Moj medvjeđi vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 83> |
Korisnik | |
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Springy mislim da ću ovoga onda radije dijelit jer je na bregecu/kamenjaru pa ću radije da ostane manji. ove tvoje ću sadit sa strane i uz puteljke pa neka rastu koliko im volja
Misty, lješnjaci su dosta svojeglavi i roditi će onda kad se njima sviđa. ovi moji su uglavnom iste veličine pa vjerujem da su nicali u otprilike isto vrijeme, ali ove godine samo je jedan obilno rodio. imaju iste uvjete za rad, primaju istu količinu ljubavi i svjetla, a vidiš ti njih... ja polako dobivam bitku s korovom i sada je ostala samo gredica s mrkvom i koprom. otkrio sam danas da doista i imam nešto peršina na vrtu :). do danas je to bila samo nakupina nečeg zelenog |
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Tvoje vrijedne ruke dobivaju bitku ne samo s korovom, one provode u djelo svaku tvoju ideju.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Medo samo pozdravljam i vidimo se kod Hamare.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Medo i ja sam jučer kidala korov iz cvjetnjaka. Kod mene je neka trava slična djetelini ali se širi po zemlji kao mreža, užasno me smeta...ali se čupa prilično lako.
A što se tiče ruža....ona crvena ti je fenomenalna!!!
Da li miriše?
I da, lijepi provod ti želim u Gorskom Kotaru.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Medo - ja sam uvijek za malč. Kod mene, dokazano, čini dobro i meni (nemam toliko korova pa me leđa i prstići manje bole) i biljkama (manje se suši zemlja oko njih, manje korova, bolje napreduju jer se malč s vremenom pretvara u kompost).
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Hvala Lucy
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Triša hvala na pozdravima, a nadam se da se vidimo. kak sad stvari stoje ja bum se dotepel s Konte...
Saro, Misty šaljite recept, ali ja bih rado probao ovaj koji vi radite tako da znam usporedit jel moj bolje uspio ;) Proljeće korova ima svakih vrsta, a očito da on najbolje uspjeva u vrtovima... ove tvoje "djeteline" još nemam i nemoj mi slati poštom, molim te :) ruža miriše jako fino! hvala na lijepim željama, vjerujem da će biti krasno Anaida slažem se s tobom i u nedjelju će i moj vrt poprimiti nešto malča... samo da se dočepam kosilice |
|
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
prosetala,vidjela novosti,ona crvena ruza ima divnu boju
![]() |
|
![]() |
|
hvala Gioia- drago mi je da si bila :)
|
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Pa dobro, jel ti još uvijek čupaš tu vražju travu? Gdje su nove slike?
|
|
![]() |
|
OTOK još imam malo za počupat... jučer i prekjučer sam imal goste popodne tak da nisam mogel u vrt. danas Vrbovsko pa tek od sutra opet radovi... valjda bu se našla koja slika uz put
|
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Sretan put i lijepo se provedi
![]() |
|
|
|
![]() |
|
hvala. šteta što ne možeš i ti s nama
|
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() Ali čekamo nestrpljivo opširan izvještaj s puta ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Misty, izvještaj s puta je već sada vrlo iscrpan, a vjerujem da si već vidjela što se sve dešavalo u tom prekrasnom ambijentu.
Ja sam na žalost opet zaštekan pa ne mogu u vrt, ali s terase sam jućer uspio uslikati jednog gosta koji mi postaje jako drag/draga (nisam siguran je li muško ili žensko, a ne da mi se gledat mu/joj pod rep) Kako nisma siguran što je, a čini se da će postati stalan gost u mom vrtu, zvat ću je Đurđa. Pojavila se prije nekoliko dana po prvi puta i mislio sam da je samo u prolazu, ali sam jutros shvatio zašto dolazi. U mojem je jezercu dosta punoglavaca pa se ima što gablati :) nakon što je moja Đurđa pojela nekoliko punoglavaca, slijedi obilazak dvorišta i inspekcija biljaka i pokošenog travnjaka. Srećom ne komentira jer bih vjerojatno dobio špotanciju za neke stvari. No, kako bilo, tu je uvijek dobrodošla. Čini se da je to i shvatila jer sam joj se jučer približio na čak 5 metara i nije se previše uzbuđivala oko toga, samo je nastavila svojim putem pazeći pritom gdje staje (vjerojatno je zapravo gledala što bi još putem mogla smazati) |
|
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Joj Medo pun si iznenađenja,Đurđa ili Đuro(nema veze)kako je to lipo viditi
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Vjerujem da Đurđa ne dolazi samo zbog punoglavaca............ vjerojatno je i njoj tu ugodno! Nemaš samo pohvale od nas ljudi ...........
![]() |
|
![]() |
|
Mira, Bergenija slažem se. Ja sam se raspametil kad sam ju videl u vrtu prvi puta. Sad smo si već valjda dobri pa se gledamo ko stari znanci, ali svaki puta kad navrati, oduševljenje s moje strane ne splašnjava. Stvarno je lijepo vidjeti da taj moj vodeni kutak ne privlači samo poglede već ima i svoju korisnu stranu. Nadao sam se da će privući životinje, ali nisam niti sanjao da ću u vrt dobrodošlicu željeti i ovakvom jednom krasnom biću koje sve rjeđe viđamo u našim krajevima.
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 83> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |