2010 u 00:02
Tvoja je palma doista posebna.
Sutra je novi dan.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 194195196197198 374>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,406 sekundi.