Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 159160161162163 370> |
Korisnik | |
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Smijelim te zamoliti za neko cvijeće??
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
i ja!
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
jedva cekam
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Evo me napokon, nakon 5 dana, puno toga se događalo, a nisu gosti Mari.
Udala se naša mlada susjeda, MPS imao 19-ti rođendan, ja 30 godišnjicu mature i na kraju jučer MPS je imao maturalnu večeru sa svečanom dodjelom svjedodžba u kongresnoj dvorani. Bilo je lijepo, svečano, mala škola, ali imaju veliki uspjeh, na video zidu vrtili su se slajdovi maturanata s obiteljima, prijateljima, od njihova djetinstva do mature, a moje ![]() Hvala vam svima ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
mora biti da ima posebne goste - nema je već 5 dana na forumu ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
ponovno sam posjetila najljepši vrt na forumu i nauživala se i napunila baterije sada mogu dalje....krenula mi tvoja lantana sada čekam da procvijeta
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Lantane, bugenvilija, ruže, sve pre, pre, prekrasno!!!
One lantane od prošle godine koje si mi poslala, još niti jedna nije dala list, a ovogodišnja jedino napreduje.
I meni kod cikasice koju sam dobila od naše Otok, krenula 4 lista, jedino što me ove godine istinski razveselilo....sve ostalo je nekako...ma muči se i cvijeće i ja s njime....
Ali zato ja navratim kod tebe, da si uljepšam dan!!!
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ma ja jednostavno obožavam šetati tvojim vrtom i uživati i guštati u ovoj ljepoti
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
prekrasana
![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
UF! sve kao i uvijek prekrasno, a Lantane su ti stvarno posebne
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Lantanine lantane su prekrasne!!!
Pravi, njegovani, dobro osmišljeni mediteranski vrt. |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
gdje si bracanka, Mići Ćićo hara po Rijeci, da nisi i ti odselila
jel zalijevaš cviće? uskoro će moja lantica procvasti ![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Znala sam draga Lantana da će se ta malecka super snać kod tebe. Ostala sam ti dužna naziv: Linaria cymbalaria ( Cymbalaria muralis )
|
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Gledajuci tvoju passifloru,sjetih se moje koja je ostala u starom dvoristu..ko zna da li je i moj bivsi cimer mazi i pazi kao sto sam ja radila ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Što netko uopće u tom raskošnom kraljevstvu uopće može izdvojiti, osim tebe draga, jer sve je to tvoja zasluga, a priroda ti samo uzvraća malom pomoći.
Ipak ću spomenuti lantane, jer kad ih vidim srce mi brže zakuca.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Draga, svako jutro zavirim ovdje, tvoj vrt uz kavu, to mi je već postala čarobna formula koja mi svaki dan učini ljepšim
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Lantane su prave krasotice. Samo da ne uzmu čarobno ogledalce i pitaju: Ogledalce, ogledalce, reci, tko je u Lantaninom vrtu najljepši!
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Ova tvoja padina je tako dobra da bi se mogla uključiti u turističku ponudu i ponudu školama: U mediteranskom vrtu.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 159160161162163 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |