Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - natine kućne čarolije :-)
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

natine kućne čarolije :-)

Odgovori Odgovori Stranica  <1 9394959697 109>
Korisnik
Poruka
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2010 u 20:45
kako vam se ova svidjela, to me baš veseli, a sada slično tome, varijacija na temu... crvena izvedba...

Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
nirvana View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 183
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nirvana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2010 u 21:54
A šta sad reć? Buljim u te vitice i polako gubim volju za išta radit.Klanjam se !
Na vrh
ElzaBuba View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 576
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ElzaBuba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2010 u 21:55
Presavršeno  Clap!!!
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2010 u 22:01
tesko je sad iza ovih komentara bilo sto dodati,svaka cast.smile64
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 843
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2010 u 23:17
-dobro sam rekla,nepresušan izvor predivnih stvari
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2010 u 08:19
došla sam sad još malo pogledati ovu ljubičastu škrinjicu i diviti se, kad ono još jedna! i ova mi je još bolja! ne zato što ljubičastoj nešto fali, nego se ja uvijek zakačim na crveno! ipak sam ja bik pa me crveno mami
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2010 u 08:20
Savršenstvo bez mane
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2010 u 08:52
Prvo:Što da ti kažem,sve znašsmile39.Drugo:Prigovor.U "Friško..."bi bilo bolje da ima fotka i odozgo ljubičaste kutije,isto tako i u Galeriji crvene.Fali mi cijeli motiv da se divim.Treće:S čim ljepiš traku?Meni na satenu izbijaju fleke od bilo čega.Četvrto:Kakav je ovo divan plišić unutra?
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2010 u 09:40
hvala curice...hvala...
kiko... sve je smišljeno i promišljeno napravljeno sa slikama...hahahah
ovako morate doći u galeriju vidjeti ostatak škrinjice... hahha...marketinški trik....
traku lijepim s uhu univerzalnim ljepilom... nisam do sada imala problema sa probijanjem..stavljam ga malo,onako, umjereno, pa je možda to jedan od razloga...ljepilo je samo po sebi dosta jako pa ga ne treba previše da bi nešto zaliejpio...
ovo unutra zapravo i nije neki pliš, pliš u pravom smislu riječi...čim saznam kako se ta tkanina zove...javim ti...
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2010 u 10:28
Da to nije plišani papir?Ima u mojoj galeriji hobija slika sa grbom na zelenom papirnatom plišu.
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2010 u 10:29
BTW,hvala na iscrpnom odgovoru.
Na vrh
lollipop View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 122
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lollipop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2010 u 10:37
Škrinjice su me oduševile.. tako su uredne i profinjene!!
Uživam gledajući ih
Na vrh
lollipop View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lollipop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2010 u 10:40
Znam da ove konture crtaš rukom..da li ih nanosiš kistom ili ih istiskuješ iz neke tube? Ispadnu ti tako fino tanke. Meni konture ispadnu uvijek debele i nejednake, zato ih i ne radim
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2010 u 11:01
kiki... u pitanju je tkanina,ne papir...tkaninom presvlačim unutrašnjsoti svojih kutija, nekada tom tkaninom,nekada satenom...
loli... konturu istiskujem iz tube direktno na crtež koji prethodno iscrtam olovkom... koristim konturu za staklo i UVIJEK je nanosi na suhu podlogu...na mokroj podlozi se kontura razlijeva.... ;)
Na vrh
lollipop View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lollipop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2010 u 11:06
Hvala.. ja koristim one konture od Marabua..mislim, pokušavam ih koristiti. Vjerojatno ove za staklo imaju sitnu rupicu.. budem onda s njima probala.
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2010 u 11:45
vitice, ah vitice ,opet i ponovo. Od jaja, ogledalca kutijica pa do ... gdje ih još nisi stavila??? Ne znam na čemu to ne bi izgledalo božanstveno s tvojom mirnom rukom
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2010 u 14:02
Aha ,mislim da znam koja je to tkanina.Kad sam je kupovala da bi pretapecirala krevet,rekli su mi da je to mikrofibra.Ima je u skoro svim bojama ,a nije skupa.Ako i nije to,hvala na ideji.
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2010 u 15:23
kiko...mislim da je to to!!!
Na vrh
mumica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 897
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mumica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2010 u 17:19
još jdan prekrasan uradak, svaka čast majstorice, stojimj iza svojih riječi.....otvori školusmile77
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2010 u 17:21
ok..otvorena je...dopisnički djelujem....  hahahhahaha... upite primam na pp da ne zakrčujemo galerije...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 9394959697 109>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,391 sekundi.