Sarita - upoznavanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 172> |
Korisnik | |
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Odlične su ti one posudice za Lera (priznajem-na prvu sam se pitala šta je to, hahahaha)
Ove minijature-jako lipe, nježne, osvježavajuće....a o urednosti tvoje izvedbe....pa to više ni ne treba isticat, nekako se podrazumijeva u tvojim radovima. ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
nirvana ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 10 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 183 |
Okvirići za pet!
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
minijature prekrasne, samo tako nastavi
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
drage cure hvala na komentarima
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
prekrasno, prekrasno
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Prekrasne minijature, njezne romanticne, kao i etuii, bravo draga
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Ovi tvoji eutii su baš onako osvježavajući...malo me vraćaju u proljeće kad su temperature malo niže.....ufff, kad je ovdje kod nas ovako vruće-bar meni, kako je tek u Mostaru?!
![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Bez obzira što sam privatno malo ljuta na tebe ne mogu a da ti ne dam pohvale na sve tvoje radove,puno ih je i bilo bi ludo da nešto izdvojim jer su svi dobro i profesionalno urađeni.SVAKA ČAST.Ipak ću izreći i kritiku,nadala sam se barem da ćeš poslati pp,bilo bi mi drago da si došla na izložbu mojih slika jer sam pozvala samo odabrane,ali nema veze,uskoro ih postavljam pa ćeš ih moći vidjeti i dati svoj sud.Počela sam po malo hodati,nadam se da se sretnemo u ovoj našoj maloj sredini.Lijep pozzz.ipak smo susjede,zar ne.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Sigurno će joj se dopasti,jako je lijepa
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
meni se sviđa i to jako! vrlo je jednostavna ali efektna do ludila!
![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
opet si stavila nekoliko lijepih radova... etui su jako lijepi, tacna super, ali minijature... one su mi prekrasne...baš bi sjele u moje predsoblje...tam mi je sve bijelo...malo sam ljuta na muža što je tako napravio...jmalo mi je apotekarski...ali eto..d.ruge priostorije su po mom, pa valja šutjeti....hahhhahahah
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
prekrasne minijature, etui onaj s brodićem baš za mene (ma volim i cvijeće) ali tacna mi je pre-pre krasna. Tako lijepa i čista , 10+. Što se tiče lampe isto tako lijepo (volim jednostavne stvari mada je ponegdje i kič potreban)
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
-bravo Saro,kako dobro dođe odmor,odmah si krenula u akciju i s pravom,ovo je nešto predivno.
|
|
![]() |
|
sve za čistu desetku, bravo
|
|
![]() |
|
I tacna i lampa su mi odlične!
Bravo Sarita! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
samo je jedna sarita!svaki put kad uđem na tvoju stranicu-oduševiš me!!!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 172> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |