Ideja- kad nestane inspiracije |
Odgovori | Stranica 12> |
Korisnik | |
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 21 Siječanj 2008 u 13:06 |
U slobodno vrijeme , kad vam je dosadno i neznate kam bi sa sobom, preporučam rad sa špagom. Mucastom , ne plastificiranom!
Ovdje su samo neki radovi, ostale sam naravno poklonila. Pa evo malo ideja! Potrebno je : 1) podmetač za čaše sa nekim ljepim detaljom ili nešto slično 2) komad kartona na koji se sve ljepi 3) špaga- ne plastificirana Na karton formata po želji zaljepiti podmetač. Narezati špagu na trakice po želji i ljepiti. Prepustiti mašti na volju! |
|
Sponzorirani linkovi | |
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovako nešto nisam još susrela!!! Baš je
Stvarno zvuči jednostavno!!! |
|
Dalmax22
Mladi grm Pridružen: 17 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 665 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super!!!
|
|
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
WoooooooW Šeflera,predivno je. ja sam sa špadom radila cvijeće i ukrsne neke posudice ali ovo je fenomenalno
|
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svaka cast!!! Ova zadnja slika me jednostavno odusevila!!!
|
|
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala, hvala!
Ima još nekih uradaka od starih aranžmana s cvijećem i krep papirom, starim kartonskim kutijama i sl. Samo da bi ih uslikala moram se došuljati do prijatelja i rodbine kojima sam poklonila! Strpljen , spašen! |
|
alkemicar
Odrastao grm Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo je zaista predivno
|
|
Donata
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisam vidjela još ovo sa špagom...ideja originalna
|
|
Zvjezdana
Trajnica DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nisam ni ja vidjela još ovo! stvarno je super!!
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
Šeflera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Napokon sam uzela fotić i prošvrljala po stanovima rodbine da uslikam poklone koje su dobili!
Pa evo još nekoliko ideja: 1- jednostavna tehnika- olovka, par gotovih okvira i to je to! Tematika slikica , naravno cvijeće- konkretno ruže! (slikice iz osnovne škole- sad više nisam tako spretna i mirne ruke) 2- aforizam- na kartonu obljepljen okvirom od špage! Samostojeći! 3- volim reciklirati - tako je ova slika nastala od starog okvira nađenog na tavanu, starog buketa od kojeg je iskorišten krep papir, kutija(ostrugana) i suho cvijeće 4- još jedna reciklaža! ovaj put od stare kutije kojoj je ostrugan vanjski sloj da se dođe do valovitog dijela. Ljepljeno, da dobije oblik okvira i u sredini buketić od onog istog buketa s prethodne slike! Napravila sam cca 20 okvira za poklon , a trebala su samo 2 dana! 5- ideja za Uskrs! klada s korom, picek, malo detalja iz prirode i naravno ljepilo! 6- špigl. stara kutija od tonera za printer, obljepljena rafijom, umetnut špigl, i detalji od fimo mase- naravno, ruže! |
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivno...nemam riječi............
|
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je... predivno!!!!
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne mogu vjerovati koliko vas dvoje imate interesa i kakosve stignete. Famozni ste Bravo, hvala na idejicama već nešto vrtim pa kad završim fotkam (jasno kad mi klinci za ročas kupe fotić iznenađenja)
|
|
xenia64
Mladi grm Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Daj još!!!
|
|
Šeflera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Skoro je Vuzem pa već gruntam kaj bi mogla, ali... nekak mi se čini da ove godine niš od kreative na tom području! Malo mi je stiska na poslu! No možda se uz "pozitivan" pritisak okoline nešto i izrodi u ova dva tjedna!
Hvala svima na komplimentima! |
|
stephanotis
Mladi grm Pridružen: 22 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 569 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno. Stvarno si nadarena.
|
|
Šeflera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Obzirom da imam krasnog muža (nesmijem baš previše hvaliti) on je znajuči vašu neiscrpnu potrebu da kličete od veselja za svaki uradak, a isto tako znajuči da ja, nakon vaših poklika, nosom param nebo, uslikao u posjetama još mojih radova.
Nisu noviteti već samo varijeteti onih gornjih. |
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šeflera, pa ti to rasturaš, svaka čast, odličnoooooooooooo!!!
|
|
Odgovori | Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |