Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ivnina cvjetna terapija
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Ivnina cvjetna terapija

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2122232425 43>
Korisnik
Poruka
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2010 u 21:47
Evo i mene na šetnji tvojim lijepim vrtomClap
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2010 u 21:51
Cuj suseda dobro ti zgleda ova tvoja "baustelica"lijepo si ti to napunila,nek mogle bi mi dogovoriti nekakvu kavicu krajem sljedeceg tjedna.
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2010 u 22:13
Što ti je ovo Ivna?
 Ima list kao muškatl.

"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2010 u 22:14
Bugica ti još nije procvijetala ?

Sve ti je super Huglijep pozdrav i čuvaj se !
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2010 u 22:17
Koliko ljepote
If%20a%20kiss%20&%20rose
If%20a%20kiss%20
&%20rose
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2010 u 18:24
Najprije svima da se zahvalim što prošetate mojim vrtom Smile a onda samo da pojasnim otkuda moje nezadovoljstvo Embarrassed, onaj dio kojeg zovemo bazen nije čini mi se iskoristio ni 10% svog potencijala, moglo je puno bolje ali pošto ga uređujem tek od ove godine, naime taj cvijetni dio, tješi me da će iduće godine biti bolje Smile...

Rosa, nemam niš protiv jedne kavice i čakule, dapače vrlo rado, ali ovaj tjedan mi završavaju "pohodi" u Zagrebu Wink i sve ovisi u kakvom fizičkom stanju ću biti nakon toga Smile.

Anči, zaboravih kako se točno zove ali mislim da je senecio (e sad nastavak ne znam Embarrassed ima ih puno podvrsta), bugica ne daje naznake da će cvijetati i naravno hvala na lijepim željama Hug!
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2010 u 18:31
Ja danas za oleandre velim braaavo!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2010 u 22:06
Ivnica draga, evo me nakon dugo vremena kod tebe, odnosno bila sam dok sam bila van pogona što se CIF-a tiče, ali sam pogubila šalabahtere pa sam večeras ponovno prošetala i uživala...
Najprije da ti kažem da mi je drago što sam pogodila koja je tvoja ruža penjačica iznad podruma, možda nije potpuno ista bojom kao moja, ali pretpostavljam da je to isto starinska ruža koja nije kalamljena, nego se može razmnožiti sa mladim granama koje iz korijena izrastu Big%20smile. Oduševile su me tvoje panoramske sličice, jer pokazuju svu ljepotu tvoga dvorišta i tvoju ( i TM) kreativnost kod uređivanja. A to što si nezadovoljna, iako ne trebaš biti, nije ništa novo, uostalom da smo zadovoljni postignutim/napravljenim ne bismo više imali potrebe uređivati, dotjerivati Wink, zar ne?,  a ovako stalno moramo nešto čeprkati LOL.
Balkon sa košarama prekrasni izgleda Clap. Ja sam do prošle jeseni imala astilbe ispod magnolije i jedva su preživjele, aprošle godine sam od BB čula da one vole kiselu zemlju, u jesen sam ih posadila ispod bora i ove godine su me nagradile sa cvijetom, a ti spominješ da je kod tebe kamen i propusna zemlja, možda im trebaš malo zakiseliti zemlju ...
Originalno poslano od člana ivna ivna napisao:

konaaaačno Smile (već par dana ga čekam da se otvori)

Ako se ne varam, to je geum, znaš li kako se razmnožava?, ja imam crveni,  a sviđa mi se boja tvojega, pa ako si za čenč... samo da znamo kako... ljubomorna sam na tvoje zlatoglavice, da znaš... ja sam ih lani sijala, cijelo ljeto timarila, a bile su nikakve, u jesen posadila u vrt i one preko zime nestale, baš niš od njih nije ostalo Cry.
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2010 u 22:23
Ovaj put posebne pohvale za oleandre i ruseliju Clap
život je more
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2010 u 22:23
razumijem razloge tvojega nezadovoljstva vrtom, ali iz ovoga što već nekoliko dana gledam to se ne da primijetiti...dobro, sada ćeš reći da su to slike pojedinačnih biljaka i blablabla...ali, samo se sjeti kakve su sve bile proljetos okolnosti, koliko si novoga odonda naučila, koliko novih ideja imaš...ovako je lijepo, a sigurna da će drugačije biti još i ljepše!
lijepi pozdrav
Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2010 u 00:00
smile113
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2010 u 17:33
Ivna lijep pozdrav iz tmurne i hladne Slavonije (kiša samo što ipet nije počela padati ).
Na vrh
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2010 u 17:42
Lijepe nove slikice draga baš lijepe boje u ove tmurne i oblačne dane !
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2010 u 17:42
`em ti miša, ja već stoput na tvojoj "terapiji" bila, a traga nikad ostavila nisam. Još ćeš mislit da te izbjegavam!
Znaš kaj, ja ti neću niš hvalit da se ne bi uobrazila (osim oleandara, e oni su mi stvarno posebni) samo da znaš da sam bila (kavu popila nisam, nije je očito imao tko skuhat), a doći ću i opet, da znaš.
A sad za ozbiljno, bravo za tvoje vrijedne ruke, a i one TM-a, bravo za ideje, izvedbu, ma sve ti je mrak!
Rekla bi Sara- lijepi pozdrav!
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2010 u 23:02
Neznam zakaj si nezadovoljna kad ti sve tako divno cvjeta,opusti se i uživaj !
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2010 u 07:43
Kate, kao prvo i ovdje ću konačno izraziti zadovoljstvo što si nam se vatila Hug, lijepo je vidjeti tvoje ime dolje kod prijavljenih članova Smile.
Za ružu imam pitanje.Kažeš da misliš da je identična tvojoj, moja cvate jednom bujno (kao što je bio sad slučaj) a kasnije još samo jednom i to poprilično slabijeg intenziteta, kod tebe je isti slučaj? Ovo pitam stoga jer mi je žao što ne cvate češće kao što je slučaj sa ovom drugom ružom koju imam. Ali priznajem ne znam puno o njima tako da ne znam da li je ovo "normalno" za nju Embarrassed...
Geum, kad je počeo cvasti i vidjela da je žute boje me je malo razočarao ali kad sam videla kakvi su mi lijepi cvjetovi , oduševila sam se Smile...Ne znam kako se može razmnožavati, pretpostavljam djeljenjem u proljeće (samo pretpostavljam LOL) jer sam vidjela da moja susjeda tako radi pa ako bude maleckih geumića makar jedan u svakom slučaju bit će tvoj Wink...

Ostalima koji posjećuju moj vrt veeeelika pusa smile78 !
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2010 u 08:08
A sad malo slikica Wink!
Ne znam da li se primjećuje na slici ali ova dalija me je jučer oduševila jer joj je desni cvijet crvene boje dok su ostali više boje ciklame kako bih ja to stručno rekla LOL

moja "nova" gazanija

ostići koje sam sama sijala, silno sam ponosna što su (konačno Wink) počeli cvasti

aptenia, ima lijepe sitne crvene cvijetiće ali mene oduševljava i sami list

ovdje se lijepo uplela sa fuksijom

oduševljava me ovaj cvijet, neumorno cvate

moj novi stanovnik, imendanski poklon Approve

prvi put je procvala moja mala orhideja, ova velika neprekidno cvate

na začinskoj polici svega lijepoga, samo detalj

zar nije prelijepa crvena boja

nije baš crvena ali zato ništa manje slatka

kad sam već dignula ruke od njega , agi
 krenuo da će cvasti

I samo još nešto ovaj put Wink, ovo je moja "zelena" roleta, slikano iz dnevnog boravka

Na vrh
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2010 u 10:17
WOW koje lijepe boje draga !!!
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2010 u 10:31
bravo za ostiće uzgojene iz sjemena
a sirotica (aptenia) se svukud progura
super ti je zelena zavjesa
-propustila sam nešto- Sretan Imendan
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2010 u 11:24
ivnaaa pa kod tebe je raj zemaljski smile93
sve je to meni super, ali me pasiflora oduševljava i ako se ne varam ima pupove??? smile93 jel to ona ove godine toliko narasla?? ajme koji će to prizor biti kada procvate 
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2122232425 43>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.