Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7475767778 243> |
Korisnik | |
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Rozih trubica na sve strane,a bome su i lipe ,ta boja maćuhica i gladiole
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Dugo me nije bilo, bilo je puno obaveza....Sad sam malo slobodnija pa krećem u pregled vrtova...Triša krećem od tebe....Kao i uvijek kod tebe puno lijepih rascvalih biljaka...Super si složila cvijeće po bojama, baš je fora...Znam da voliš plavo cvijeće i vidim da ga imaš puno, ali plava gladiola je
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Da ne povjeruješ, pa kod tebe cvijeće raste i iz rupica!! A plava gladiola me baš iznenadila svojom bojom.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Tweety ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 529 |
Jooooj koje veselo zutilo!!!!!!!!!!! Preeeeedivno!!!!
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Bergenija, činilo mi se zgodno gledati dvorište i na taj način.
Springi vidim da se i tebi, kao i Bergeniji sviđa plava gladiola, malo više baca na lila - kupila sam lani nekoliko lukovica i eto ih - jako su zgodne.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Jaoooooo, predivno!!!!!!! Plavo cvijeće je mrak!!!!!! Ona gladiola mi je predivna!!!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ova podjela po bojama mi se baš svidjela!
Plava gladiola me očarala, priznajem!
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hvala Sarice.
Niho imam i bijeli - spremim ti ga. Vau koja
![]() ![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ej jeste baš Balončić vidim da ga imaš i ti baš je tvoj lijep ali ipak moj je ljepši
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
magnolija - dobiješ puno plavog, samo nek ocvate, recimo na jesen.
misti - pa u biti samoniklo cvijeće i je najljepše, to je ono prirodno, svemu ostalome su "kumovali" ljudi.
primorka, preskočila sam bidens, slučajno naravno, pa ima još žutog, pa ćemo staviti i njega.
mali kaktus hvala ti, volim te kombinacije boja, pa eto ima svakakvih.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Joj kako si lijepo pokazala cvijeće u plavom žutom i roza,pa sve ti je super
![]() |
|
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Ako je Hamara pink lady onda si ti definitvno blue lady
![]() Prelijep prikaz u bojama prekrasno rascvjetalih biljaka.
I samo jedna sitna primjedba... pobjegao ti dva puta senecio, a nema bidensa
![]() |
|
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Prave raskošne rapsodije u plavom, žutom i roza! Svaka je na svoj način prekrasna! Ja osobno mislim da nas to samoniklo cvijeće zbog nečega izabere, a tebe je izabrao baš prelijepi cvijet! Zato ga čuvaj!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
mama mia,plavo-žuta fantazija,očarana sam...pošalji mi ponešto od plavog,molim te...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ima i nešto žutog
senecio cineraria
![]() bidens
![]() ruža penjačica
![]() margerite
![]() coreopsis
![]() maćuhice
![]() duple gazanije
![]() hypericum calycinum
![]() Danas sam vas udavila bojama, e obećajem neću više.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Kako svi znate da volim plavo, u mom dvorištu ima puno plavog i ljubičastog, negdje se ne mogu odlučiti dali je više plavo ili više ljubičasto, no tu je negdje.
Platicodon (plavi balončić - imam i bijelih
![]() ![]() Torenia - ona je baš plava
![]() ![]() Streptocarpa
![]() Felicia
![]() Nigela
![]() Bakopa
![]() campanula
![]() agapantus
![]() Ovo je ustvari korov, bit će neka tradescantia, ali cvjeta plavo
![]() gladiola
![]() maćuhice
![]() ![]() perikalis
![]() vanilica
![]() angelonia
![]() Našlo bi se još ponešto, ali možda više vuče na roza boju, pa ćemo staviti među roza cvijeće.
Mislim da ću vam još pokazati što imam žuto.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Niho vjerujem da je to plavi balončić, naći ćeš ga među slikama, koje ću sada staviti.
Evo me s malo slika - jutros sam baš malo gledala po dvorištu i gdje god se okreneš rastu roza trubice (silene armeria)- istina da je to jednogodišnja biljka, ali sama izlazi, vrlo prepoznatljivih listića, pa je uživam premještati po vrtu.
No evo neke, koje su same izrasle.
Na šuplju sam ciglu stavila pločicu, ostao je samo jedan red rupica i pogledajte što je tu izrasla - roza trubice
![]() Jako su zgodne ovako na hrpi - opet samonikle
![]() U podnožju ruže, čupala sam svašta, ali njih mi je bilo žao - i opet roza trubice
![]() Kraj hortenzije ne baš tako guste, ali ipak roza trubice
![]() Između liliput cinija - sve je roza
![]() Pored plavih balončića
![]() Ispod zida pored rudbekija, koje još ne cvjetaju
![]() Bacite pogleda na ovaj dio dvorišta - ima ih svuda.
![]() A samo da pitate ekipu 051 koliko sam ih podjelila.
Dosta je bilo roza boje, vjerujem da je Hamara - naša pink ledy uživala, no ima ih i ona - bit će sretna kad joj se prošire.
Nemojte otići slijedi plavo i ljubičasto.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma da znaš kako i nedostaješ jako --ali eto ti si došla i moram ti reč biljku koju si mi dala to je sad cvijetalo plavo a napravi se ko loptica cvijet -i ja glavu svoju mogu dati ako znaš da si mi dala -----ili si se oćito zaj-a meni baš drago predivna biljkica
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7475767778 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |