natine kućne čarolije :-) |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9394959697 109> |
Korisnik | |
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kako vam se ova svidjela, to me baš veseli, a sada slično tome, varijacija na temu... crvena izvedba...
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
nirvana ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 10 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 183 |
A šta sad reć? Buljim u te vitice i polako gubim volju za išta radit.Klanjam se !
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Presavršeno
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
tesko je sad iza ovih komentara bilo sto dodati,svaka cast.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
-dobro sam rekla,nepresušan izvor predivnih stvari
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
došla sam sad još malo pogledati ovu ljubičastu škrinjicu i diviti se, kad ono još jedna! i ova mi je još bolja! ne zato što ljubičastoj nešto fali, nego se ja uvijek zakačim na crveno! ipak sam ja bik pa me crveno mami
![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Savršenstvo bez mane
![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Prvo:Što da ti kažem,sve znaš
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
hvala curice...hvala...
kiko... sve je smišljeno i promišljeno napravljeno sa slikama...hahahah ovako morate doći u galeriju vidjeti ostatak škrinjice... hahha...marketinški trik.... traku lijepim s uhu univerzalnim ljepilom... nisam do sada imala problema sa probijanjem..stavljam ga malo,onako, umjereno, pa je možda to jedan od razloga...ljepilo je samo po sebi dosta jako pa ga ne treba previše da bi nešto zaliejpio... ovo unutra zapravo i nije neki pliš, pliš u pravom smislu riječi...čim saznam kako se ta tkanina zove...javim ti... |
|
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Da to nije plišani papir?Ima u mojoj galeriji hobija slika sa grbom na zelenom papirnatom plišu.
|
|
|
|
![]() |
|
BTW,hvala na iscrpnom odgovoru.
|
|
|
|
![]() |
|
lollipop ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 122 |
Škrinjice su me oduševile.. tako su uredne i profinjene!!
Uživam gledajući ih ![]() ![]() |
|
![]() |
|
lollipop ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 122 |
Znam da ove konture crtaš rukom..da li ih nanosiš kistom ili ih istiskuješ iz neke tube? Ispadnu ti tako fino tanke. Meni konture ispadnu uvijek debele i nejednake, zato ih i ne radim
![]() |
|
![]() |
|
kiki... u pitanju je tkanina,ne papir...tkaninom presvlačim unutrašnjsoti svojih kutija, nekada tom tkaninom,nekada satenom...
loli... konturu istiskujem iz tube direktno na crtež koji prethodno iscrtam olovkom... koristim konturu za staklo i UVIJEK je nanosi na suhu podlogu...na mokroj podlozi se kontura razlijeva.... ;) |
|
|
|
![]() |
|
Hvala.. ja koristim one konture od Marabua..mislim, pokušavam ih koristiti. Vjerojatno ove za staklo imaju sitnu rupicu.. budem onda s njima probala.
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
vitice, ah vitice ,opet i ponovo. Od jaja, ogledalca kutijica pa do ... gdje ih još nisi stavila??? Ne znam na čemu to ne bi izgledalo božanstveno s tvojom mirnom rukom
|
|
![]() |
|
Aha ,mislim da znam koja je to tkanina.Kad sam je kupovala da bi pretapecirala krevet,rekli su mi da je to mikrofibra.Ima je u skoro svim bojama ,a nije skupa.Ako i nije to,hvala na ideji.
|
|
|
|
![]() |
|
kiko...mislim da je to to!!!
|
|
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
još jdan prekrasan uradak, svaka čast majstorice, stojimj iza svojih riječi.....otvori školu
![]() |
|
![]() |
|
ok..otvorena je...dopisnički djelujem.... hahahhahaha... upite primam na pp da ne zakrčujemo galerije...
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9394959697 109> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |