Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 156157158159160 370> |
Korisnik | |
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Šetam tvojim vrtom opuštena, zadivljena.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Moja draga Lantana, koliko predivnih slikica... Aster valjda ima brata blizanca u Međimurju, jer i ja imam jednog šašavca koji mi je procvjetao ovih dana. Smješko mali. Meni je kod tebe lijepo... Sjednem na terasu, mirišem smilje i bosilje, gledam more i.. život je lijep!! |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Divote, same divote...
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Najljepša mi je kombinacija lavande i žutih pohanaca (tako ih ja zovem
![]() Onaj bocunić kraj adama je očito prazan kad nema čepa ili je friško "ispražnjen"
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opa Bato! opet iznenađuješ, ponestaje mi pravih smajlića da se izrazi oduševljenje, mogu samo zamisliti u mašti kako tamo igleda uživo uz mirise..
lijepa kombinacija lavande u žutog cvića |
|
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Lanatana baš je gušt prošetati tvojim carstvom.
Moram priznati da sam se vraćala unatrag samo da pogledan one prekrasne lantane.
A duga, eee ma zamisli samo da si muško pa da ni ne primjećuješ svu tu ljepotu oko sebe
![]() |
|
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Šetnja vrtovima me zaista opušta, pa obično tvoj ostavim za kraj, jer znaš "šećer dolazi na kraju" - naravno moj su favorit agapantusi.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
znaš da ja rijetko pišem ali samo da se javim da redovito obilazim i uživam naravno .....
![]() |
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
draga Lantana, ovo je fantazija
![]() ako krenem izdvajati bilo šta, sigurno ću nešto preskočiti, a to bi bilo nepravedno jer stvarno je tvoj vrt raj za oči ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Više i neznam koliko sam puta prošla kroz cijeli tvoj vrt, a svaki put (i svako jutro!) ovdje jednako uživam!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Lantana, pun ti je sandučić...... moja poruka otišla manituu, a klematis krenuo na otok
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Draga Lantana vr ti je kao iz bajke, agapanthusi izgledaju divno, stolisnik, pogled na more...predivno je..
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Došla sam malo vidjeti kako izgleda tvoje more i da li je ljepše od mojeg.
Danas je tvoje ljepše, jer ima dugu. Ajde neka ti bude! |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
nema se tu više ništa za govoriti, dovoljno je gledati i uživati u najljepšem vrtu na forumu!
lijepi pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Uživam dolaziti u tvoj vrt
![]() |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Nemoj se ljutiti Lantana ako ti koji od stolisnika bude bijeli, neki od rozih i žutih su mi se prebacili na bijelo, bezobraznici, a pošto sam čupala na više mjesta tko zna što ti je sve stiglo
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 156157158159160 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |