Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kiki-Moja utjeha
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kiki-Moja utjeha

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2425262728 112>
Korisnik
Poruka
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2010 u 17:22
E, sad da si mi vidila mot, smijala bi se da si najtužnija:
Kad sam vidila ovu sliku s kuglicama iza zavjese, nesvjesno sam glavu nakrivila nadesno....da ih bolje vidim
Imaš ti prekrasnih, nema kakvih nema kuglica, al one s lavandom i biljem i meni su najdraže...iako su mi sve super...
Nemoj ih više stavljat iza zavjese...ukočit će me vrat od tih brzih refleksnih pokreta
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Šabica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 358
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šabica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2010 u 21:12
kuglice su lijepe i u tvom stilu, ali slažem se s maredelmare teško je kad ne možeš dovoljno nakriviti vrat da ih bolje vidiš.
smile156
Na vrh
lollipop View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 122
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lollipop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2010 u 11:59
Super su mi ove kugle
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2010 u 10:09
Evo,izvršila sam obečanje.Još samo sjajni lak.

Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
renn View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 435
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje renn Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2010 u 10:31
Kiki, izgleda super, samo mi nemoj reći da je oslikana "vrčina" (noćna posuda)?smile55
[IMG]http://i31.tinypic.com/k154t1.jpg" />
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2010 u 10:55
krasna posuda za cvijece,volim ovu salvetu,gdje se god upotrijebi sve odlicno ispane...mocna je.smile57
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2010 u 11:00
Meni se ova salveta činila jako zgodna kad sam ih kupovala, a kad sam ih krenula upotrijebit...malo sam se namučila-okreći ovako, pa onako .....a nezgodno sjeckat i prekidat niz....
Ti si je zaista odlično upotrijebila-super ti je ova posuda ispala, još s ovim rubom...
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2010 u 11:01
VRČINA=TUTA,suuupeeer,odlično ispalo!!!
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2010 u 11:35
Hvala cure.Smile Je, renn,vrčina je.Imaš na 19-toj strani kako je izgledala prije.To mi je bila babina.Mama je u mladosti u nedostatku tegli sadila cvijeće u nju.Maredelmare ,meni se salveta učinila dosta dobra za prekidanje niza.Brzo mi je išlo.Jedino što se raspadala od Drvofixa.U tim situacijama je dobro imati pravo lak ljepilo za salvete.Manje se raspada.
Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2010 u 11:43
Kiki probaj namazati podlogu i malo je papirnatim rucnikom ili platnenom salvetom posusi, nece se raspadati, kad je sve pomalo suho ja malo potapkama kuhinjskom krpom, preko zaljepljene salvetei poslije kad je dobro dobro suho onda premazem jos jednom, i ne skida se. Ja cak malo u drvofiks stavim i podloge, jos je bolje. Probaj negdje
meni ide, ali sada sam u fazi ne rada, jer me jos puno toga muci, pa nisam, sabrana za rad. Ovo ti je za super radove puno pusa.
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2010 u 11:50
Ne razumijem što znači"ja čak malo u drvofix stavim podloge".
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2010 u 11:55
Kiki, b oju koju stavljas na bilo sta malo stavim drvofiksa da se bolje primi na podlogu, ako s njim radim. Ali bila sam na jednom u NBNu kad je Tea pokazala da ona ljepilo stavlja ispod i odmah premaze gore po salveti, ali mislim da je to previse mokro.
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2010 u 12:24
I ja isto uvijek mažem i ispod i iznad ali gusto i ne previše.Ako je salveta nekvalitetna onda radim brzo da se ne razmoči.
Na vrh
nirvana View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 183
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nirvana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2010 u 20:56
Vrčina je baš predobra!!!
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2010 u 22:21
krasna teglic za cvijeće...ako smijem primjetiti, valjalo bi srediti i stolicu na kojoj se nalazi...nešto vrlo pasent sa teglicom...
ono što me skroz oduševilo su ove kugle ukrasi u rozoru...dobra ideja za ukras...nemora uvijek kugla biti povezana sa božićem...krasna ideja i odlična izvedba...
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2010 u 09:41

Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2010 u 10:23
Ma molim tge sta ces jos izmisliti gdje da stavis dekupaz, ali je super. To mi je ideja za jedan stolic, ali je stakleni i moram ga polakirati, a na vratima sam stavila samo ne mogu vrata slikati jer ne bi dobro ispalo.
Suuupppppeeeeerrrr.
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2010 u 10:40
krasno Kiki,lijep motiv na lijepom mjestu,bas mi se svidja.smile57
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2010 u 18:05
Jako lipo, diskretno-taman meni dovoljno!

Na vrh
Šabica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 358
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šabica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2010 u 22:41
vrčina kako ste ga sve nazvale je odlična, motiv je baš dobro iskorišten.
a i stolić je simaptičan, odličan shabby.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2425262728 112>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,258 sekundi.