Ivnina cvjetna terapija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 43> |
Korisnik | |
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
U tvom se vrtu uvijek ugodno osjećam. A ružičasta gaura mi se jako sviđa.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
sve ti je prelijepo
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Predivno ,sareno i veselo
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Sve rascvjetano, krasno!
Ova je zaista k'o nacrtana:
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Eh draga moja tvoja bauštelica je sve ljepša i ljepša...stvarno ti sve divno izgleda, hibi je krasan...Čim ovaj moj crveni malo ojača mogu ti poslati reznice od njega..
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Prekrasan hibiskus ,a pasiflora kao da je bijela a ne plava !?
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ima tvoj vrt neki posebni čar. Ne znam da li kompozicije cvijeća ili što ali doista je posebno lijep i vjerujem da je u zbilji prava terapija.....
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Jako ti je lijep vrt
![]() |
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Ivnice, djevojčice, kod tebe puuuuuno ljepote. Bazenčić je super, dalija je zaista lijepe, pa ruselija, zatim sljez prekrasne boje, i jpš svašta... terasa je bujna.. A ti, nadam se, dobro i sretno!!!!!!!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Tvoj kako ti kažeš"glumac"lip je kao glumac
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Hvala vam drage moje posjetiteljice što nađete vremena za moj vrt unatoč ovolikom broju prekrasnih vrtova
![]() ![]() E pa da se pohhvalim, procvao i moj ja ga zovem glumac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kad njega gledam sjetim se rečenice iz legendarnih Smogovaca:oni su mali ali su veliki ![]() ![]() ![]() procvjetao i moj "dvoglavi" kaktus ![]() ![]() ![]() i još malo slikica bazena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I to je sve narode moj za ovaj put ![]() E da, Ančice slikat ću ti mini, mini lantanu koja cvijeta sutra ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Volim taj tvoj vrt i uvijek mi je lijepo u njemu.
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Veselim se novim slikama,a u tebe se može puno toga viditi.a i osjetiti toplina tvoga karaktera
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() |
|
![]() |
|
Ivna draga ,zašto si ustala
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Nemam komentra -------toliko ti je prelijepo cvijeće ali stvarno taj cvijetni lukkkkkkkkkkk me oduševio
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ova zadnja dalija je vrlo neobična,fuksije su prelijepe
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 43> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |