Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 168169170171172 243> |
Korisnik | |
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Triša, vrt ti je kako ja po moju rečen TOP PLAFON
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hej Korijenko, ma sad vidin da je ipak previše biljki, sve je zgužvano kako je naraslo, pa mislin da ću drugo leto to ipak malo smanjit.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() ![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Odlične plavo žute boje!!! Žute posebno!!!! Preljepooo!!!
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hvala vam cvjetići moji. Ima nekih novoprocvjetalih biljkica - možda večeras stavim par slikica, inače sezona je pa nemam vremena. Osim zaljevanja, niti čupam korov, niti ocvale cvjetove, jednostavno ne stignem, ali zato uživam u morskim radostima.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Skitalice jedna, malo ti zavidim, samo da znaš
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
predivno cvijeće imaš ali najljepši mi je calocefalus, gdje ga ima za nabaviti, ja to u nas nigdje nisam vidjela (jug juga)
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Otok, stvarno je super, zaista koristim ovo ljeto, vjerujem da ćeš i ti više kad jednom budeš penzićka kao ja, a nek te tješi još mlađahna.
Antonija, da vrlo interesantna srebrna biljka, čini mi se da će uskoro i cvjetati, Ja sam je nabavila u Bauhausu,
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Evo i mene do tebe, baš ne šećem puno u zadnje vrijeme.....
Sve ti je naj-haj, rascijetano, bujno, ma prekrasno. S užitkom sam prošetala
![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Prije svega molim da mi ne zamjerite što nisam tako često u vašim vrtovima, ali stvarno ne stignem jer sam stalno na relaciji more - gorje, pa sam neke stvari malo zapostavila.
No jutros sam nešto poslikala u mom dvorištu, pa evo nekoliko slikica.
Procvjetala mi mirisna grahorica
![]() ![]() Procvala je i Hortina crocosmia
![]() Gladiola se sva nekamo iskrivila, prekrasne je crvene boje
![]() Lupinus me ponovo obradovao cvjetom
![]() I sad što bi ovo bilo, preslatko je - posijano negdje u aprilu, visoko, visoko, tankih stabljika, nježnih listova, predivnog cvjeta.
![]() Boja ove hortenzije, koja je sada u punom cvatu jako mi je lijepa
![]() Jasmin se baš razvukao, od zime narastao preko dva metra i sada već obilato cvjeta - usmjerit ću ga na voltu iznad vrata.
![]() Lantane i oleandri morali su van pred vrata
![]() Bijela je lantana zamjenila bijelu margeritu, koja je otišla u vječna lovišta - pojma nemam zašto
![]() Za kraje ove kratke priče, ova prekrasna tradescantia.
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Jasmin je super,šteta što kod nas nemože prezimiti vani.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Za puno biljaka mi je žao što kod nas ne mogu prezimiti vani,prelijepo cvijeće ti je Triša
![]() ![]() |
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Ni ja nisam znala da lupin može i sad cvjetati. Crocosmia mi je prelijepa i jasmin. Ma sve mi je prelijepo!!!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Dobro je Triša da svako malo pokoji cvijetak ode na vječna lovišta jer kamo bi s novitetima koji te mame pa si ih moraš nabaviti!
![]() Ovaj cvijetak je carsko oko, barem si ga mislim da je to to!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
kod tebe uvijek sve ekstra,kako smo i navikli ti nas uvjek iznenađuješ sa novim cvjetićima, pa sad i sa mirisima, evo ja osjećam miris grahorice
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ćije si to sve cvijeće slikala pitaj boga dragog
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Nije djevojačko nego carsko oko (coreopsis tinctoria) . Djevojačko oko je isto vrsta coreopsisa, ali nema taj smeđe-crveni dio u sredini, uglavnom je samo žut. Kako ga imam i ja proguglala sam o njemu i saznala da je jednogodišnja biljka, ali se često dogodi da iduću godinu potjera iz korijena ponovo. Inače se samo zasijava, ili ga se sije sjemenjem iz cvjetića koje svakako treba otkinuti kad ocvjetaju. Vrlo duge stapke također je preporučljivo skratiti sve do djela gdje se granaju listići, pa će ponovo cvjetati. |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
I ja čekam luciferku da mi procvate ovih dana, kod tebe je vije sve brže barem za tjedan dana.... Eeeee ovo carsko oko.... za to sam ti govorila kako je predivno da ga i ja imam a to nam je poslala sjeme Silvek i dobro da je Misty napisala da je jednogodišnje jer ga obavezno moram posijat za drugu godinu. Kod mene je visoko oko 1 m |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 168169170171172 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |