Moja rascvjetana terasa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 69> |
Korisnik | |
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasno Proljećence
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ti si zadovoljna sa biljkicama pa smo odmah i mi
![]() ![]() Ovo što kažeš da je bijela trajnica sa druge slike izgleda jako lijepo ali nikako da skužim što je to....
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Prekrasno cviće i dok tvije polako dolazi ja se borim da u mene što duže traje.Nije lako boriti se sa velikom vrućinom na moru i sačuvati te biljkice
![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Predivno ti je cvijeće, a ružica je kraljica
![]() Drago mi je da nešto napravljeno protiv bubica ![]() I daj nam stavi malo slikica vrta ![]() |
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Stalno se žališ na cvijeće, a meni izgleda da je baš lijepo i zdravo.
Drago mi je da ti je uspjela cikasica, vidjet ćeš kako će se to lišće brzo "otvoriti" i narasti |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
veceras idem o vrta do vrta,tako stigoh i u tvoj vrt
![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Anaida
![]() Hoya, ja sam svoje cvijeće tri puta morala špricati i sada mi se konačno čini da je malo krenulo....ove godine mi je katastrofalna godina što se tiče cvijeća, već je srpanj, a kod mene tek kreće cvjetati....
Mira a još nisam slikala gazanije...njih imam različitih ali jaaako lijepih boja, ali čekam da se otvore pupovi, nešto su usporili nakon ovih kojekakvih kupanja u kemikalijama...
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Cikasica
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Joj, jutros sam skoro zakasnila na posao jer sam opet vidjela uši na bugenviliji, hibiskusu i ružama i nisam mogla otići dok ih nisam okupala.
Znaš, proljeće, sve mi se čini da mi ta gamad mora počivati u zemlji. Opet ću zemlju posuti onim smrdljivim mrvicama (neki geo.... ?), a pozabadat ću u nju češnjaka i luka pa neka mi cijela terasa miriši na mile mirise!
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Proljeće, slikice su pravo ljeto u malom..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Mali kaktus, samo je nemoj puno zaljevati.
Triša, i kod mene je svo lišće otpalo, a cvjetovi se još uvijek drže. Samo tamani gamad, ja sam im objavila totalni rat.
Baka, tek sada počinje cvjetati, jer sam uspjela dosta tih nametnika potamaniti, i cvijeće tek sada postaje baš cvijeće. Do sada se samo mučilo...
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ma pravi proljetno ljetni balkon i vrtek!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Mini ruže su prelijepe, moje ruže imaju sve žuće lišće koje opada, moram tamaniti gamadi - valjda.
Prkosi su predivni, a ova ruža zaista posebne boje.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
I ja sam se tako veselila svojoj cikasici,cvijeće ti je prelijepo
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sara, čini mi se kao da je malo živnulo, ali se ne želim prerano nadati.
Šmrcko, ovo što sam ja kupila je prah, koji se pomiješa sa vodom ( to je moj muž izračunao omjer i napravio mi za 5 l) inače je doza za 10 l a koštalo je 21,00 kunu.
S tim da ja nisam potrošila niti 1 litar...
|
|
![]() |
|
Ja sam htjela crveno ulje, ali me nagovoriše na VERTIMEC sredstvo. Košta 50 kn, a to bijelo ulje je 80 kn. Skupo
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
nadam se da su sve beštije pocrkavale!
![]() |
|
![]() |
|
Dragi moji hvala vam na podršci u tamanjenju gamadi. Htjela sam kupiti biokil, ali ga nisu imali, pa su mi preporučili Bijelo ulje. Sinoć sam već drugi puta špricala njime, i nadam se da će se moje cvijeće izvući.
To si toooliko želim!!!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 69> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |