natine kućne čarolije :-) |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 109> |
Korisnik | |
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zadnjem setu za poklon jednoj bebi ani, dodala sam sinoć i prigodnu čestitkicu...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
nirvana ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 10 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 183 |
Hvala na informacijama !!! |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
sve crtam rukom sa najtanjim kistom...broj 0...
a na ovoj zadnjoj pločici su slova izrezana od mosgoomi mase... |
|
|
|
![]() |
|
nirvana ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 10 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 183 |
Čestitka ti je stvarno presavršena!Na ogledalima i na poklonu za babinje me očarava šta ima puno detalja a svi su picikato npr leptirić samo pola u 3d!Stvarno lipo. |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Ogledala si usavršila do najsitnijih detalja ipak.... više volim tvoje kutijice i škrinjice
|
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
ovo je naprosto očaravajuće
![]() |
|
![]() |
|
hvala drage moje...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
????
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
hvala...pusa i tebi
|
|
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
hvala ti draga moja natašice na informacijama, preava si majstorica svega čga se dotakneš, stvarno ti se divim, pusa
|
|
![]() |
|
malo ću vas sada odmoriti od mojih ogledala i stavljam već nešto znano, a to je pločica za bebu...
kolegica ide u babine, pa me zamolila da joj napravim pločicu i okvir za slike kao komplet ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
nado... nakon ovih ogledala, moj sin ima ilgezda sve više i više prijateljica... hahhahaha
otok... drago mi je da ti se moja ogledala i dalje sviđaju... mumice...podloge su nekada napravljene tako da salvetu lijepim na hamer papir pa uzerzijem oblike, a nekada su kao na zadnje dvije čestitke, takvi gotovi papiri koje kupim u papirnici... ovi ćoškovi su izrezani kutnom grickalicom za papir... |
|
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
sve, sve ali čestitke, ma kako samo naspraviš podlogu i one šupljikave čoškove, ja zapela za čestitke ko bos u trnje
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ma za cure mogu uvijek ogledalca, samo kako budu odrastale treba mijenjati motive sa salveta
![]() Šalim se malo, ali ideja sa ovim ogledalcima za poklon je odlična, još kada su tako lijepa kao tvoja..... |
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Pa koliko priateljica ima tvoj sin, već sada poćni misliti šta češ za idući rođendan onima, koje su prve dobile ogledala, i opet po redu..........
|
|
![]() |
|
ja kao po nekom običaju, u zadnje vrijeme vikende provodim radeći ogledala za rođendane sinovih prijateljica...
i danas ide na jedan rođendan, pa već po staroj navadi, nosi ogledalce...ja pomislila kako je to djevojčicama veeć dosadilo, a onda neki dan saznam od sina, da svaka želi BAŠ ogledalo...i što ću, radim ogledala... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i čestitkica... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
ma slatko ogledalce skroz.
i dalje mi je baš slatka mašnica... hehehehe |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Mene, već po običaju, fasciniraju ogledalca,al čestitke....zaista su posebna mala remek djela!
![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
lollipop ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 122 |
Moram pohvalit ova ogledalca, stvarno su odlična!
|
|
![]() |
|
opet jedno predivno remek djelo, ne zna se što je ljepše; ogledalo ili čestitka, stvarno si meštar od ogledala i čestitki
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 109> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |