Moj seoski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 196197198199200 323> |
Korisnik | ||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Nisam Toni,kod nas u Međimurju cinije zovemo lepim dečkima
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
|
![]() |
||
toni
o Babotok,moj Babotok |
||
![]() |
||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
|
Prekrasno cvijeće. Tako zdravo i veliko, to mi se najviše dopada
![]() |
||
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
||
![]() |
||
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
|
|
||
toni
o Babotok,moj Babotok |
||
![]() |
||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
Mi ih zovemo lepi dečki,super su
![]() |
||
![]() |
||
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
|
ajme, koliko cinija Toni, prelijepo!
lijepi pozdrav
![]() |
||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
kako ce izgledati kad se skroz rascvjetaju
![]() |
||
![]() |
||
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
|
Toni, bravo lijepo cvijeće imaš a da se ne ponavlja ona slika koju je baka izdvojila i mene je očarala
![]() |
||
![]() |
||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
Ovo jednostavno moram ponoviti! ne zaboravi slikati opet baš iz ove perspektive, kad se sve rascvjeta!
![]() |
||
![]() |
||
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
|
krasne biljke Toni
|
||
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
||
![]() |
||
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
![]() |
||
toni
o Babotok,moj Babotok |
||
![]() |
||
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
![]() |
||
toni
o Babotok,moj Babotok |
||
![]() |
||
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
![]() |
||
toni
o Babotok,moj Babotok |
||
![]() |
||
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
![]() |
||
toni
o Babotok,moj Babotok |
||
![]() |
||
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
|
![]() |
||
znati mnogo ne znači biti mudar
|
||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
![]() |
||
![]() |
||
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
pa bas i ima stete dosta.U vocnjaku mi je vjetar iscupao sa korijenom jedan orah.Taj je pao na druge vocke i polomio je.A o cvijecu da i ne govorim,one koje su malo vece sve su polegle.A ssurfinije izgledaju kao u jesen.Bas sam ih danas spricao sa nekim gemistom,nadam se da se bar malo poprave a toliko ih imam ove godine uh.
|
||
toni
o Babotok,moj Babotok |
||
![]() |
||
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
|
Prekrasne biljke dragi Toni ! Nadam se da nevrijeme nije napravilo većih šteta u tvojem vrtu!
lijepi pozdrav
![]() |
||
![]() |
||
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
|
Uživala sam u šetnji,tvojim vrtom!Digitalisi i nočurak,posebno mi prirasli duši!!
![]() |
||
![]() |
||
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
hvala hvala evo i ja se malo probudio
|
||
toni
o Babotok,moj Babotok |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 196197198199200 323> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |