Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Trišino dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Trišino dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 168169170171172 243>
Korisnik
Poruka
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2010 u 12:26
Triša, vrt ti je kako ja po moju rečen TOP PLAFON Wink... sigurno imaš više biljki od mane a baren triput manje vremena zalevaš....blaze tebe!!!!
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2010 u 22:07
Hej Korijenko, ma sad vidin da je ipak previše biljki, sve je zgužvano kako je naraslo, pa mislin da ću drugo leto to ipak malo smanjit.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2010 u 22:58
smile199   smile92
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1503
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2010 u 22:59
Odlične plavo žute boje!!! Žute posebno!!!! Preljepooo!!!
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2010 u 07:36

Trišice, ma ne smanjuj ništa, prelijepa mi je ova tvoja cvjetna džunglica !
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2010 u 09:30
Hvala vam cvjetići moji. Ima nekih novoprocvjetalih biljkica - možda večeras stavim par slikica, inače sezona je pa nemam vremena. Osim zaljevanja, niti čupam korov, niti ocvale cvjetove, jednostavno ne stignem, ali zato uživam u morskim radostima.
RIJEKA

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2010 u 09:40
Skitalice jedna, malo ti zavidim, samo da znaš
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2010 u 10:41
predivno cvijeće imaš ali najljepši mi je calocefalus, gdje ga ima za nabaviti, ja to u nas nigdje nisam vidjela (jug juga)
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2010 u 22:50
Otok, stvarno je super, zaista koristim ovo ljeto, vjerujem da ćeš i ti više kad jednom budeš penzićka kao ja, a nek te tješi još mlađahna.
Antonija, da vrlo interesantna  srebrna biljka, čini mi se da će uskoro i cvjetati, Ja sam je nabavila u Bauhausu,
RIJEKA

Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2010 u 23:11
Evo i mene do tebe, baš ne šećem puno u zadnje vrijeme.....
Sve ti je naj-haj, rascijetano, bujno, ma prekrasno. S užitkom sam prošetalaClapClapClap

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2010 u 23:14
Prije svega molim da mi ne zamjerite što nisam tako često u vašim vrtovima, ali stvarno ne stignem jer sam stalno na relaciji more - gorje, pa sam neke stvari malo zapostavila.
No jutros sam nešto poslikala u mom dvorištu, pa evo nekoliko slikica.

Procvjetala mi mirisna grahorica

Procvala je i Hortina crocosmia

Gladiola se sva nekamo iskrivila, prekrasne je crvene boje

Lupinus me ponovo obradovao cvjetom

I sad što bi ovo bilo, preslatko je - posijano negdje u aprilu, visoko, visoko, tankih stabljika, nježnih listova, predivnog cvjeta.

Boja ove hortenzije, koja je sada u punom cvatu jako mi je lijepa

Jasmin se baš razvukao, od zime narastao preko dva metra i sada već obilato cvjeta - usmjerit ću ga na voltu iznad vrata.

Lantane i oleandri morali su van pred vrata

Bijela je lantana zamjenila bijelu margeritu, koja je otišla u vječna lovišta - pojma nemam zašto

Za kraje ove kratke priče, ova prekrasna tradescantia.

RIJEKA

Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1503
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2010 u 23:37
Jasmin je super,šteta što kod nas nemože prezimiti vani.
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2010 u 15:14
Za puno biljaka mi je žao što kod nas ne mogu prezimiti vani,prelijepo cvijeće ti je TrišaClap,iznenadio me tvoj lupinusTongue
Na vrh
springy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 447
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje springy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2010 u 16:40
Ni ja nisam znala da lupin može i sad cvjetati. Crocosmia mi je prelijepa i jasmin. Ma sve mi je prelijepo!!!!!!!smile78
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2010 u 17:07
Dobro je Triša da svako malo pokoji cvijetak ode na vječna lovišta jer kamo bi s novitetima koji te mame pa si ih moraš nabaviti!LOL
Ovaj cvijetak je carsko oko, barem si ga mislim da je to to!Confused
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2010 u 17:29
kod tebe uvijek sve ekstra,kako smo i navikli ti nas uvjek iznenađuješ sa novim cvjetićima, pa sad i sa mirisima, evo ja osjećam miris grahoricesmile159
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2010 u 22:13
Ćije si to sve cvijeće slikala pitaj boga dragogsmile96-znam da nisi tu da češ biti tek sutra pa mi sad prilika da sve kažem što mislim -ajde pa se čujemo veliki poljubac za tebe ---vidimo se uskorosmile52
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2010 u 06:33
Originalno poslano od člana bergenia bergenia napisao:

Dobro je Triša da svako malo pokoji cvijetak ode na vječna lovišta jer kamo bi s novitetima koji te mame pa si ih moraš nabaviti!LOL
Ovaj cvijetak je djevojačko oko, barem si ga mislim da je to to!Confused

Nije djevojačko nego carsko oko (coreopsis tinctoria) . Djevojačko oko je isto vrsta coreopsisa, ali nema taj smeđe-crveni dio u sredini, uglavnom je samo žut. Kako ga imam i ja proguglala sam o njemu i saznala da je jednogodišnja biljka, ali se često dogodi da iduću godinu potjera iz korijena ponovo. Inače se samo zasijava, ili ga se sije sjemenjem iz cvjetića koje svakako treba otkinuti kad ocvjetaju. Vrlo duge stapke također je preporučljivo skratiti sve do djela gdje se granaju listići, pa će ponovo cvjetati.
Time is something you can never get back..
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 13567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2010 u 09:10
smile79
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2010 u 09:45

I ja čekam luciferku da mi procvate ovih dana, kod tebe je vije sve brže barem za tjedan dana....

Eeeee ovo carsko oko.... za to sam ti govorila kako je predivno da ga i ja imam a to nam je poslala sjeme Silvek i dobro da je Misty napisala da je jednogodišnje jer ga obavezno moram posijat za drugu godinu. Kod mene je visoko oko 1 m Thumbs%20Up a neki su mu cvjetovi i kompletno bordo pa ću sijat jedno i drugo...

Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 168169170171172 243>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,480 sekundi.