moj vrt u slikama-jannette77 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678> |
Korisnik | |
jannette77 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 138 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A baka moram probati,sad sam stavila još jednu sliku pa ču vidjeti hoče li mi biti prikazana,ako ne bum ponovila!
Papica me zafrkava,svi su različiti ni jedan nije iste veličine,ima ih od 5cm do pol metra visine.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jannette77 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 138 |
Evo i mog clematisa,raste ko lud,izgleda da mu paše mjesto
URL=http://www.cvijet.info//slike_cvijeca/vrtno_cvijece/roza_djetelina/12910.aspx][IMG]http://www.cvijet.info
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() Vidim imaš i "papicu", nema boljeg paradajza nego onog iz vlastitog vrta....
Inače ti vrt lijepo napreduje imaš simpatične detalje uz cvijeće!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Neven koji sam dobila od susjede,oduševio me,baš mi je ljepi!!!
URL=http://www.cvijet.info//slike_cvijeca/vrtno_cvijece/roza_djetelina/12910.aspx][IMG]http://www.cvijet.info
|
|
![]() |
|
ovo je bio pokušaj stavljanja slika direktno iz kompa ali izgleda da sam negdje fulala,bolje mi ide preko photobucketa
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
vauuu žene zlatne ste, baš ste me razveselile sa pohvalama,ako mi ikad ponestane motivacije vidim da ću je tu naći bez pol frke!!! |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Bravo i za povrtnjak!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Vidi se da voliš i uživaš u cvijeću. Vidi se da su ti i detalji u vrtu jako važni. Vidi se i da imaš zlatne ruke, sama pretvaraš ideje u stvrnost. I zato - BRAVO!
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Ideja s čizmom je super!!!!
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Cviće ti je
![]() ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Nemogu ti pomoći u identifikaciji tih malih bijelih cvjetića (i sama sam početnica), ali
![]() Uz tvoju maštu ovaj će vrt brzo uveseljavati tebe, tvoje ukućane i nas, naravno ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Samo naprijed
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Tweety ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 529 |
Joj kako ti je sve lijepo! Kombinacija s cizmom je bas super, a zvoncici su se tako lijepo uklopili u kosaru, imas stvarno zanimljive ideje!
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Lijepo cvijeće i detalji
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
lijepo draga, a ideja sa čizmom je odlična - super izgleda!
lijepi pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
opet ne znam kako se zove to mi je svekrva donjela sa mora ima bijele male cvjetiče
![]() malecka čuvar kuća
![]() ovu ideju sa čižmom sam vidla u nekom časopisu
![]() milion zvonćića(dva su samo što jednom nešto ne štima)
![]() i ljiljani
![]() |
|
![]() |
|
Ružmarin,hosta(ako se ne varam) i lavanda
![]() sedum spectabile i phlix,a ovo u sredini ne znam ime
![]() fukcijica
![]() |
|
![]() |
|
![]() ovo ne znam kako se zove
![]() lavanda
![]() begonije lijepo su narasle
![]() ![]() nove kadifice dobila iz Zagorja,prve su mi sve puževi pojeli tak da su ove u tegli
![]() |
|
![]() |
|
moja paprika
![]() paradajz koji baš i ne napreduje
![]() dragoljub,danas sam ga premjestila u kamenjar
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |