natine kućne čarolije :-) |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9293949596 109> |
Korisnik | |
nirvana ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 10 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 183 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala na informacijama !!! |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
zadnjem setu za poklon jednoj bebi ani, dodala sam sinoć i prigodnu čestitkicu...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Najmirnija ruka Balkana. :) :) :)
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Draga mnataša,
U znak mojeg bezgraničnog divljenja poklanjam ti svoj TISUĆITI post.
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Fantastična čestitka, a tekst neobičan a predobar.
|
|
![]() |
|
lollipop ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 122 |
Čestitka je prekrasna..a pročitavši tekst ostala sam bez riječi..baš je orginalan
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
nirvana ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 10 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 183 |
Savršeno! |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Opet ona nešto savršeno napravila
![]() ...ajde, molim te, pokušaj...iako nisam sigurna ni da bi to uspila napravit, ...samo jednu malu pogreškicu na nekom radu...jednu malu nesavršenost...počinjem misliti da si s neke druge planete...svaki prosječan čovjek bar ponekad, bar malo pogriješi |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Sve,sve me baš oduševljava.Molim te možeš li mi reći gdje nabavljaš sličice za ogledalca.Hvala.
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
sličice nabavljam sa neta... printam ih na pelir papir
|
|
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
hvala puno,ovih dana imam jedan rođendan pa bih probala????da li smijem biti slobodna i pitati adresu,ako ne opet hvala.
|
|
![]() |
|
da malo presječem silna ogledala, danas sam onako, sebi za gušt napravila ovu škrinjicu...
|
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
prekrasna skrinjica,romanticna,,,,ma bas mi se svidja.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
sarita....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
koji lijepi poklopac, salveta je predivna, a da li je okolo čipka ili šablona, ma čega god ser dotakneš u zlato pretvaraš, stvarno trebaš osnovati dopisnu školu jer imaš što i pokazati i nas nemušte naučiti
![]() |
|
![]() |
|
mumice... drago mi je da ti se sviđa moj najnoviji uradak...
poklopcu je rižin papir, a u podnožju je prava pravcata čipka... jako mi je drago čuti da misliš kako vas mogu nečemu naučiti... ako kako mogu pomoći, tu sam... |
|
|
|
![]() |
|
-toliko je lijepa i blaga da sam u trenu zamislila da ju držim u ruci,želim da taj tvoj nepresušni izvor traje i traje.....
|
|
![]() |
|
A šta reći osim stvarno savršeno!
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Bez puno riječi....mogu samo ponovit ono što je nirvana rekla!
![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9293949596 109> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |