OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 194195196197198 374> |
Korisnik | |
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jooooj Otok,da mi se malo bućnuti!Biljke super izgledaju,sigurno ih redovno zalijevaš,a cikasica je...ma,nemam adekvatne riječi!
|
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Ova cikasica je mrak,tak nešto još nisam vidjela!
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Moja draga Otok, krasna ti je cikasica! Baš sam MM-u pokazala kakva je prava palma (ja imam neku jad i bijeda, zato ju ni ne slikam
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Prekrasna ti je Cikas, a ni ostalo ne kaska za njom
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Tvoje cikasice i sukulenti me dovode do ludila,prekarsno je ne modu oči odvojiti od njih
|
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Serija slika žutih cvijetova ti je odlična! A točka na i je palmica: bujna, sočno zelena.
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
prelijepa žuta fantazija
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Sunce je pola toga spržilo usprkos zalijevanju, ali ipak još je ponešto živo
pelargonije ![]() ![]() ![]() ![]() šarenolisna lantana ima žuti cvijet ![]() dipladenija ![]() Od vodenika nažalost nemam baš puno toga slikati, rastu, procvjetaju i onda jednostavno propadnu, žao mi je jer sam uvijek imala lijepe vodenike koje su cvale do kasno u jesen. Nešto niče po vrtu što se samo rasijalo, pa možda nešto i bude. Evo jedne od rijetkih ![]() Ali zato su procvjetale vinke iz prve ture sijanja, a ima ih dosta koje su još male ![]() I za kraj, procvao je i ovaj crvenko (znam mu i ime ali mi malo šteka mozak po ovoj vrućini) ![]() ![]() Sada moram raditi, ali popodne ..... ![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
joj kak mamiš sa ovim "mokrim" slikama
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Je da je vrime
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Moooore
![]() ![]() Za tvoju sam šarenolisnu lantanu pomislila da je ona žuto zelena salvia pa sam bila u čudu kakav joj je to cvijet. Čitati treba, čitati ... al znoj mi se cijedi u oči pa ponešto preskočim
![]() Super ti se sve drži s obzirom na ovu pripeku, mene sve po teglama dočeka sparušeno dok dođem s posla a zalijevam svaki dan, nakad i dva puta.
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
sve je lijepo a naročito more, odoh i ja popodne na kupanje
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Kad sam vidjela tvoju cobeu (prekrasna je
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
A i pandorea je prekrasna. Imam i pandoreu, primila mi se iz grančice, samo je jako mala i baš ne raste.
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Predivno je i ovo što sunce nije spržilo, a dipladenija me jako zainteresirala. prvi puta vidim tu biljčicu, jako mi se dopada!
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Bok,Otočić,baš je tlaka ova vrućina,i nama i biljkama.Kod mene je pomor.Mislim da je pandorea malo spora na početku,svoju sam iz sjemena uzgojila,ovo joj je treća godina,i tek sad značajnije cvate i raste.
Kad si tvoja formira pošteni korijen,počet će rasti ko luda,još kad ju nahraniš... |
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Prelistala sam nekoliko stranica sa uzivanjem
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Raskoš zelenila, boja, mora i kamena, pa što bi čovjek više poželi, meni dovoljno, a vidim da i ti uživaš.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
CIKASICA .-je ista moja
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Tvoja je palma doista posebna.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 194195196197198 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |