Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Trišino dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Trišino dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7475767778 243>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2010 u 06:26
Rozih trubica na sve strane,a bome su i lipe ,ta boja maćuhica i gladiolesmile227
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2010 u 01:12
Dugo me nije bilo, bilo je puno obaveza....Sad sam malo slobodnija pa krećem u pregled vrtova...Triša krećem od tebe....Kao i uvijek kod tebe puno lijepih rascvalih biljaka...Super si složila cvijeće po bojama, baš je fora...Znam da voliš plavo cvijeće i vidim da ga imaš puno, ali plava gladiola je  smile227.....
sutra je novi dan
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2010 u 00:49
Da ne povjeruješ, pa kod tebe cvijeće raste i iz rupica!! A plava gladiola me baš iznenadila svojom bojom.
Sutra je novi dan.
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2010 u 23:35
Mene je najviše oduševila vanilica
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
Tweety View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 529
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tweety Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2010 u 22:39
Jooooj koje veselo zutilo!!!!!!!!!!! Preeeeedivno!!!!
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2010 u 22:33
Bergenija, činilo mi se zgodno gledati dvorište i na taj način.

Springi vidim da se i tebi, kao i Bergeniji sviđa plava gladiola, malo više baca na lila - kupila sam lani nekoliko lukovica i eto ih - jako su zgodne.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
springy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 447
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje springy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2010 u 22:30
Jaoooooo, predivno!!!!!!! Plavo cvijeće je mrak!!!!!! Ona gladiola mi je predivna!!!!!!!Clap
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2010 u 21:22
Ova podjela po bojama mi se baš svidjela!
Plava gladiola me očarala, priznajem!Tongue
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2010 u 20:33
Hvala Sarice.
Niho imam i bijeli - spremim ti ga. Vau kojasmile52smile96
RIJEKA

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2010 u 19:40
Ej jeste baš Balončić vidim da ga imaš i ti baš je tvoj lijep ali ipak moj je ljepšismile52 
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2010 u 18:41
raskošna i prekrasna ružičasto-plavo-žura rapsodija! Prelijepo!
lijepi pozdrav
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2010 u 17:39
magnolija - dobiješ puno plavog, samo nek ocvate, recimo na jesen.

misti - pa u biti samoniklo cvijeće i je najljepše, to je ono prirodno, svemu ostalome su "kumovali" ljudi.

primorka, preskočila sam bidens, slučajno naravno, pa ima još žutog, pa ćemo staviti i njega.

mali kaktus hvala ti, volim te kombinacije boja, pa eto ima svakakvih.
RIJEKA

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2010 u 13:16
Joj kako si lijepo pokazala cvijeće u plavom žutom i roza,pa sve ti je superClap
Na vrh
primorka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 769
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje primorka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2010 u 11:59
Ako je Hamara pink lady onda si ti definitvno blue lady Smile

Prelijep prikaz u bojama prekrasno rascvjetalih biljaka.

I samo jedna sitna primjedba... pobjegao ti dva puta senecio, a nema bidensa smile78
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2010 u 11:27
Prave raskošne rapsodije u plavom, žutom i roza! Svaka je na svoj način prekrasna! Ja osobno mislim da nas to samoniklo cvijeće zbog nečega izabere, a tebe je izabrao baš prelijepi cvijet! Zato ga čuvaj! LOL
Time is something you can never get back..
Na vrh
magnolia View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 426
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje magnolia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2010 u 10:52
mama mia,plavo-žuta fantazija,očarana sam...pošalji mi ponešto od plavog,molim te...smile169smile79
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2010 u 10:38
Ima i nešto žutog

senecio cineraria

bidens

ruža penjačica

margerite

coreopsis

maćuhice

duple gazanije

hypericum calycinum

Danas sam vas udavila bojama, e obećajem neću više.
RIJEKA

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2010 u 10:28
Kako svi znate da volim plavo, u mom dvorištu ima puno plavog i ljubičastog, negdje se ne mogu odlučiti dali je više plavo ili više ljubičasto, no tu je negdje.

Platicodon (plavi balončić - imam i bijelih

Torenia - ona je baš plava

Streptocarpa

Felicia

Nigela

Bakopa

campanula

agapantus

Ovo je ustvari korov, bit će neka tradescantia, ali cvjeta plavo

gladiola

maćuhice

perikalis

vanilica

angelonia

Našlo bi se još ponešto, ali možda više vuče na roza boju, pa ćemo staviti među roza cvijeće.

Mislim da ću vam još pokazati što imam žuto.

RIJEKA

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2010 u 10:05
Niho vjerujem da je to plavi balončić, naći ćeš ga među slikama, koje ću sada staviti.

Evo me s malo slika - jutros sam baš malo gledala po dvorištu i gdje god se okreneš rastu roza trubice (silene armeria)- istina da je to jednogodišnja biljka, ali sama izlazi, vrlo prepoznatljivih listića, pa je uživam premještati po vrtu.
No evo neke, koje su same izrasle.
Na šuplju sam ciglu stavila pločicu, ostao je samo jedan red rupica i pogledajte što je tu izrasla - roza trubice

Jako su zgodne ovako na hrpi - opet samonikle

U podnožju ruže, čupala sam svašta, ali njih mi je bilo žao - i opet roza trubice

Kraj hortenzije ne baš tako guste, ali ipak roza trubice

Između liliput cinija - sve je roza

Pored plavih balončića

Ispod zida pored rudbekija, koje još ne cvjetaju

Bacite pogleda na ovaj dio dvorišta - ima ih svuda.

A samo da pitate ekipu 051 koliko sam ih podjelila.

Dosta je bilo roza boje, vjerujem da je Hamara - naša pink ledy uživala, no ima ih i ona - bit će sretna kad joj se prošire.

Nemojte otići slijedi plavo i ljubičasto.

RIJEKA

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2010 u 22:31
Ma da znaš kako i nedostaješ jako --ali eto ti si došla i moram ti reč biljku koju si mi dala to je sad cvijetalo plavo a napravi se ko loptica cvijet -i ja glavu svoju mogu dati ako znaš da si mi dala -----ili si se oćito zaj-a meni baš drago predivna biljkica
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7475767778 243>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.